Intohimoisten parien 3 PÄIVITTÄISTÄ rituaalia

21.2.2020

Häät ja hautajaiset ovat rituaaleja, jotka saavat meidät hidastamaan vauhtiamme, ja jotka ovat syvällisempiä elämänkokemuksia. Nämä rituaalit auttavat meitä juhlistamaan hyviä aikoja ja käsittelemään sekä parantumaan huonoista ajoista.

Myös avioliitossa tarvitsemme rituaaleja käsitelläksemme niin hyviä kuin huonoja aikoja, ja nämä rituaalit pitävät yllä ja kasvattavat intohimoa sekä elinvoimaa intiimissä parisuhteessasi.

Alla olevia rituaaleja kannattaa pitää yllä päivittäin tai lähes päivittäin. Näillä rituaaleilla pidät intohimon elossa:

 

1. Ennen kuin aloitatte kiireisen työpäivän, halailkaa hetki ennen sängystä nousua.

Vaikka teillä olisi itkevä vauva; kun olet saanut lapsen rauhoittumaan, vietä 30-60 sekuntia (tai kauemmin) kosketellen ja halaillen kumppaniasi.

Aloittamalla päivän näin, asetat parisuhteellesi intiimin sävyn.

Lue myös: 5 pahinta tapaa, jotka pilaavat parisuhteita

 

2. Keskeytä työpäiväsi ainakin muutaman kerran lähettääksesi viestin tai soittamalla kumppanillesi, jotta hän tietää, että ajattelet häntä.

Voit olla vitsikäs, flirttaileva tai ainoastaan kiinnostunut siitä, mitä kumppanisi maailmaan kuuluu. Tämän jälkeen palaa takaisin työn pariin, jos niin on tarve.

Lue myös: Säännöllinen seksi tekee onnelliseksi

 

3. Pitäkää 10 minuutin ”tunnekeskustelu” joka päivä tai ilta.

Näiden 10 minuutin aikana keskittykää toisienne sisäisiin kokemuksiin eikä siihen, mitä kotona pitäisi tehdä. Tämä ei ole aika suunnitelmien teolle, siihen voi keskittyä 11. minuutilla, jos siihen on oikeasti tarve. Nämä 10 minuuttia voitte käyttää käsitelläksenne toisen tuntemaa ahdistusta tai hyvää tunnetta.

Lue myös: 11 Erilaista Parisuhdetyyppiä – Mihin näistä SINÄ kuulut?

 

Nämä rituaalit ovat auttaneet monia pariskuntia muuntamaan parisuhteensa vuosien jumissa olon jälkeen.

Ihmeellisiä asioita tapahtuu parin välillä, kun uusia ja positiivisia käyttäytymismalleja parisuhteessa kehitetään. Miksei myös sinun parisuhteessasi?

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Pablo Heimplatz