Heila hakusessa? 6 parasta Juhannustaikaa avuksi

16.6.2016

Suomalaisen kirjallisuuden seura on listannut 10 parasta Juhannustaikaa, joista poimin 5 helpoimmin juhannukseen sopivaa. Muista tulla kommentoimaan, jos näistä on apua. Olisi ikävää kierrättää pätemättömiä taikoja vuosikymmenestä toiseen, sittenhän pitäisi kehittää jo ihan uudet.

1.

Laita nukkumaan mennessäsi vasemman jalan sukka väärinpäin jalkaan, niin uneksit takuuvarmasti tulevasta sulhasestasi tai morsiamestasi.

2.

Jos laitat juhannusyönä maate mennessäsi sitomattoman vihdan tai orvokkeja tyynyn alle, näet yöllä tulevan puolisosi sitovan sen.

3.

Voit nähdä tulevan rakastettusi, kun tasan keskiyöllä juhannusyönä kierrät saunan kolmesti ja katsot sitten saunan luukusta sisään. Tämän taian yhteydessä sinun tulee varata tulevalle puolisollesi jokin lahja, muuten pahat voimat uhkaavat.

4.

Heitä juhannussaunan jälkeen vasta saunan katolle, mutta pidä heittokäsi tarkkana – siitä suunnasta, minne vastan pää (kädensija) osoittaa, tulee heilasi.

5.

Pysy kokon lähellä ja mielellään siinä suunnassa, jonne savuaa. Näin voit varmistella vanhaa uskomusta, jonka mukaan savu kääntyy sen suuntaan, joka pian pääsee naimisiin. Tämän voinee nykyaikana laajentaa tarkoittamaan poika- tai tyttöystävän löytämistä.

6.

Kuuntele käen kukuntaa: Niin monta kertaa kuin se kukkuu, niin monta vuotta menee puolison löytymiseen. Jos on haku päällä, kannattaa pysyä kaupungissa, jossa ei käkiä liiemmin kuulu – jos ei kukkumista kuulu lainkaan, tulee se oikea vastaan vielä samana vuonna.

Katso lisää uutisia aiheesta seksi & romantiikka!

Lähde: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Kirjoittaja:

Luova yrittäjä, kuvaaja, kaikesta terveellisestä ja kauniista inspiroituva bloggaaja ideoi ruokaa, joka hellii makuhermoja ja hyvinvointia, on helppoa valmistaa ja aineet ovat helposti saatavilla. Resepteissä ei ole sokeria eikä jauhoja. Ruoan lisäksi lifestyle-kirjoituksissa inspiroidutaan hyvästä olosta, jooga & spa-tunnelmista, onnellisuudesta ja stessinhallinnasta, matkoista maailmalla, Suomen saaristosta ja kodin sisustamisesta.