7 asiaa, joita tulee välttää humalaisena

26.3.2018

Humalassa ajaminen: Tämä ei todellakaan ole leikin asia. Sen lisäksi, että vaarannat oman henkesi, vaarannat myös kyydissä olevien ja muiden liikenteenkäyttäjien henget. Varmista, että liikut taksilla tai selvänä olevan kaverin kyydissä. Humalassa ajaminen ei tee sinusta siistiä tyyppiä.

Kuvien lataaminen sosiaaliseen mediaan: Humalatila poistaa usein estot, mutta jos päädyt lisäilemään kyseenalaista materiaalia internetiin, voi seuraukset olla ikäviä. Verkkoon lisättyä materiaalia ei voi ikinä poistaa lopullisesti. Tuskin haluat pomosi näkevän biletyskuviasi?

Tuntemattomien kanssa flirttailu: Kauneus on tunnetusti katsojan silmässä, mutta oluen tuoma sekavuus vaikuttaa myös näkökykyyn, joskus kohtalokkaasti. Saatat aamulla katua tekojasi selvittyäsi humalasta ja päätyä suorittamaan surullisen kuuluisan ”walk of shamen”.

Exälle puhuminen: Monet ihmiset muuttuvat tunteellisiksi muutaman juoman jälkeen. Tunteiden jyllätessä voi tuntua houkuttelevalta soittaa entiselle kumppanille. Älä kuitenkaan tee sitä. Saatat nimittäin tuhota viimeisetkin rippeet siitä, mitä suhteestanne on jäljellä.

Töihin liittyvät asiat: Hauskanpidon ja työn sekoittaminen on harvoin järkevää. Virallisten sähköpostien kirjoittaminen humalassa voi pahimmillaan johtaa vakaviin ongelmiin. Pidä huoli, ettei humalatila vaikuta työuraasi.

Kännitekstailu: Oli kyse sitten ystävästäsi tai ihastuksestasi, älä aloita tekstailua humalassa. Et voi ikinä tietää, johtaako olotilasi menestykseen vai isoihin ongelmiin.

Tappeleminen: Humalatilassa saattaa tehdä mieli tapella kaikkien kanssa, jotka ovat eri mieltä kanssasi. Mutta humalassa tappelu ei ole oikea ratkaisu. Pidä huoli, että iskusi pysyvät verbaalisina eivätkä muutu fyysisiksi. Tuloksena ei välttämättä ole nimittäin vain musta silmä, vaan muutama murtunut luu.

 

Lue myös: Selvin päin olevat ihmiset saavat humalaiset tuntemaan itsensä vielä humalaisemmiksi

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: India Times
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Kelsey Chance