6 Selvää merkkiä siitä, että ex-kumppanisi haluaa palata takaisin yhteen

8.9.2022

Erot eivät ole ikinä mukavia. Ne saavat ihmisen tuntemaan olonsa surulliseksi, toivottomaksi ja turhautuneeksi ajasta, jonka on parisuhteeseen käyttänyt.

Mutta oli ero sitten kuinka kauhea tahansa, liittyy siihen salaisuus, jota kaikki eivät tunnu tietävän: ero ei ole ikinä lopullinen. Joillakin meistä on asiasta kokemustakin. Analysoimme tekstiviestejä ja sähköposteja ja mietimme, “Haluaako hän palata yhteen?”

On monia eri tapoja suhtautua tähän kysymykseen. Voit ajaa itsesi hulluuden partaalle ihmetyksestä, stalkata sosiaalista mediaa ja soitella exäsi ystäville selvittääksesi hänen aikeensa. Toisaalta, voit myös pysyä rauhallisena, rationaalisena ja etsiä merkkejä itse ex-kumppanistasi.

Nämä 6 merkkiä helpottavat ajatustesi selvittelyssä, jos entinen kumppanisi palaa kuvioihin:

 

1. Hän ottaa sinuun yhteyttä turhiin asioihin liittyen

Ihmiset, jotka eroavat ja haluavat eron säilyvän pysyvästi, eivät ota enää yhteyttä exäänsä. Itse asiassa he tekevät ihan kaikkea muuta ja varovat kontaktoimista hinnalla millä hyvänsä.

Jotkut saattavat jopa vaihtaa puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Mutta kun ex-kumppani ottaa yhteyttä, on hänellä todennäköisesti taka-ajatuksia taustalla.

Tämä pätee erityisesti, jos hän ottaa yhteyttä kysyäkseen jotain hyvin turhaa, kuten reseptiä mustikkapiiraaseen tai sitä, unohtiko hän sukkansa kotiisi.

 

2. Hän kysyy kuulumisiasi. 

Ellei ero ole ollut riitaisa ja verinen, useimmat haluavat tietää, että entisellä kumppanilla on kaikki hyvin jatkossakin.

Kuulumisten kysyminen on normaalia, jos sen tekee kerran tai kaksi. Mutta jos uteluita tule jatkuvasti, on se merkki siitä, että tunteita sinua kohtaan on vieläkin olemassa. Tämä pätee erityisesti, jos exäsi kyselee sinusta kavereiltasi tai sukulaisiltasi.

 

Lue myös: Saatat olla psykopaatti, jos olet edelleen ystävä exäsi kanssa

 

3. Hän “törmäilee” sinuun

Entiset kumppanukset törmäilevät helposti toisiinsa, erityisesti jos he asuvat samalla alueella tai jakavat saman kaveripiirin. Mutta jos huomaat exäsi tulevan vastaasi jatkuvasti – ruokakaupassa, salilla, kirjastossa, makuuhuoneesi kaapissa – on kyse jostain ihan muusta kuin sattumasta.

 

4. Hän käyttäytyy kuin hänellä oli joskus tapana.

Kaikilla parisuhteilla on kuherrusvaihe suhteen alussa, jolloin kaikki on kuin satua ja elämä hymyilee. Tässä vaiheessa ette kykene pitämään käsiänne irti toisistanne ja teette kaikkenne pitääksenne kumppaninne tyytyväisenä.

Kuherrusvaihe kuitenkin loppuu aina joskus, ja silloin kohteliaisuudet vähenevät ja ihminen muuttuu jälleen omaksi itsekseen.

Jos huomaat entisen kumppanisi käyttäytyvän kuin suhteenne alussa – romanttisesti ja niin, kuin hän olisi vasta tavannut sinut – haluaa hän todennäköisesti toisen mahdollisuuden kanssasi.

 

5. Hän muuttaa käytöstänsä.

Parisuhteen päättymiselle on aina jokin syy. Se ei välttämättä ollut kokonaan kumppanisi tai omaa syytäsi. Mutta exäsi voi korjata itsessään sen osuuden, joka johti eroon.

Jos huomaat hänen muuttavan käytöstään ja korjaavan vikojaan, haluaa hän mahdollisesti palata yhteen. Muuttuminen on kuitenkin vaikeaa, eivätkä ihmiset tee sitä useimmiten itsensä takia, vaan jonkun muun.

 

6. Hän kertoo sinulle. 

Sanomattakin selvää: selvin merkki entisen kumppanisi takaisinpaluuaikeista on se, että hän kertoo sen sinulle suoraan.

 

Lue myös: Näin tunnistat tulevan ex-miehesi jo ensimmäisillä treffeillä

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / freestocks.org