Näin tunnistat tulevan ex-miehesi jo ensimmäisillä treffeillä

19.9.2022

Pariterapeuttien mukaan paras lääke avioeroja vastaan on tunnistaa jo deittailuvaiheessa ihmiset, jotka eivät vain ole aviokumppanimateriaalia.

Tässä 8 terapeuteilta kerättyä merkkiä, jotka saattavat auttaa karsintaprosessissa:

1. Hän puhuu vain itsestään.

Kumppanisi ei tulisi hallita keskustelua yksin. Saatat unohtaa puhua itsestäsi, mutta todellinen herrasmies ymmärtää, jos olet pelkästään kuunteleva osapuoli ja haluaa tietää enemmän sinusta.

En suosittele tunkemaan itseäsi keskusteluun enemmän, kuin tuntuu tarvittavalta. Kokeile yksinkertaisesti muutamien ajatuksien tai ideoiden jakamista ja kerro hieman itsestäsi. Jos sinun täytyy pakottaa mies kuuntelemaan sinua, voit olla suhteellisen varma ettei suhde tule kestämään.

 

2. Hän pyytää sinua “hengailemaan” kanssaan

Suunnitteliko treffikumppanisi kivan illan ja näki vaivaa sen eteen? Toisin kuin usein ajatellaan, ritarillisuus ei ole kuollut; on olemassa paljon hyviä, ajattelevaisia herrasmiehiä ja naisia, jotka välittävät onnellisuudestasi ja haluavat tavata sen oikean.

Jos kumppanisi sen sijaan pyytää sinua hengailemaan luokseen eikä tee edes peruskohteliaisuuksia, kuten kysy vointiasi tai avaa ovia sinulle, häneltä tuskin tarvitsee odottaa jatkossakaan mitään.

Hyväkäytöksiset ihmiset näkevät todella vaivaa rakkaansa eteen. He saattavat maksaa laskun ravintolassa, tuoda sinulle ruokaa kotiin tai tarjota takkia kylmällä säällä. Hyvä ihminen tietää, koska olla kohtelias – myös ensimmäisillä treffeillä. Kiinnitä huomiota deittisi eleisiin ja kommentteihin, sillä ne kertovat paljon myös tulevaisuudesta.

 

3. Hän kertoo eronneensa, mutta se ei ole ihan koko totuus.

Hänen kertoo profiilissaan, että hän on eronnut, mutta sinulle selviää, että hän elää vain asumuserossa. Paha merkki. Yleisesti, miehet pitävät parisuhde-elämästä.

He yrittävät palautua avioeroista ja etsiä uuden kumppanin nopeammin kuin naiset. Kannattaa etsiä miestä, joka hakee itselleen oikeaa naista, ei ensimmäistä naista joka tulee vastaan.

 

Lue myös: 5 brutaalia tapaa tietää, että mies on kiinnostunut sinusta vain seksin vuoksi

 

4. Hän on ylidramaattinen.

Jos hän käyttää koko illan kertoakseen elämänsä haasteista – esimerkiksi rikkinäisistä parisuhteista tai saamistaan potkuista – voi se olla huono merkki. Kyseessä voi olla mies, joka on niin tunteiden pauloissa, ettei hän voi keskittyä käytännön asioihin.

Saatatte päätyä hienoon, romanttiseen suhteeseen ja elää yhdessä pitkäänkin. Mutta todennäköisemin elämä iskee päälle ja jonkun täytyy maksaa laskut, tehdä työt, siivota kotia ja hoitaa lapsia. Miehen tulee myös olla valmis näihin toimenpiteisiin.

 

5. Hänellä ei ole intohimoja eikä harrastuksia.

Harrastukset ovat tärkeitä, minkä takia voi olla hyvä, että miehesi rakastaa jalkapalloa, vaikka itse vihaatkin sitä. Tämä nimittäin tarkoittaa, että miehelläsi on asioita, jotka pitävät hänet onnellisena myös parisuhteenne ulkopuolella.

Suhteen alussa, monet parit viettävät kaiken aikansa yhdessä. Mutta lopulta haluat viettää myös aikaa kavereidesi kanssa ja tehdä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Jos hänellä ei ole mitään omia kiinnostuksen kohteita, saattaa hän syyllistää sinua sanoen, ettet välitä parisuhteestanne. Parisuhteessa on tärkeää, että molemmilla on myös oma elämä.

 

6. Hän ei avaudu mistään.

Jos yrität tutustua treffikumppaniisi, eikä hän oikein osaa avautua, on se merkki siitä, ettei hän ole tunnetasolla riittävän kypsä tai valmis pitkäaikaiseen parisuhteeseen tai kumppanuuteen. On tietenkin ok, jos hän ei halua kertoa koko elämäntarinaansa ensitapaamisella, mutta joku, joka välttelee kokonaan puhumasta itsestään, piilottelee todennäköisesti jotain.

Hän saattaa kärsiä edellisestä erosta tai traumoista, mikä tarkoittaa sitä, että on liian aikaista tutustua häneen; hän todennäköisesti etsii itselleen vaan muuta ajateltavaa. Yksi parisuhteen kulmakivistä on haavoittuvuus ja joku, joka ei kykene avautumaan ollenkaan, ei välttämättä ole pitkällä aikavälillä sopiva kumppani.

 

7. Hän kertoo rahan olevan tiukassa ja pyytää sinua hoitamaan laskun.

Jos mies ilmestyy lounaalle tai päivälliselle ja kertoo laskun tullessa olevansa vararikossa, voit olla varma, että hän on tuleva ex-kumppanisi. Jos miehellä on matti kukkarossa, eikä hän ole valmis maksamaan ensimmäistä ateriaa, välttelee hän vastuuta myös myöhemmin suhteessanne. Tarvitset vierellesi voimavaran, et riippakiveä.

 

8. Sinusta tuntuu, kuin olisit kuulustelussa.

Haluat, että treffikumppanisi kyselee kysymyksiä, eikä vain puhu itsestään koko aikaa. Mutta varo, jos hän maustaa keskustelua liiallisilla kysymyksillä. Jos mies kyselee jatkuvasti asioistasi, voi hänellä olla luottamusongelmia. Treffien ei ikinä tule tuntua kuulustelulta.

 

Lue myös: 8 naista jakavat kamalimmat treffikokemuksensa.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Alex