5 Syytä, miksi itsenäiset naiset ovat parhaita kumppaneita

5.7.2017

Kukapa ei pitäisi itsenäisiä naisia viehättävinä? Hehän ovat kaikilla tapaa rakastettavia. He tietävät mitä haluavat eivätkä välitä pätkääkään muiden mielipiteistä. Mutta vaikka he kykenevätkin ajamaan omaa etuaan, ei se tarkoita, että he olisivat kykenemättömiä rakastamaan.

Tosiasiassa, itsenäinen nainen voi olla kumppanina erityisen hyvä, sillä hän nimenomaan on valinnut sinut. Jos hän on päättänyt sitoutua olemaan sinun kanssasi ollessaan täysin sinut itsensä kanssa, tiedät että hän on liikkeellä oikeista syistä. Seuraavaksi muutama syy, miksi kannattaa etsiä vierelleen itsenäinen nainen.

 

1. Hän antaa sinulle omaa tilaa.

Sinun ei tarvitse huolehtia aina hänen hyvinvoinnistaan, sillä hänellä on myös oma elämänsä. Hän ei myöskään painosta sinua viettämään aikaa hänen kanssaan ystäviesi luona. Hän rohkaisee sinua nauttimaan omista asioistasi osaten samalla olla hyvin läsnä yhteisellä ajallanne.

 

2. Hän tsemppaa sinua kohti tavoitteitasi.

Itsenäiset naiset ovat tyypillisesti rohkeita ja määrätietoisia. He kulkevat intohimojensa perässä, joten myös kumppanisi haluaa sinun tekevän samoin. Hän tulee olemaan suurin tukivoimasi ja resurssisi hoitaen samalla omat asiansa. Kannattaa myös muistaa, ettei mikään sytytä hänen liekkiään pahemmin kuin kunnianhimon puute.

 

3. Hän osaa huolehtia itsestään.

Hän on omavarainen eikä tarvitse muita kuin itsensä, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse olla hänen vierellään 24/7. Tietenkin hän arvostaa aina tukeasi, mutta hän kykenee kaatuessaan nostamaan itsensä ylös.

 

4. Hän antaa sinun olla oma itsesi.

Hän ei ikinä yritä muuttaa sinua tai muokata sinua olemaan joku, jonka hän haluaa sinun olevan. Jos hän viettää jo aikaansa sinun kanssasi, on todennäköistä, että olet jo ihmisenä täysin sopiva. Hän arvostaa omana itsenään olemista ja haluaa sinulta samaa.

 

5. Hän saa sinut tuntemaan itsesi halutuksi, ei tarvituksi.

Hän ei tarvitse sinua, mikä tekee parisuhteestanne vielä merkityksellisempää. Hän ei pidä sinusta kiinni vain vältelläkseen yksinäisyyttä; hän haluaa olla kanssasi koska hän rakastaa sinua ja arvostaa sinua.

Muista aina, ettei hän sitoutuisi ihan kenenkään kanssa. Vaikka tuntisit itsesi joskus tarpeettomaksi, yritä aina muistaa, että hän välittää sinusta syvästi ja tukee sinua tarpeen vaatiessa.

Lue myös: 9 Asiaa, Jotka miesten tulisi tietää naisista

 

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Pop Sugar
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay.com / Pexels