26 muistutusta miehille asioista, joita ei kannata tehdä seksin aikana – naiset kertovat

29.11.2017

Ah, suuseksi. Parasta maailmassa. Ja se kuulostaakin niin yksinkertaiselta – harmi vain, ettei se oikeasti ole.

Genitaalialueet ovat erittäin herkkiä alueita, joista löytyy tiettyjä tulenarkoja kohtia – kohtia, joiden koskeminen ei tunnu hyvältä mutta toisaalta myös kohtia, joiden koskeminen tuntuu taivaalliselta. Asioiden oppiminen vaatii harjoittelua, mutta kun opit suuseksin salat hyvin, paluuta vanhaan ei ole.

On kuitenkin kiistämätöntä, että kaikki olisi helpompaa, jos ihmiset osaisivat avata suunsa ja kertoa, mitä he haluavat ja mitä ei halua sängyssä. Näin säästyttäisiin monilta ei-nautinnollisilta hetkiltä, keskinkertaisilta orgasmeilta ja muilta pettymyksiltä.

Jos ihmiset olisivat avoimempia, he myös nauttisivat paljon enemmän. Ja niin nauttisivat heidän kumppaninsakin, kun he tietävät mitä tehdä sängyssä.

Kysyimmekin 26 naiselta, mitä he eivät todellakaan halua kokea sängyssä. Joten jos haluat epätoivoisesti miellyttää naistasi tai opastaa kumppaniasi, kannattaa lukaista tämä lista läpi:

 

 1. “Tärkein asia, mitä en halua miesten tekevän minulle on se, että he eivät ajattelisi vain minun saamista kliimaksiin keskittyen liikaa stimulointiin. Asian korjaantumiseksi suosittelenkin yksinkertaista keskustelua kumppanin kanssa siitä, miten pääset parhaiten orgasmiin ja millaisista kiihokkeista pidät eniten.”
 2. “Kun mies on nuollut kaikkea muuta kuin klitoristasi 20 minuuttia ja näyttelet orgasmiasi niin hyvin, että ansaitsisit Oscarin.”
 3. “Vaikka monet miehet niin olettavatkin, kyse ei ole nopeudesta. Kyse on kyvystä olla intensiivinen ja tunnistaa naisen reaktiot eri tilanteisiin. Minun on pakko tuoda itsestäänselvyydet pöytään: ei hampaita eikä liikaa kieltä. Vagina on herkkää aluetta, eikä tasaisella kielellä saavuteta yhtään mitään.”
 4. “Vihaan sitä, kun he nuolevat klitoristani kielenpäällään, mutta todella kevyesti. Se on herkin osa koko kehossani etkä käsittele sitä kunnolla? Tekisi mieli lopettaa akti siihen paikkaan.”
 5. “Älä hiero sitä kuin olisit joku DJ.”
 6. “Kun he luulevat, että vaginaan puhaltaminen olisi hyvä idea. Miksi? Vannon, että jokainen kumppanini on yrittänyt puhaltaa enkä tiedä miksi.”
 7. “Kun he innostuvat liikaa ja alkavat tökkimään vaginaani todella kovaa sormillaan. Lopeta kohtuni puukottaminen ja saatan jopa kiihottua jossain välissä.”
 8. “Vihaan sitä, kun he nuolevat väärästä paikasta ja yrität korjata tilannetta liikkumalla, mutta he liikkuvat mukana.”
 9. “Kun olet tulemassa, ja mies vaihtaa eri kohtaan. Vihaan sitä.”
 10. “Kun he imevät niin kovaa, että pelkäät häpyhuultesi irtoavan.”
 11. “Kun he luulevat, että aakkoset (Aakkosten lausuminen nuollessa) toimii oikeasti. Ei, se ei toimi.”
 12. “Kun he tulevat hulluksi klitoriksesta. Rauhoitu, jalkani sojottavat ääriasennossa eikä se ole edes nautittavaa!”
 13. “Kun olet juuri tulossa ja mies vaihtaa rytmiä.”
 14. “Se, kun mies arvostelee naisen vaginaa, vaikka se on juuri se osa naisen kehossa, jota ei tarvitsisi arvostella. Mies saattaa esimerkiksi sanoa: ”pillusi on aika karvainen” tai arvostella sen muotoa tai kokoa. Se on vain vähän outoa ja loukkaavaa. Miehen tulisi vain keskittyä tuottamaan naiselle nautintoa ja arvostaa naisen kaikkia kehonosia riippumatta niiden ulkonäöstä.”
 15. “Vihaan kiirehtimistä. Älä ryntää heti penetroimiseen, vaan ota hitaasti, suutele sisäreisiäni ja vatsaani.”
 16. “Kun mies hieroo käytännössä koko naamaansa vaginaani ja hänellä on vielä maailman karhein sänki. Se tuntuu, kuin hieroisi juustoraastinta häpyhuuliin.”
 17. “Kun mies “pärisyttelee” kielellään vaginassa.”
 18. “En halua, että mies kyselee jatkuvasti, onko tämä ok ja onko tämä ok. Ole hiljaa, ja tee mitä sinun pitää. Äänestäni voit päätellä, pidänkö siitä vai en.”
 19. “Kun mies sylkee päällesi päästäen samalla hirveää kuolaavaa ääntä. En voi sietää sitä tunnetta, kun sylki valuu päälläni.”
 20. “Kun mies nostaa perseesi ylös niin, että olet rapu-asennossa ja joudut imemään kaiken hänen hengitysilmansa ja lopulta melkein koko hänen päänsä. Ei kyse ole mistään helv***n telinevoimistelusta.
 21. ”Kun olet juuri tulossa ja mies nouseekin ylös suutelemaan.”
 22. “Kun mies ryntää suoraan asiaan ilman hidasta ja hellää esileikkiä. Se tuntuu kiirehtimiseltä enkä voi nauttia olostani kunnolla.”
 23. “Kun mies laittaa koko suunsa sen ympärille keskittymättä mihinkään tiettyyn osaan. En pysty nauttimaan ilman oikeanlaista kohdistusta.”
 24. “Kun mies laittaa minut ravun kaltaisiin vaikeisiin asentoihin, vaikka haluaisin vain maata selälläni ja nauttia olostani. Kaikki keskittyminen menee siihen, etten romahtaisi miehen naaman päälle.”
 25. “Ajoittainen hampaiden käyttö voi tuntua hyvältä, mutta liiallinen hampaiden hyödyntäminen aiheuttaa pelon tunteen siitä, että mies saattaa vahingossa purra.”
 26. “Kun mies hoitaa hommiaan pari sekuntia ja odottaa sen jälkeen minun olevan valmis kaikkeen. Mikä järki?”

 

Joten, pojat ja tytöt. Jos haluat harrastaa seksiä, pidä huoli, että teet sen kumppanillesi erityisen nautinnollisella tavalla. Mieti, miten haluaisit itseäsi kohdeltavan – et varmaankaan halua tuntea kiirettä? Käytä reilusti aikaa ja kiinnitä huomiota kaikkiin herkkiin kohtiin – ei siis pelkkään klitorikseen.

Älä kysele jatkuvasti naisen mielipidettä siitä, onko kulloinenkin toimesi okei, vaan ole itsevarma. Ja lopulta, muista, että vaikka vagina on kokonaisuudessaan erittäin vahva, on se myös todella hauras. Kohtele sitä huolella. Älä ole liian kovakourainen sormiesi, hampaidesi tai kielesi kanssa, ellei sinulta pyydetä juuri sitä.

Mitä enemmän hellyyttä, sitä enemmän nainen rentoutuu. Ja me kaikki tiedämme, että parhaat orgasmit saadaan aikaan täysin rentoutuneessa tilassa. Ja muista: jos nainen yrittää epätoivoisesti siirtää sinua eri alueelle, olet todennäköisesti väärässä asennossa.

 

Lue myös: 7 huolestunutta ajatusta, jotka jokaisella naisella on ollut seksin aikana

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk