25 intiimiin kanssakäymiseen liittyvää kokemusta, jotka jokainen nainen on kokenut ennen 25 ikävuotta

11.4.2018

Intiimiin kanssakäymiseen liittyvät mieltymykset ovat täysin henkilökohtaisia. Toisille ällöttävät asiat ovat toisille ihania, kun taas osa kokemuksista on vain valjua rutiinia.

Olivat kokemuksesi tähän mennessä sitten kuinka omituisia tai mahtavia, on joku muukin varmasti päässyt kokemaan samaa. Tässä lista 25 unohtumattomasta hetkestä, jotka ovat hyvin mahdollisesti tullut sinunkin eteesi jossain vaiheessa.

 

 1. Se yksi mies, joka oikeasti uskoi väkivaltaisen sormettamisen niin, että sormet koskevat munasarjoja, tuottavan laukeamisen.
 2. Intiimin kanssakäymisen harrastaminen kylvyssä. Kuulostaa elokuvamaiselta, mutta todellisuudessa vaahto ja vesi vain roiskuvat ympäri kylpyhuonetta. Vesi ei myöskään ole kovinkaan hyvä liukuvoide.
 3. Intiimin kanssakäymisen harrastaminen ulkona ja housujen hukkaaminen. Ja samalla hukkuu myös arvokkuus.
 4. Peräosasto aktiviteettien kokeileminen ja sen havaitseminen, että se tuntuu kuin olisi jäänyt sarvikuonon hyökkäyksen kohteeksi.
 5. Irstaisiin juhliin meneminen kuumana hoitsuna ”väristin” mukana. Paras. Perjantai. Ikinä.
 6. Ja sen seurauksena ensimmäisen laukeamisen saaminen.
 7. Se, kun menit ensimmäisiin poika/tyttö-pyjamabileisiin ja suunnittelit pyjamaasi 3 kuukautta. Lopulta illan koittaessa kuulet kaverisi olevan sormetuksen kohteena.
 8. Sekoileminen ja kuhertelu parhaiden naiskavereidesi kanssa kahden Breezerin jälkeen. Aika villiä.
 9. Se hetki, kun vanhempasi koputtavat oveesi juuri, kun olet kokeilemassa omituisinta mahdollista asentoa mitä tiedät ensimmäistä kertaa.
 10. Tapaat kivan miehen lomalla. Olet varma, että menet naimisiin hänen kanssaan. Vielä tänä päivänäkin käyt päivittäin hänen Facebook-sivullaan vain siksi, että se oli paras lomaromanssi koskaan.
 11. Kun uskoit, että sulanut suklaa vartalolla olisi hyvä idea.
 12. Saa ensimmäinen fritsusi. Yritä peittää fritsu meikeillä. Epäonnistu. Kuule, kuinka kaverisi nauravat sinulle.
 13. Epävarmuuden tunne, kun harrastat ensimmäistä kertaa aktiviteetteja suulla. Se vain tuntui niin vaikealta.
 14. Miehen kyydittäminen autossa ainoana tarkoituksena harrastaa Intiimiä kanssakäymistä hänen kanssaan. Sopivaa paikkaa ei kuitenkaan löydy ja päädyt kotiin yksin syömään vanukasta.
 15. Kun katselet aikuisten viihdettä ensimmäisen kerran ja ajattelet, kuinka epänaisellista ja väärin se on.
 16. Poikaystävän vakuutteleminen harrastamaan Intiimiä kanssakäymistä kanssasi kuukautisten aikaan ja sen vakuutteleminen, ettei sänky oikeasti muutu kauheaksi verilammikoksi.
 17. Kuivasessio ja sen teeskentely, ettet muka olisi valmis kunnon hommiin.
 18. Uskomattoman ja villin Intiimin kanssakäymisen harrastamisen yrittäminen… kerrossängyssä, Tai risteilylaivan hytissä. Mahdotonta touhua.
 19. Se, kun olet täysin valmis hommiin, mutta mies onkin liian humalassa eikä hänen värkkinsä tee muuta kuin näytä kuolleelta etanalta.
 20. Olet festareilla ja juot liikaa siideriä. Tapaat miehen, jolla on hienommat naamaglitterit kuin sinulla ja päädyt hänen telttaansa. Peppusi on kipeä jo muutaman minuutin jälkeen, haiset pahalta ja kaikki 10 metrin säteellä kuulevat sinut. Upeaa.
 21. Kokeilet korsettia, ranskalaisia pikkuhousuja, sukkahousuja ja korkkareita ja toivot näyttäväsi Pamela Andersonilta. Mutta et näytä. Haluaisit vain maan nielevän sinut.
 22. Se, kun joudut todistelemalla todistelemaan lääkärillesi olleesi aktiivinen viime aikoina, ja siksi sinulla on todennäköisesti nyt rakkotulehdus.
 23. Kun ”ruiskit” ensimmäisen kerran ja mietit, oletko mahdollisesti ”lauennut” vai oikeasti virtsannut hieman.
 24. Kun olet juonut pullon halpaa viiniä ja mietit hetken, pitäisikö harrastaa ryhmäsessiota. Sitten muistat, ettet elä Gossip Girlissä ja jatkat iltaasi normaaliin tapaan.
 25. Ja lopulta, sellaisen Intiimin kanssakäymisen harrastaminen, mistä olet aina haaveillut.

 

Lue myös: 13 Totuutta intiimistä kanssakäymisestä, jotka jokaisen naisen tulisi tietää ennen 30 ikävuoden täyttymistä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Yoann Boyer