10 pientä asiaa, jotka merkitsevät naisille loputtoman paljon

30.10.2021

Suuret eleet ja lahjat ovat aina tervetulleita – kukapa ei pitäisi hemmottelusta? Materia ei ole kuitenkaan se asia, joka todistaa sen, kuinka paljon välität jostain ihmisestä. Tavaroita tärkeämpää on toimintasi ja se mitä teet; teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Lue myös: 9 Asiaa, Jotka miesten tulisi tietää naisista

Satunnaiset lahjat eivät voita säännöllisiä, hienovaraisia tekoja. Eniten naiset arvostavat suunnittelemattomia, yksinkertaisia ja suloisia eleitä.

Joten seuraavalla kerralla kun haluat tehdä naiseen vaikutuksen, muista nämä 10 asiaa:

 

1. Kuulumisien kysyminen

Yksinkertainen kysymys, kuten “Miten päiväsi meni?” osoittaa kiinnostusta tylsempiinkin asioihin. On mukava tietää, että välität pienistäkin asioista ja haluat oppia lisää kumppanistasi.

 

2. Auton oven avaaminen

Ritarillisuus saattaa olla uhanalaista, mutta vielä se ei ole kuollut. Vaikka suhteenne olisikin jo pitkällä, tätä kohteliasta elettä arvostetaan aina.

 

3. Pitkät halaukset ja suudelmat

Muutaman sekunnin viivyttely kertoo jo paljon. Se kääntyy sanoiksi: “Muista aina, että rakastan sinua.”

Katso video: Sotasankarin toive täyttyy – saa halauksen leijonalta

4. Kuunteleminen

Tässä ei ole kyse yleisestä muminasta lukiessasi sähköpostejasi. Sen lisäksi, että kuunteleminen on kohteliasta, osoittaa se kumppanillesi, että olet kiinnostunut ja kumppanisi on huomiosi arvoinen.

 

5. Puhelut

Suullisen kommunikoinnin harvinaistuessa soittamisen merkitys korostuu. Se tarkoittaa sitä, että haluat puhua kumppanillesi juuri sillä hetkellä.

 

6. Ulkonäön kehuminen

Kehuihin hukuttaminen voi olla turnoff, mutta naiset nauttivat, kun osoitat pitäväsi jostain yksityiskohdasta, kuten asusta tai fyysisestä ominaisuudesta.

Lue myös: Orgasmin 6 yllättävää kauneushyötyä

7. Yksityiskohdan muistaminen aikaisemmasta keskustelusta

Kun tuot esiin pienen seikan, josta olette keskustelleet aikaisemmin, osoittaa se, että olet kiinnittänyt huomiota kumppanisi sanomisiin.

 

8. Kädestä pitäminen

Se voi tuntua triviaalilta, mutta kädestä pitäminen on usein aliarvostettua. Se on merkki kiintymyksestä ja siitä, että et pelkää näyttää sitä muille.

Lue myös: 10 tapaa saada kaukosuhde toimimaan

9. Satunnaiset suloiset viestit

Vain pieni nopea viesti, kuten “Toivottavasti päiväsi sujuu hyvin. Ikävä.” toimii hyvin. Jos ajattelet kumppaniasi, kerro se hänelle. Se tuo hymyn hänen kasvoilleen ja hän arvostaa sitä, että käytit tärkeää aikaasi viestin lähettämiseen.

 

10. Odottamattomat rakkaudentunnustukset

Rakkauden tunnustaminen odottamattomalla hetkellä tekee siitä paljon arvokkaampaa. Oli kyse sitten normaalista automatkasta tai TV:n katselusta yhdessä, on rakkauden tunnustuksen kuuleminen aina yhtä mukavaa.

Lue lisää: hyvä mieli & onni uutisia

Lähde: Popsugar.com
Lähde: Artikkelikuva/ Pixabay