Tutkijat vahvistavat – Naiset nauttivat eniten rakkauden täyteisestä intiimistä kanssakäymisestä

19.1.2018

Tuoreen tutkimuksen mukaan 78 prosenttia 20-68-vuotiaista naisista uskoo, että rakkaus tekee petipuuhista parempaa. Naiset kertoivat nauttivansa petipuuhista enemmän ja tuntevansa itsensä estottomammaksi, mikä rohkaisee heitä kokeilemaan fantasioitaan.

Tohtori Beth Montemurro, sosiologian professori ja johtava tutkija kertoo, että makuuhuoneessa naiset samaistavat luottamuksen rakkauteen.

“Kun naiset tuntevat rakkautta, he tuntevat voimakkaampaa seksuaalista nautintoa. He sekä luottavat kumppaniinsa, että kokevat petipuuhien harrastamisen olevan OK koska se sisältää rakkautta.”

 

”Elokuvilla on tapana esittää suhteiden ulkopuolista intiimiä toimintaa harrastavia naisia negatiivisessa valossa”

Koska naiset eivät koe kasuaalin petipuuhien häpeää parisuhteissaan, on heillä mahdollisuus kokeilla eri asioita ja nauttia olostaan. Montemurro uskoo, että popkulttuurilla on merkittävä rooli tällä saralla.

“Toisaalta, media antaa usein ymmärtää, että kasuaalissa petipuuhissa ei ole mitään väärää, mutta toisaalta elokuvilla ja tv-sarjoilla on tapana esittää suhteiden ulkopuolista petipuuhia harrastavia naisia negatiivisessa valossa. Ne naiset, joita haastattelin, tekivät selväksi, että seksi tarvitsee rakkautta ja avioliitto tarvitsee petipuuhia.”

Niistä 95 naisesta, joita Montemurro haastatteli, vain 18 uskoi, ettei rakkaus vaikuta petipuuhiin millään tavalla.

 

Lue myös: Etkö uskalla harrastaa kunnolla intiimiä kanssakäymistä? – tässä 10 mahdollista syytä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Elite Daily
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / DivvyPixel