Tästä syystä hotellissa on parasta harrastaa aikuisten touhuja

14.6.2018

Jos olet joskus harrastanut petipuuhia hotellihuoneessa ja ajatellut sen jälkeen, että se oli parasta petipuuhaa aikoihin, et todellakaan ole ainoa.

Psykoterapeutti ja kirjailija Ian Kerner on tutkinut aivojemme toimintaa seksin aikana ja havainnut, että hotellissa petipuuhien aikana aivomme reagoivat eri tavalla verrattuna normaaliin kotitouhuihin.

Ylelliset hotellihuoneet stimuloivat aivoissa kemikaaleja, joilla on merkittävä rooli seksuaalisen jännityksen syntymisessä. Kun kumppanit aloittavat peuhaamisen hotellihuoneessa, ”hotelliympäristö erittää dopamiinia aivoissa, mikä johtaa kovempaan kiihottumiseen ja jännitykseen,” Kerner kertoo.

 

Hotellit ovat hemmottelua:

Koska hotellit ovat usein ylellisiä ja herkkiä valaistuksineen, kynttilöineen, kalliine lakanoineen ja isoine sänkyineen, ”ihmiset ovat tietyllä tapaa psykologisesti valmistautuneet astuessaan hotelliin. Hotelleissa on jotain luksusta ja mahtavaa ylellisyyttä, joka johtaa seksuaalisuuden tunteeseen.”

Hotellit auttavat meitä unohtamaan stressaavan arkielämän, joka estää rentoutumisen ja hetkestä nauttimisen.

 

Lue myös: Nämä kaksi kysymystä ovat avain parempaan intiimien touhujen elämään

 

Hotelli auttaa sinua tyhjentämään pääsi:

Kerner korostaa myös, että “kiihottumisen syntymiseksi, erityisesti naisilla, osan aivoista tulee päästä eroon hermostuneisuudesta ja stressistä,” hän sanoo. ”Usein neuvonkin pariskuntia muuttamaan makuuhuoneensa eräänlaiseksi rakkaudenpesäksi, josta on poistettu muut häiriötekijät.

Ajattelen hotellia geneerisenä luksuksena, joka automaattisesti auttaa ihmisiä unohtamaan stressin. Siellä ei ole kuvia lapsista, maksamattomia laskuja, lukemattomia kirjoja – olet paikassa, jossa aika on pysähtynyt ja erillään arkielämästäsi. Nämä tekijät johtavat mahtavaan intiimiin kanssakäymiseen.”

 

Eikä sinun välttämättä tarvitse lähteä ulkomaille

Hyötyjen saamiseksi ulkomaille lähteminen on oikeastaan turhaa. Voit lähteä esimerkiksi lähimpään hotelliisi, niin hotelliympäristön vaikutus pysyy samana, Kerner neuvoo.

”Joskus intiimien aiheiden terapeutit neuvovat asiakkaitaan muuttamaan petipuuhien käsikirjoitusta ja kokeilemaan uusia asentoja,” Kerner muistuttaa. ”Itse neuvon asiakkaitani lähtemään lähimpään hotelliin; se rikkoo yhtä lailla rutiineja ja stimuloi seksin harrastajia uusilla ja kiihottavilla tavoilla.”

 

Lue myös: 7 Intiimiä asentoa, jotka vahvistavat parisuhdettasi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / davidlee770924