Tämän takia peiton heiluttamisen tulisi olla äänekästä – 7 syytä

20.6.2018

Sänkypuuhissa ei kannata hyssytellä. Tässä seitsemän syytä:

1. Äännähtely on paras tapa kommunikoida alasti

Spontaanit äännähdykset ja niiden volyymin säätely viestittävät parhaiten kumppanillesi mikä toimii ja mikä ei – olisihan se vähän noloa pysäyttää koko akti vain kertoaksesi että “tuo juttu mitä äsken teit kielelläsi, se toimi kyllä niin hyvin että äläpä ikinä lopeta sitä!”

2. Naapurisi oppivat tuntemaan sinut nimeltä

Eikö ole ollut aikaa tutustua naapureihin? Ainakin naapurisi oppivat tuntemaan sinut nimeltäsi, kun sitä toistuvasti yöllä huudetaan.

3. Sinun on helpompi hengittää

Puhuminen, voihkiminen ja vaikka huutaminen seksin aikana tosiaankin helpottaa hengittämistä, joka on tärkeää kiihottumisen ja rentoutumisen kannalta.

4. Ääntely vapauttaa ja poistaa stressin kuvioista

Ääntely auttaa vapauttamaan tunnelman ja laukaisee jännitykset: Nyt saa irroitella. Ehkä seinänaapurikin oppii lopulta nimesi.

5. Äänet pitävät kämppiksen poissa

Äänekästä intiimiä kanssakäymistä ei kannata hävetä, vaan sen hyödyistä kannattaa ottaa ilo irti: Tuskinpa ainakaan kämppiksesi astuu yllättäen sisään pyytämään leivinjauhetta silloin kun seksiäänet valloittavat koko huushollin.

6. Äänet saavat kumppanisi kiihottumaan…

Kunnon äännähtely päihittää seksikkäimmätkin alusasut ja pitsihepenet mennen tullen – ja on muuten paljon halvempikin ratkaisu!

7. …ja myös saamaan orgasmin nopeammin

Erään tutkimuksen mukaan naisten ääntely sängyssä ei korreloi heidän oman orgasminsa kanssa, vaan kumppanin orgasmin. Etenkin naisten ääntely näyttää siis nopeuttavan ja tehostavan miesten orgasmin saantia.

Jos siis sänkypuuhat tuntuvat joskus puisevilta niin ei muuta kuin ääntä peliin!

Lisää aiheesta intiimi kanssakäyminen & romantiikka

Lähde: Womens Health MagazineArchives of sexual behavior
Kuva: Pixabay / StockSnap

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia