Sinä ansaitset tulla rakastetuksi – voimaannuttava kirjoitus

8.3.2020

Minä ansaitsen tulla rakastetuksi, tiedän sen. Minä uskon ehdottomaan rakkauteen siitä huolimatta, että sinä särjit unelmani yhteisestä tulevaisuudesta. Tiedän, että löydän vielä jonkun, joka rakastaa minua ehdottomasti, ei vain silloin kun häntä huvittaa.

Minä väsyin pelaamaan pelejä ja tulkitsemaan ristiriitaisia viestejäsi. Rakastuin sinuun, koska näin sinussa kehittymisen mahdollisuuksia. Et kuitenkaan koskaan tehnyt aikeitasi täysin selväksi. En tiennyt mitä sinä suhteeltamme halusit. Sinä halusit minulta kaiken. Tuntui kuin olisin tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa ja nyt maksoin siitä särkyneellä sydämellä.

 

Sinä annoit minun uskoa…

Sinä annoit minun uskoa, että kaikki selviää. Tunnustit rakkautesi viesteissä, muttet koskaan teoin. Minä annoin sinulle kaikkeni saamatta riittäväsi takaisin. En voinut tyytyä katteettomiin lupauksiisi.Onneksi minulla oli voimaa erota ja jatkaa sen oikean etsimistä.

Sinä et ymmärtänyt, että rakkaudessa ei ole mitään välimaastoa. Sinulle se sopi, koska halusit pitääkin minut varpaillani. Valoit minuun katteetonta toivoa ja annoit itsestäsi  juuri vain sen verran, että pysyisin suhteessa. Sinä et ollut minulle oikea ja minä tulin huijatuksi. Vaikka kuinka yritin en voi nut olla onnellinen kanssasi.

Vaikka se tuntui pahalta minä päätin erota sinusta. Tiesin antsaitsevani todellista rakkautta, sellaista jota en sinulta saisi. Olin valmis ottamaan riskin ja kääntämään uuden sivun elämässäni. Tällä kertaa minä valitsen itseni. Ei enää velvollisuudesta annettuja lähtösuukkoja ja rakkausviestejä.  Minun on parempi olla ilman sinua.

 

Minä olen ykkösvaihtoehto…

Minä en ole enää kenenkään kakkosvaihtoehto. Se sai minut tuntemaan itseni tyhjäksi ja väsyneeksi. Nyt olen oman elämäni numero yksi. Se versio itsestäni, jota voin rakastaa. Sinä saatat katua minun menettämistäni, mutta nyt on myöhäistä.

Minä voin luottaa ja turvata itseeni ja toivon mukaan jonain päivänä myös johokuhun toiseen. Haluan puolison, joka ylpeänä esittelee minut perheelleen ja läheisilleen sen sijaan, että ajattelee voivansa löytää paremmankin. Haluan puolison, joka hyväksyy myös virheeni ja rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen.

Minä valitsen aina itseni sillä minä ansaitsen paljon parempaa kuin sinut.  Minulla on paljon annettavaa. Olen pahoillani ainoastaan siitä, että minulla ei ollut voimaa luopua suhteestamme aiemmin. Tästä lähtien asetan itseni oman elämäni ykköseksi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com