Petipuuhista addiktoituneen tunnustukset – nainen vastaa 11 intiimiin kysymykseen

13.1.2019

Intiimin kanssakäymisen riippuvuuden ajatellaan olevan tavallisesti miesten ongelma, mikä on vain yksi monista väärinkäsityksistä petipuuhien maailmassa. Reddit-käyttäjä ja naimisissa oleva intohimoaddikti Throwawaylemon7 taklaa väärinkäsityksiä vastatessaan riippuvuuteen liittyviin kysymyksiin Redditissä:

 

Kuinka riippuvuus vaikuttaa arkeesi?

“Joudun jatkuvasti estää itseäni aloittamasta suhteita, ja epäonnistun usein. Jos en harrasta seksiä vähintään kolmesti päivässä tai tyydytä itseäni tunnin välein, muutun todelliseksi h*uoraksi. Myöhästyn aina kaikkialta, koska tarvitsen orgasmin ennen kuin voin mennä ihmisten ilmoille.”

 

Mikä on ollut heikoin hetkesi?

“Harrastin kerran petipuuhia kolmen eri miehen kanssa samana päivänä. Yksikään heistä ei ollut aviomieheni.”

 

Oletko yrittänyt hakea apua?

“En vielä. Olen sinut pettämisen kanssa. Siitä on itse asiassa nyt 32 päivää, että harrastin seksiä jonkun muun kuin aviomieheni kanssa. Sekstailen edelleen muiden miesten kanssa, mutta yritän päästä siitä eroon.”

 

Mitä mieltä aviomiehesi on tilanteesta?

“Hän tietää vain saavansa todella paljon intiimiä kanssakäymistä. Muuten hän on kaikesta täysin tietämätön.”

 

Rakastatko miestäsi? Pelkäätkö paljastuvasi?

“Rakastan häntä omalla tavallani. Jos paljastun, niin sitten paljastun. Olen valmis kohtaamaan seuraukset. Olen pettänyt nyt noin 15 vuotta, enkä ole ikinä jäänyt kiinni. Olen hyvä valehtelija, ja valitsen vain miehiä, jotka eivät paljasta minua. Tavallisesti riittää, että miehet tietävät seksin loppuvan, jos he kertovat minusta miehelleni.”

 

Miten et voi jäädä kiinni?

“En koske varattuihin miehiin, ellen todella paljon halua juuri heitä. On nimittäin vaikeampaa piilotella kahdelta ihmiseltä. On myös halvempaa mennä hotellin sijasta jonkun kotiin.”

 

Tunnetko helpotusta tai katumusta pettäessäsi?

“Oloni on euforinen. Orgasmi on maailman paras asia. En ole koskaan potenut syyllisyyttä.”

 

Millaisten miesten kanssa haluat harrastaa seksiä?

“Pidän kuumista miehistä. Ikä ei ole oleellinen asia. Useimmat miehet ovat itse asiassa kavereitani.”

 

Miksi menit naimisiin?

“Se tuntui silloin hyvältä idealta. Rehellisesti sanottuna, en ollut vielä silloin tunnustanut itselleni olevani seksiaddikti.”

 

Mitä saat seksiltä?

“Rakastan kaikkea seksissä. Rakastan seksuaalista jännitettä ja esileikkiä uuden ihmisen kanssa. Rakastan koskettelua ja erilaisten asioiden kokeilua. Joskus haluan pikapanoja, joskus haluat harrastaa 5 tuntia hikistä ja hidasta seksiä. Joskus haluan rankaista ja joskus olla rankaistavana.

 

Oletko kokeillut kimppakivaa?

“Suosin seksiä kahden miehen kanssa. En pidä miehen jakamista naisen kanssa. En ole harrastanut kolmen kimppaa pitkään aikaan, sillä pidän mieheni erossa toisistaan. Pyrin välttelemään naisia, sillä he eivät yleensä osaa pitää tunteita poissa pelistä.”

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan.co.uk
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay