Ongelmat, joita miehet eivät ikinä ymmärrä

18.6.2024

1. Kuinka kävellä normaalin ihmisen tavoin korkkareissa. Se ei todellakaan ole helppoa. Silti, jotkut naiset näyttävät siltä, että he ovat syntyneet korkkarit jalassa.

2. Humalassa oleminen korkkarit jalassa. Aivan kuin humalatila ei riittäisi. Baarin liukkaat lattiat eivät helpota asiaa.

3. Kun tamponipakkaus jää kiinni käsilaukun vetoketjuun. Ja kun se lopulta rikkoo vetoketjun.

4. Toimiston läpi kävely tamponin kanssa ja sen piilottaminen hihaan, jottei kukaan näkisi sitä.

5. Miksi jotkut mainokset saavat sinut itkemään.

6. Legginssien ja housujen selkeää eroa.

7. Miten kykenet huomaamaan kahden sanan tekstiviestistä, että kaverillasi tai äidilläsi on huono päivä. Minkä jälkeen huolestut asiasta, etkä kykene rentoutumaan ennen kuin puhut asiat läpi heidän kanssaan.

8. Koko illan käyttäminen hiusten pesemiseen, kuivaamiseen, kihartamiseen, hoitamiseen ja muotoiluun. Se on monimutkainen prosessi, joka sisältää useita mystisiä ja kalliita hiustuotteita. Joskus taasen olet liian väsynyt etkä pese hiuksiasi viikkoon.

9. 30 Minuuttia liian aikaisin herääminen, jotta näyttäisit töissä eheältä ja viralliselta. Koska toimistolla on kuitenkin ne pari naista, jotka ovat ensimmäisestä päivästä lähtien pynttäytyneet aivan liikaa, kun taas itse olisit mieluummin ilman meikkiä ja Converset jalassa.

10. Hyvien tuloksien odottaminen työkavereilta, ja sen jälkeen haukkujen kohteeksi joutuminen.Emme saisi kehottaa kollegoitamme tekemään työtään hyvin. Meidän tulisi sen sijaan kertoa asiasta miehelle, jotta hän voisi tehdä saman toimenpiteen.

11. Kahden miehen levittyneiden jalkojen väliin juuttuminen julkisissa liikennevälineissä. On suloista, että ajattelette penistenne tarvitsevan kaiken tuon tilan, mutta eivät ne tarvitse. Varsinkin, kun puristun samalla pieneksi kuutioksi.

12. Kadulla viheltelyn kohteeksi joutuminen.Minulla on käytännössä toppatakki ja huivi naamallani. Miksi viheltelette minulle?

13. Huonosti istuvat rintaliivit. Erityisesti, jos ne kiristävät selästä ja tekevät sinulle pienen läskimakkaran.

14. Erikokoiset rinnat. Tämä vaikeuttaa myös istuvien rintaliivien etsimistä.

15. Rintaliivit ovat myös kalliita. Kysy lähimmältä sinkkumieheltä, kuinka paljon hän luulee rintaliivien maksavan. ”En tiedä, ehkä 5 euroa?” hän sanoo, raapien kiveksiään ja palaten töihin tienaamaan enemmän kuin sinä.

16. Pitkät vessajonot baarissa. Kannattaakin käyttää miesten vessaa.

17. Sen miettiminen, että voiko crop toppeja pitää erilaisissa tilaisuuksissa. Vai etkö vain ole Rihannan kaltainen crop top-ihminen.

18. Oletus siitä, että kaikki huono vointisi johtuu PMS:stä.

19. Orgasmien saamattomuus.

20. Päätös siitä, että pitäisikö sinun teeskennellä orgasmi vai ei. Tätä asiaa ei pitäisi edes päättää, mutta sitä tapahtuu.

21. Kumppanille kertominen siitä, ettet saa orgasmeja vain kuullaksesi vastaukseksi: ”Mutta useimmat naiset saavat orgasmin kanssani. Vian täytyy olla sinussa.”

22. Orgasmin teeskentely.

23. Uuden deittikumppanin varoittaminen juuri alkaneista kuukautisista.“hei tapaammeko edelleen klo 8 siellä tapas-paikassa? Muuten, vaginani vuotaa mutta olen valmis seksiin jos säkin olet :D”

24. Se, kun housusi tai hameesi kiristyy yllättäen päivän mittaan ja sinun täytyy riisua ne välittömästi päästyäsi kotiin. Voisimmeko vain pitää collegehousuja töissä?

25. “Frenemyt”. “Jos hän ärsyttää sinua niin paljon, miksi olet hänen kaverinsa?” on kysymys, jota yksikään nainen ei ole kysynyt ikinä toiselta naiselta. Naiset nimittäin ymmärtävät.

26. Järkkymätön addiktio naiskeskeisiin tosi-tv-sarjoihin.

27. Ylimääräisten kenkien vieminen töihin. Saatamme pitää lenkkareita junassa ja vaihtaa korkkarit vasta töissä. Miehillä on sen sijaan sopivat kengät jokaiseen tilanteeseen.

28. Slut-shaming. Älä edes yritä väittää vastaan. Miehet eivät vain ymmärrä.

29. Söpöjen, lyhyiden asujen pukeminen talvisin. Toisaalta monet meistä ovat jo aikuistuneet tämän suhteen ja pukeutuvat enemmän kuin tarpeeksi pakkasten yllättäessä.

30. Huolestuminen siitä, että ovatko tekemäsi asiat ja valinnat riittävän feministisiä. Kyseinen sana tarkoittaa monia asioita, ja monet ihmiset ovat valmiita väittämään, että heidän mielipiteensä on ainoa oikea.

31. Kaikki omituiset asiat, jotka elimistöllesi tapahtuu raskauden aikana.

32. Huulipunan ajautuminen hampaihisi tietämättäsi.

33. Oletko liian vanha tai liian nuori tai liian lihava pukeutuaksesi tietyllä tavalla. Ei, et ole.

 

Lue myös: 17 ongelmaa, jotka ainoastaan isorintaiset naiset ymmärtävät

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Cosmopolitan
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Brooke Cagle