Nämä 7 merkkiä kertovat, oletko löytänyt sielunkumppanisi

3.11.2020

Sielunkumppanin ensikohtaaminen ei ole kuin elokuvissa. Silmät eivät lukkiudu eivätkä jalat petä alta. Ensimmäinen tapaaminen harvoin on erityisen imelä tai romanttinen. Useimmat meistä eivät ymmärrä sielunkumppanin merkitystä. Sielunkumppani ei aina tarkoita romanttista kumppania.

Sielunkumppani voi olla ystävä, perheenjäsen tai kuka tahansa, jota kohtaan tunnet vahvoja tunteita. Sielunkumppani on aina tukenasi koko sydämestään ja sielustaan. Jaatte samat arvot ja unelmat. Teette asiat täysin samalla tavalla.

Ajatuksenne yhtenevät ja suhtaudutte elämään samalla tavalla. Olette yksinkertaisesti samalla aaltopituudella. Jos olet löytänyt sielunkumppanisi, olet etuoikeutettu. Sielunkumppaneita ei nimittäin löydy kuin sieniä sateella. Luuletko löytäneesi sielunkumppanisi? Tarkista, löytyykö suhteestanne nämä 7 piirrettä:

 

01. Kemia välillänne on ennenkokematonta

Sielunkumppaneiden ei tarvitse olla romanttisessa suhteessa, eikä kemian tarvitse olla erityisen kipinöivää tai seksuaalista.

Kyse voi olla viehätysvoimasta, joka vetää teitä jostain erityisestä syystä yhteen. Kun tapasitte ensimmäisen kerran, välillänne klikkasi etkä tiedä miksi. Tunnette olonne yksinkertaisesti kotoisaksi toistenne seurassa.

Se ehkä tuntui, kuin olisit tavannut vanhan ystävän monen vuoden jälkeen. Yhteys välillänne on kuin toisesta maailmasta. Tulette aina toimeen eikä välinne tule ikinä katkeamaan.

 

02. Ette pääse toisistanne eroon

Vaikka yrittäisitte päästä toisistanne kauas, jokin tuo aina teidät yhteen. Suhdettanne ei vain voi katkaista.

Mikään ei saa teitä kääntymään toisianne vastaan. Aivan kuin mielenne olisi yhtä. Tiedätte tarkalleen, mitä toinen ajattelee.

 

03. Et pelkää mitään hänen kanssaan

Et vain yksinkertaisesti osaa pelätä, koska sielunkumppanisi on aina tukena. Kaikki on hänen kanssaan helpompaa.

Kaikki muutokset, uudet elämänvaiheet tai kriisit eivät tunnu pelottavilta, sillä tiedät selviäväsi yhdessä hänen kanssaan.

 

04. Hän saa sinut kasvamaan henkisesti

Sielunkumppanisi saa sinut kehittymään yksilönä kaikilla mahdollisilla tavoilla. Hän haastaa sinua tulemaan parhaaksi versioksi itsestäsi. Vioistasi tulee merkityksettömiä, koska sielunkumppanisi saa sinut loistamaan positiivisuudellaan ja kiltteydellään.

Et halua tyytyä vanhaan, vaan janoat parempia ja hienompia asioita. Tiedät voivasi saavuttaa ne sielunkumppanisi avulla. Haluat saavuttaa unelmasi ja ottaa elämästä kaiken irti.

 

05. Elämässänne on ylä- ja alamäkiä

Vaikka olettekin samanlaisia, riitelette paljon. Suhteessanne tulee usein kuoppia, mikä on vain hyvä asia.

Jokaisessa suhteessa on haasteensa. Jos kaikki olisi aina samanlaista, muuttuisi elämä monotoniseksi ja tylsäksi. Sellaista suhdetta on ikävää ylläpitää, varsinkin jos kyse on romanttisesta suhteesta.

 

06. Ette tavanneet sattumalta

Aivan, kuin teidän olisi tarkoitettu yhteen ja reittinne olisi suunniteltu risteämään syntymästänne asti.

Jos uskot, että tapaamisenne oli sattumaa, olet väärässä. Melkein kaikilla meistä on joku erityinen merkityksellinen ihminen elämässämme. On tähtiin kirjoitettu, että kaikilla on jossain sielunkumppani. Jotkut löytävät kumppaninsa aikaisemmin, jotkut myöhemmin.

 

07. Suhteellanne on jokin suurempi merkitys

Kun olette yhdessä, sinusta tuntuu, kuin elämäsi tarkoitus on jotain paljon suurempaa, kuin kukaan voi ymmärtää. Yhdessä pystytte mihin tahansa ja tiedät sen.

Tällaista suhdetta kannattaa vaalia, sillä vastaavaa syvällisyyttä ei löydä ihan joka päivä. Yksilöinä olette arvokkaita, mutta yhdessä arvoanne ei voi edes mitata.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Herway.net
Lähde: Pixabay.com