Näissä 9 asennossa saat kaiken irti kumppanisi peniksestä

20.9.2020

Peniksen koko on suhteellinen asia. Jotkut penikset saavat massiivisuudellaan sinut pyörtymään, jotkut taas ovat niin isoja, että saatat kokea kipua. Skaalan toisessa päässä ovat harvinaiset mikropenikset. Suurin osa peniksistä on kooltaan jossain massiivisten siitinten ja mikropenisten välissä.

Koolla ei sinänsä ole väliä. Sillä on väliä, miten penistä käyttää. Jos päädyt petipuuhiin normaalia pienemmän peniksen kanssa, näillä kymmenellä asennolla voit maksimoida molempien nautinnon:

 

01. Peppuseksi

Jos anaaliseksi kiinnostaa, mutta et ole vielä uskaltanut kokeilla sitä, älä epäröi. Pienellä peniksellä on helpompi aloittaa ja peppu voi tuntua tiukemmalta miehen kannalta.

 

02. Syväkurkku

Suihin ottaminen on mukavampaa, kun kurkkuun upottaa pienen peniksen. Ota penis suuhusi mahdollisimman syvälle ja kun luulet olevasi äärirajoilla, rentouta kurkkuasi ja saat nieltyä vielä hieman syvemmälle.

 

03. Päälle istuminen

Istu miehesi lanteille ja nojaa taaksepäin. Anna miehen hieroa klitoristasi ja työnnä itseäsi häntä vasten lyhyillä liikkeillä. Jos saat orgasmin ennen häntä, siirry eteenpäin ja vaihda hieman pystympään asentoon.

 

04. Feikkipano

Seksi, jossa ei työnnytä sisään, voittaa usein perinteisen yhtymisen. Perinteinen lähetyssaarnaaja siten, että penis hieroutuu suoraan klitorikseen, voi antaa mahtavaa nautintoa. Käyttäkää liukuvoidetta ja anna miehen hieroutua päälläsi. Painautumalla välillä kovempaa välillä rauhallisemmin sekä vaihtaen vauhtia saatte molemmat tyydytystä. Välillä mies voi myös luikahtaa sisään ja vaihtaa sisäisen ja ulkoisen yhdynnän välillä niin kauan, kunnes molemmat saatte kliimaksin.

 

05. Doggystyle

Doggystyle sopii hyvin pienille vehkeille, koska siinä pääsee syvälle. Kaarista selkäsi ja paina pääsi tyynyyn, jotta peppusi on optimaalisessa kulmassa. Saadaksesi tiukemman tuntuman, käytä lantionpohjalihaksiasi.

 

06. Liukas merenneito

Vaihtakaa rooleja lähetyssaarnaajassa siten, että olet miehen päällä. Paina jalkasi yhteen miehen jalkojen väliin, tue painoasi käsilläsi ja anna miehen liukua sisääsi. Koska mies on alla, pääsee hän syvälle ja saat samalla klitoriksen simulointia.

 

07. Hidas lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaajan ei aina tarvitse olla samanlainen. Kun mies on päällä, paina jalkasi tiukasti yhteen miehen jalkojen väliin. Keinuta lanteitasi hitaasti liukuen ylös ja alas penistä pitkin tuottaen mahtavaa nautintoa. Jos haluat muuttaa kulmaa, koukista polviasi.

 

08. Pöytäpano

Nojaudu pöydän päälle paljastaen mahtavan takamuksesi. Anna miehen ottaa sinut takaapäin ja hyödynnä lanteitasi. Näin mies pääsee mahdollisimman syvälle.

 

09. Huhmare

Asetu selällesi, ota tyyny peppusi alle ja avaa jalkasi. Anna miehen työntyä sisääsi ja hieroutukaa toisianne vasten. Kääräise jalkasi hänen ympärilleen ja yritä hieroa itseäsi häntä vasten ympyrämäisillä liikkeillä.

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan.co.uk
Lähde: Pixabay.com