Tutkijat vahvistavat – Naiset nauttivat eniten rakkaudentäyteisestä seksistä

19.1.2018

Tuoreen tutkimuksen mukaan 78 prosenttia 20-68-vuotiaista naisista uskoo, että rakkaus tekee seksistä parempaa. Naiset kertoivat nauttivansa seksistä enemmän ja tuntevansa itsensä estottomammaksi, mikä rohkaisee heitä kokeilemaan fantasioitaan.

Tohtori Beth Montemurro, sosiologian professori ja johtava tutkija kertoo, että makuuhuoneessa naiset samaistavat luottamuksen rakkauteen.

“Kun naiset tuntevat rakkautta, he tuntevat voimakkaampaa seksuaalista nautintoa. He sekä luottavat kumppaniinsa, että kokevat seksin harrastamisen olevan OK koska se sisältää rakkautta.”

 

”Elokuvilla on tapana esittää suhteiden ulkopuolista seksiä harrastavia naisia negatiivisessa valossa”

Koska naiset eivät koe kasuaalin seksin häpeää parisuhteissaan, on heillä mahdollisuus kokeilla eri asioita ja nauttia olostaan. Montemurro uskoo, että popkulttuurilla on merkittävä rooli tällä saralla.

“Toisaalta, media antaa usein ymmärtää, että kasuaalissa seksissä ei ole mitään väärää, mutta toisaalta elokuvilla ja tv-sarjoilla on tapana esittää suhteiden ulkopuolista seksiä harrastavia naisia negatiivisessa valossa. Ne naiset, joita haastattelin, tekivät selväksi, että seksi tarvitsee rakkautta ja avioliitto tarvitsee seksiä.”

Niistä 95 naisesta, joita Montemurro haastatteli, vain 18 uskoi, ettei rakkaus vaikuta seksiin millään tavalla.

 

Lue myös: Etkö uskalla harrastaa kunnolla seksiä? – tässä 10 mahdollista syytä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Elite Daily
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / DivvyPixel