Naiset kertovat: Näin saat useita orgasmeja kerralla

10.11.2017

Useimmat meistä saavuttaa moninkertaisia orgasmeja lähes yhtä usein, kuin viettää tunnin juoksumatolla – teoriassa idea on loistava, mutta käytännössä aina se jää ajatuksen tasolle.

Orgasmiongelmaan on kuitenkin löytymässä ratkaisu. Verkossa toimiva orgasmiharjoitteluun keskittyvä OMGYes-sivusto on pureutunut ongelmaan ja paljastikin hiljattain tulokset tutkimuksesta, jonka se teetti vuonna 2015.

Tutkimuksessa mentiin pintaa syvemmälle moninkertaisten orgasmien kohdalla ja erityisesti siinä, kuinka niitä voidaan saavuttaa.

Tutkimuksessa haastateltiin 1055 naista, jotka olivat ikävuosiltaan 18 ja 95 väliltä. Naiset avautuivat seksielämästään ja erityisesti siitä, mikä saa heidät syttymään.

Tutkijat havaitsivat, että 47 prosenttia tutkittavista saavuttavat säännöllisesti moninkertaisia orgasmeja, eli vähintään 2 orgasmia yhden yhdyntäkerran aikana.

Mutta kuinka se voi olla mahdollista? Juju piilee siinä, että kun ensimmäinen maali, orgasmi, on saavutettu, toimintatapaa tulee muuttaa välittömästi. Näin myös enemmistö moninkertaisia orgasmeja saavuttaneista tutkimuksen naisista kertoi toimivansa.

Tarkemmin sanottuna, he muuttavat liikkeitänsä “toisella kierroksella” hitaammiksi, rauhallisemmiksi ja hellemmiksi.

Mutta miksi liikkeiden muuttaminen ensimmäisen orgasmin jälkeen toimii? Orgasmin aikana veri virtaa genitaalialueille, tehden niistä erittäin herkkiä. Herkistymisen seurauksena orgasmin saavuttaminen ensimmäisen orgasmin keinoilla voi olla vaikeaa, jopa kivuliasta.

OMGYes:n mukaan 53 prosenttia moninkertaisen orgasmin saavuttavista naisista iskee jarrut pohjaan ensimmäisen orgasmin jälkeen. Orgasmin jälkeen keho on kuin uusi, joten sitä tulee kohdella täysin eri lailla kuin ennen ensimmäistä orgasmia. Älä siis jatka kovaa kyntämistä, vaan siirry hellempiin keinoihin.

 

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta orgasmiin johtavaa seksiasentoa

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay