5 Syytä, miksi naiset rakastavat ja ansaitsevat kukkia

22.5.2017

Vaikka ystävänpäivä ei olekaan vielä lähellä, on silti syytä käydä läpi syyt, miksi naiset pitävät kukista.

Ja miehet, älkää väittäkö itsellenne, ettemme oikeasti pitäisi kukista siksi, että ne kuolevat kuitenkin jossain välissä. Me pidämme niistä siitä huolimatta, uskokaa minua. Jotkut meistä saattavat vihjailla, ettei lahjoilla ole isoakaan merkitystä, mutta tässä tulee vinkki: nämä vihjailut ovat esitystä. Oikeasti lahjat ovat todella tärkeitä.

Kyllä, haluamme tulla hemmotelluiksi ajoittain ja ei, lahjojen ei aina tarvitse olla aineellisia.

Kukat ovat lahjana parhaasta päästä ja tässä tulee 5 syytä, miksi näin on:

 

1. Pidämme siitä, että ne ovat “järjettömiä”

Jotkut miehet ajattelevat kukkien olevan turhia, koska ne kuitenkin kuolevat. Se on kuitenkin se piirre, mikä kukista tekee ihania.

Vaikka pidämmekin ikuisen rakkauden ajatuksesta, pidämme myös siitä, että osaatte antaa meille jotain hetkellistä ja jännittävää. Vaikka tuntuisikin siltä, että rahasi menisi hukkaan, on mukava tietää, että käytit varojasi johonkin, joka tuo varmasti hymyn kasvoillemme.

 

2. Ajattelemme niiden kuvastavan itseämme

Kuulostaa pinnalliselta, mutta monet naiset uskovat kukkien kuvastavan heidän persooniaan. Jos ostat selkeästi halpoja kukkia, kumppanisi ajattelee sinun pitävän häntä halpana. Emme tarvitse kukkia päivittäin, joten kun ostat kukkia, panosta niiden tuoreuteen, raikkauteen ja tuoksuun.

 

3. Kukkia katsellessa aika pysähtyy

Tämä voi kuulostaa ajanhukalta, mutta moni meistä tykkää katsella kukkia yö- tai työpöydällä tai olohuoneessa. Voimme jopa käyttää minuutteja kukkien ihasteluun ja haisteluun. Kukat voivat todellakin pysäyttää ajan, joten etkö haluaisi tuottaa tätä autuutta kumppanillesi.

Lue myös: 9 nerokasta tapaa istuttaa kukkia ilman kukkaruukkuja

 

4. Kukkien saamiskokemusta on mukava muistella

Kukkien läsnäolo tuo muistot mieleen siitä hetkestä, kun annoit ne ja siitä, mitä sanoja käytit. Kukat ovat vuorenvarma keino saada naisen huomio ja varmistaa, että hän ajattelee sinua aina, kun hän vilkaiseekin kukkakimppua, jonka annoit.

 

5. Ansaitsemme kukkia. Piste.

Meitä ei kiinnosta kukkien hinta tai se, ostitko ne kaupasta vai poimitko ne niityltä. Jokainen nainen ansaitsee kukkia, sillä ne saavat naiset tuntemaan itsensä erityisiksi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Elitedaily.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay