Näin narsisti tuhoaa mielenterveytesi – hän saa aikaan paljon pahaa

15.3.2020

Narasistin tunnistaminen ei ole helppoa. Tämän vuoksi olet saattanut jo olla täysin rakastunut ennen kuin tajuat kumppanisi todellisen luonteen. Ehdit antaa suhteelle mahdollisuuden ja tulet sotkeutuneeksi kieroon peliin, jossa todennäköisesti menetät mielenterveytesi.

Vaikka onnistuisit lopulta pääsemään eroon narsistisuhteestasi kannat sen seurauksia vielä pitkään. Muistot saattavat myöhemmin nousta yllättäen pintaan ja saada sinut kauhun valtaan.

 

Suojele sydäntäsi

Saatat usein luulla näkeväsi eksäsi, vaikka vastaasi tulee täysin joku muu henkilö. Niin moni asia muistuttaa sinua hänestä. Uuden suhteen aloittaminen kenenkään kanssa on lähes mahdotonta, koska sinun on pakko suojella sydäntäsi.  Tämän vainoharhaisuuden ymmärtää vasta jos on itse joutunut narsistin uhriksi.

Et luota enää kehenkään. Et päästä ketään lähellesi, koska jos teet niin tunnet kuinka paniikki hiipii ja se saa sinut vetäytymään pois. Sinusta tuntuu, ettet voi enää koskaan rakastua. Rakkauden tunteeseen yhdistyy nyt kaikki se henkinen kipu, jota hän sinulle aiheutti. Narsisti ei antanut sinulle vastarakkautta vaan loukkasi sinua pahasti. Hän sai sinut unohtamaan millaista oikea rakkaus on.

 

Kenen syy

Koet, että kaikki paha jota sinulle tapahtui oli omaa syytäsi. Itsetuntosi on niin murskana että koet ette ole tarpeeksi hyvä kenellekään. Olet täysin tyhjä, etkä tiedä mihin suunnata tästä eteenpäin. Et uskalla tuntea mitään.

Sinulla on vomakas tarve olla yksin. Koet ettei kukaan voi ymmärtä sinua ja siksi välttelet kontaktia toisten ihmisten kanssa. Samalla muista eristäytyminen kuitenkin tuntuu pelottavalta, koska ajaudut helposti miettimään tapahtunutta.

Et muista enää kuka olit. Olet varma, että tapahtunut tulee seuraamaan sinua lopun elämäsi, etkä enää koskaan voi olla onnellinen. Olet kuitenkin väärässä!

 

Älä heitä toivoa

Sinä tarvitset elämääsi jonkun, joka huolehtii sinusta. Jonkun joka on ystävällinen ja ymmärtää sinua tuomitsematta. Jonkun, joka saa sinut näkemään tulevaisuuden valoisana ja jättämään menneet taaksesi.

Tarvitset rinnallesi narsistin täydellisen vastakohdan. Sellaisen henkilön, joka rakastaa sinua pyyteettömästi peloistasi ja rikkonasuudestasi huolimatta. Sillä sinä todella ansaitset tulla rakastetuksi!

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com