Pariskunnat kertovat: Miten tiesimme tavanneemme sen oikean – osa 2

17.1.2017

Tässä kaksi tarinaa lisää siitä, kuinka he löysivät sen oikean  / sielunkumppanin (alkuperäinen teksti: Andrea Syrtash, Glamour):

 

Mitch & Alejandra, menivät naimisiin Montrealissa vuonna 2012

Mitch ja Alejandra tapasivat treffisivustolla kun molemmat päättivät sulkea tilinsä. Kun Alejandra sanoi, ”Me melkein ohitimme toisemme.”

Ensimmäiset treffit, joiden tuli olla yksinkertaiset lauantai-iltapäivän treffit puistossa, kestivät 10 tuntia, koska he vain jatkoivat keskustelua. He jatkoivat treffejä illalliselle ja drinkeille keskustellen kaikesta, mukaan lukien henkilökohtaisista asioista kuten perheistä ja tulevaisuuden tavoitteista.

Alejandra myöntää, että hänen olonsa oli erilainen huomatessaan Mitchin ensimmäisen kerran kävelevän kadulla. ”Minulla oli vain se tunne. Se tapahtui ennen kuin olimme edes kasvokkain”, hän sanoi.

Tapaamisensa jälkeen he molemmat tiesivät, että tunne oli erilainen.

LUE MYÖS: 24 merkkiä, jotka kertovat, että olet löytänyt sielunkumppanisi

Alejandra sanoi, ”Olin melkein heti oudon rauhallinen Mitchin kanssa. En ollut koskaan aiemmin tuntenut sellaista tunnetta. Yleensä tapailun aikana näytät itsestäsi parhaat puolet etkä todellakaan ole täysin oma itsesi. Tai olet todella innostunut ja näet vain asioita, joita haluat nähdä. Mutta tässä tapauksessa kyseessä oli outo ulottuvuus ja syvyys suhteeseen, jollaisessa en ollut koskaan ennen ollut. Aiemmin ajattelin ”Kyllä, tämä onnistuu. Selviämme tästä”.

Mitch sanoi tuntevansa samoin.

“Onko totta, että kun tiedät, tiedät? Meidän tapauksessamme, sen todellakin piti paikkansa. Tämä suhde tuntui erilaiselta ja tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme aina.”Alejandra sanoi.

 

Debbie & Neer, menivät naimisiin New Yorkissa vuonna 2014

Debbie ja Neer tapasivat kahdesti. Ensimmäisen kerran lukiossa, jolloin he tapailivat kuukauden ja uudelleen 13 vuotta myöhemmin kun he ”sattumalta” tapasivat Internetin treffisivustolla.

Neerin mukaan hän eräänä hetkenä tajusi löytäneensä elämänkumppaninsa. Hän sanoi, ”Olimme Amsterdamissa Debbien syntymäpäivillä ja osa juhlaa oli romanttinen illallinen upeassa ravintolassa valtavan kasvihuoneen sisällä. Syödessämme jälkiruokaa Debbie katsoi ylös ja näki minut. Aika pysähtyi. Silloin tiesin, että tulisin menemään hänen kanssaan naimisiin.”

Neer sanoi, että Debbien kanssa oleminen antoi hänelle varmuutta, jota ei ollut aiemmissa suhteissa, sekä paljon enemmän naurua.

LUE MYÖS: 12 kysymystä seksistä, joihin onnelliset parit tietävät vastaukset

Debbie sai samaa varmuutta yhteydestään Neeriin. Debbie sanoi, ”Tiesin, että halusin mennä Neerin kanssa naimisiin, kun juttelimme aamuneljään keskustellen fysiikasta työstämiini videoihin liittyen. Fysiikka on aina ollut suurin intohimoni ja voidessani jakaa sen maailman jonkun kanssa tuntui ainutlaatuiselta tunteelta. Rakastan asioiden ajattelua ja analysointia, joten oli tärkeää, että kumppani kunnioitti sitä osaa minusta ja että voisin olla sellaisen kanssa, jolle voisin jakaa tätä älyllistä intohimoani.”

Debbie huomasi oltuaan vuosia huonoissa parisuhteissa, joissa häntä ei arvostettu, että Neer vaikutti sitoutuvat hänen menestykseensä. ”Olen perfektionisti ja laitan itseni koville, mutta hän kannusti minua mukavalla tavalla,” hän sanoi.

Hän myönsi, ”Se on ensimmäinen suhde, jossa tunnen itseni aidosti rakastetuksi ja arvostetuksi jopa omine oikkuineni. Neerin kanssa oleminen paransi itsetuntoani ja se sai minut tuntemaan itseni paremmaksi ihmiseksi. Hän saa minut nauramaan todella paljon. Nautin hänen kanssaan olemisesta.”

LUE MYÖS: Pariskunnat kertovat: Miten tiesimme tavanneemme sen oikean – osa 1

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Self.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixavay