Mitä jakauksesi kertoo sinusta?

18.1.2018

Keskijakaus

Olet tasapainoinen ja ajatuksiltasi selkeä, minkä ansiosta oletkin ystävillesi ja perheellesi se taho, jonka puoleen he ensimmäisenä kääntyvät ongelmien koittaessa. Olet viisas, kohtelias ja suorapuheinen, etkä ymmärrä lainkaan aggressiivista tai tylyä käytöstä. Sukkahyllysi on organisoitu todella pikkutarkasti.

 

Jakaus oikealle

Pidät itseäsi muita tunteellisempana ja empaattisena ja haluat pitää muista huolta. Se saattaa joskus ajaa sinut ongelmiin, kun yrität auttaa useampaa ihmistä kuin ehdit. Osaat kokata hyvin, mutta jos olisi sosiaalisesti hyväksyttävää syödä erilaisia pikaruokia joka päivä, tekisit luultavasti niin.

 

Rosoinen keskijakaus

Olet erittäin omistautunut työllesi ja perheellesi, minkä lisäksi olet joustava muuttuville olosuhteille ja muuntautumiskykyäsi on kehuttu. Ihmiset hakeutuvat luoksesi ystävällisyytesi ja rennon luonteesi takia. Sinulla on ongelmia taskuparkkeerauksen kanssa, mutta olet erinomainen karaoke-laulaja.

 

Jakaus vasemmalle

Olet keskittynyt työhösi ja perheeseesi aamusta iltaan. Et osaa kunnolla rentoutua, mutta sen takia oletkin menestynyt elämässäsi. Olet intohimoinen eläimiä ja lapsia kohtaan, muttet siedä valehtelevia tai draamanhakuisia aikuisia. Sinulla on todennäköisesti kansiollinen koiranpentuvideoita tietokoneellasi.

 

Otsatukka

Rakastat pitää hauskaa ja nauraa – ihmiset usein kehuvatkin hymyäsi – mutta kun kyse on vakavammista asioista, kuten työstä, olet perfektionisti ja et ole tyytyväinen ennen kuin kaikki tavoitteesi on saavutettu ja kaikki sähköpostit luettu.

 

Ei jakausta

Sinulla on selkeä suunnitelma tulevaisuutta varten, muttet välttämättä jaa sitä läheistesi kanssa. Pidät ihmiset mieluusti hieman varuillaan. Et ikinä osallistu juoruiluun tai draamaan. Sen sijaan toimit tasapainottavana voimana rakkaidesi joukossa. Arvostat spontaaniutta ja koet usein tarvetta lopettaa työsi ja muuttaa Karibianmerelle.

 

Lue myös: 10 ongelmaa, jotka vain paksutukkaiset naiset ymmärtävät

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Goodhousekeeping.com
Lähde: Artikkelikuva: Pixabay / RyanMcGuire