Mistä kiihottavat unet johtuvat?

17.12.2019

Kaikki meistä ei aina muista uniaan, mutta kun niin tapahtuu, niin muisto voi olla hyvinkin selkä ja mieleenpainuva. Varsinkin seksiunet voivat aiheuttaa hiukan päänvaivaa siitä, että mikä elämässäsi laukaisi moisen ajatuksen. On tärkeää tietää, että vaikka eläisit onnellisessa parisuhteessa ja intiimiin kanssakäymiseen liittyvä elämä on kunnossa, niin on silti täysin normaalia nähdä seksiunia. Tämä on täysin normaalia ja tapahtuu ihmisille jatkuvasti.

Toinen asia, joka kannattaa muistaa on se, että vaikka näkisit intiimiin hetkiin liittyvää unta jostain ihmisestä, niin se ei tarkoita sitä, että haluaisit oikeassa elämässä harrastaa petipuuhia hänen kanssaan. Unella ei välttämättä olekaan mitään tekemistä intiimin kanssakäymisen kanssa. Usein, kun jostain ihmisestä näkee eroottisia unia, niin se johtuu siitä, että hänessä on joitain piirteitä, joita ihailet. Se on yksinkertaisesti merkki siitä, että arvostat tätä ihmistä ja haluaisit olla kenties läheisempi hänen kanssaan.

Jos näet jatkuvasti kiihkeitä unia exästä, niin ongelmana voi olla, ettei aivosi ole päässeet vielä vaihtamaan vaihdetta. Petipuuhian harrastaminen uuden partnerin kanssa voi laukaista tilanteen ja aivosi heittävät vanhat muistijäljet taka-alalle. Älä siis käytä liikaa aikaa tai energiaa seksiunista murehtimiseen tai niiden analysointiin. On täysin luonnollista nähdä tällaisia unia, eikä sillä ole mitään tekemistä oikeiden halujen kanssa.

Katso lisää uutisia aiheesta Intiimin hetket & romantiikka!

Lähde: popsugar.com
Kuva: pixabay.com / cuncon

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia