Lue tämä ennen tatuoinnin hankkimista

2.8.2018

Tatuoinnit ovat parhaimmillaan kaunista taidetta ihollasi. Tatuointien hankkimiseen liittyy kuitenkin paljon sellaista, jota ei pidä tehdä. Tässä kuusi asiaa, joihin ei kannata tatuointiliikkeessä langeta.

1. Älä tatuoi itseesi elämäsi rakkauden nimeä

Okei, olet täysin rakastunut kolme kuukautta sitten tapaamaasi tyyppiin. Mene toki naimisiin hänen kanssaan, mutta ÄLÄ tatuoi hänen nimeään. Eroaminen on PALJON helpompaa kuin tatuoinnin poistaminen. Ja seuraava kumppanisi tuskin uskoo, että sydämen sisälle tatuoitu Lissu tarkoittaa entistä kissaasi.

2. Älä tatuoi kasvojasi, kaulaasi äläkä käsiäsi

Jos haluat eliminoida 95 % työllistymismahdollisuuksistasi, niin mene toki ja tatuoi nämä paikat. Muussa tapauksessa ÄLÄ tee sitä. On tärkeää, että voit peittää tatuoinnit tarvittaessa.

3. Älä tatuoi itseesi lastesi kuvia

Lastesi kuvien tatuoiminen on söpö idea, mutta se toimii vain ideatasolla. Tämä johtuu siitä, että käytännössä ihmisten kasvoja on äärimmäisen vaikeaa muuntaa tatuoinniksi niin, että niistä tulisi luonnollisen näköiset – ja pysyisivät sellaisina. Käytännössä kasvonpiirteet muuntuvat usein jopa epämuodostuneen näköisiksi. Älä siis tatuoi lastesi kasvoja – heidän nimien ottaminen tatuointina sen sijaan on ihan cool.

4. Älä tatuoi itseesi mitään ”trendikästä”

Kiinalaiset horoskooppimerkit, piikkilanka hauiksen ympärillä, tribaalimerkit… Kaikki nämä tatuointitrendit olivat ja menivät. Tatuointi kannattaa miettiä niin, että katselet sitä mielelläsi vielä vanhainkodissakin.

5. Älä tatuoi mitään, mitä et näyttäisi isovanhemmillesi

Jos voit ylpeänä esittää tatuointisi isovanhemmillesi, se on luultavasti hyvä.

6. Älä ole impulsiivinen

Impulsiiviset tatuoinnit ovat niitä, joita kadut myöhemmin. Lävistykset voi aina poistaa, mutta tatuoinnit ovat ihollasi pysyvästi. Mieti tarkkaan ennen kuin astut tatuointiliikkeeseen – äläkä varsinkaan astu sinne minkään aineen vaikutuksen alaisena. Älä edes rakkauden huumassa.

Lisää juttuja aiheesta Lifestyle & Vapaa-aika

Lähde: alpha m
Kuva: Unsplash / Alex Hockett