Kotisohvalta levylaulajaksi? – nyt etsitään Suomen uutta supertalenttia! 

18.12.2019

(Kaupallinen yhteistyö). Suomen karaokeravintoloiden 60 kestosuosikkia ovat saaneet uudet versionsa. TV:stä tutut muusikot ovat levyttäneet Rauli Badding Somerjoen Paratiisin sekä kymmenet muut laulut uusiksi karaokeversioiksi yli 800 ravintolan käyttöön ympäri Suomen.

Uudet, modernit, karaokeversiot ovat osa Suomi Laulaa -konseptia, joka tarjoaa laulajille ammattitaidolla tehtyä laulettavaa. Suomi Laulaa -kokonaisuuteen liittyy myös Sinä Olet Tähti -kilpailu, jossa etsitään uusia artistikykyjä.

 

Ensimmäinen Suomi Laulaa -kappale julkaistu!

Suomi Laulaa -konseptin idean takana ovat Suomen käytetyimmän karaokepalvelun kehittänyt Viihdeväylä ja musiikkiyhtiö Jiffel Music Group.
Huippumuusikoista koottu yhtye nauhoitti Jiffelin studioilla 60 kappaletta, jotta karaoken laulaminen olisi jatkossa vieläkin hauskempaa ja viihdyttävämpää!
Kappaleille ovat antaneet äänensä muun muassa Eva Louhivuori, Teemu Roivainen sekä Sami Saari.

Ensimmäisenä Suomi Laulaa -kappaleena on juuri julkaistu yksi karaoken kunkku-biisestä, Baddingin Paratiisi-kappale, jonka albumiversion tulkitsee Eva + Manu -kokoonpanosta tuttu, tuore SuomiLOVE solisti, upea Eva Louhivuori.

 

Osallistu kilpailuun!

Suomi Laulaa -konsepti voi tehdä sinustakin staran. Sinä olet tähti -skabassa etsitään uusia kykyjä ja pääpalkintona on paikka tulevalta Suomi Laulaa -levyjulkaisulta.

Kisaan voi osallistua laulamalla 30 sekunnin version Paratiisi-kappaleen kertosäkeestä laulun karaokeversion päälle YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/watch?v=HX5vsvNzKEk&feature=youtu.be sekä julkaisemalla tekemänsä Paratiisi-taltioinnin omalla Facebook-tilillään tai Instragramissa tai Suomi Laulaa Facebook-ryhmässä käyttämällä #suomilaulaa sekä #suomikaraoke -tunnusta ja lisäämällä @suomilaulaa-merkinnän päivitykseensä.

Liity Suomi Laulaa Facebook-ryhmään täällä!

Kilpailuaikaa on 15.1.2020 saakka. Voittaja pääsee tähdeksi Suomi Laulaa -levylle, joka julkaistaan 17.4.2020.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia