Joka kolmas nainen jättäisi mieluummin kumppaninsa kuin luopuisi tästä asiasta

1.7.2021

Parisuhde on monelle se tärkein asia maailmassa. Silti yllättävän moni olisi valmis luopumaan kumppanistaan pinnallisistakin syistä. Jos joutuisit esimerkiksi valitsemaan, lähteekö koirasi vai miehesi, kumman valitsisit? Tai jatkaisitko seurustelua, jos et ikinä enää saisi syödä pizzaa?

Yllättävän moni olisi näissä tilanteissa valmis heivaamaan kumppaninsa saman tien. On kuitenkin yksi asia, joka menee pizzan ja koirienkin edelle naisten tärkeysjärjestyksessä: meikit ja meikkaaminen.

 

Tähän on vaikea suhtautua

Eräässä uudessa tutkimuksessa saavutettiin tuloksia, jotka saavat joko sinut tuntemaan olosi vähemmän yksinäiseksi rakkaussuhteessasi meikkien kanssa tai sitten menettämään uskosi ihmiskuntaan. Tutkijat nimittäin selvittivät, että ”57% naisista jättäisi mieluummin poikaystävänsä kuin luopuisi meikeistään”.

Tutkimuksessa kerättiin tietoja muista tutkimuksista koskien miesten ja naisten ihonhoitokäytäntöjä. Näitä tutkimuksia oli kymmeniä, ja tulokset ovat tosiaankin vähintään kummallisia. Monet meistä rakastaa huulipunapuikkojaan, mutta jotkut ovat ilmeisesti valmiita kuolemaan Chanelin huulipuniensa vuoksi.

 

Pelkästään meikkien ostaminen tuo mielihyvää

Keskimäärin naisilla on 54 tuotetta meikkikokoelmassaan, joiden arvo on yhteensä noin 600 euroa. Elämänsä aikana naiset käyttävät arviolta 100 000 euroa pelkästään meikkeihin. Lisäksi naisilla on tapana ostaa kaksi tai kolme kertaa enemmän meikkejä kuin he oikeasti tarvitsisivat. Kolme neljästä naisesta myöntääkin, että saa pelkästään meikkien ostamisesta suurta iloa.

Myös miehet käyttävät runsaasti rahaa ihonhoitoon, mutta summat ovat selvästi pienempiä erityisesti iän karttuessa. Siitä ei ole kuitenkaan mitään tietoa, olisivatko miehet valmiita jättämään kumppaneitansa pelkkien kasvovoiteiden ja partavahojen takia. Veikkaamme, että tällaiset miehet ovat harvassa.

 

Rakastavatko meikkisi sinua takaisin?

Tähän on helppoa vastata: eivät rakasta. Vaikka rakastaisitkin suunnattomasti Chanel No. 5- pulloasi, se ei tule koskaan rakastamaan sinua takaisin. Totuus voi sattua, mutta niin asiat vain ovat.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Pixabay