Asiantuntija paljastaa vastaukset intiimeihin kysymyksiin, joita naiset eivät kehtaa kysyä

15.11.2018

Jos et tiedä jotain, tarkistat asian varmaan Googlesta? Valitettavasti Googlekaan ei osaa aina auttaa intiimeissä asioissa.

Internet on niin täynnä informaatiota, ettei se voi tarjota luotettavia vastauksia ja kaiken tiedon määrä sekoittaa päätäsi vain entistä enemmän.

Seuraavassa tarjoamme luotettavia vastauksia asiantuntijoiden kertomina juuri niihin kysymyksiin, jotka sinun mieltäsi askarruttavat:

 

Mikä on miesten ja naisten yleinen fantasia?

Yhdysvaltalainen seksitutkija ja bloggaaja Justin Lehmiller teetti taannoin laajan tutkimuksen koskien ihmisten intohimoisia fantasioita. Yleisin fantasia tulee harvoille yllätyksenä: kimppakiva.

Toiseksi listalla sijoittuu BDSM ja sidontaleikit.

Lehmiller huomasi tutkimuksessaan, että miesten ja naisten fantasiat ovat yllättävän samanlaisia. Ainoa ero oli siinä, että miesten fantasiat painottuvat kumppanin fantasiointiin, kun taas naiset fantasioivat erilaisista paikoista, joissa harrastaa petipuuhia.

Lehmiller toteaa myös, että fantasiamme kertoo myös paljon persoonallisuudestamme. Ekstrovertit haikailevat kimppakivaa, mukavat ja sympaattiset ihmiset tahtovat kokeilla BDSM:ää ja neuroottiset ihmiset janoavat stressittömiä romanttisia, intiimejä hetkiä.

 

Onko normaalia pieraista orgasmin aikana?

Valitettavasti kyllä. Jos olet yhdynnässä ja mies on päälläsi, työntöliike ja miehen paino vatsallasi voi puristaa ilmaa ulos alapäästäsi. Miehen penis myös hieroo anustasi vaginan seinämän läpi.

Kun saat orgasmin, genitaalialueiden lihakset rentoutuvat, jolloin kehoon sulkeutunut ilma vapautuu. Sitä tapahtuu usein, eikä sitä tarvitse hävetä; petipuuhien tuleekin olla äänekästä, hikistä ja haisevaa.

 

Pettävätkö ihmiset useammin tuntemattomien vai tuttujen ihmisten kanssa?

Pettämisen syistä on tehty runsaasti tutkimksia, mutta pettämiskumppaneihin keskittyviä tutkimuksia on selvästi vähemmän.

Eräässä tuoreesta tutkimuksesta voimme kuitenkin mahdollisesti kaivaa hieman vastauksia.

Huhtikuussa amerikkalaiset tutkijat keräsivät vastauksia yli 13000 henkilöltä, jotka olivat harrastaneet avioliiton ulkopuolista intiimiä kanssakäymistä.

Heiltä kysyttiin, kenen kanssa he päättivät pettää kumppaniaan: kaverin, naapurin, kollegan, vanhan tutun vai esimerkiksi prostituoidun kanssa.

Yli puolet, 53% ihmisistä, oli pettänyt läheisen ystävän kanssa. Seuraavaksi yleisempiä pettämiskumppaneita olivat naapurit, kollegat ja vanhat tutut.

Vastauksena kysymykseen on siis se, että petämme useimmiten meille tuttujen ihmisten kanssa – syitä voi tosin olla monia.

Jos pidämme jostakin henkilöstä, alamme pitää hänestä sitä enemmän, mitä enemmän vietämme hänen kanssaan aikaa.

Tutun ihmisen kanssa tulee enemmän pettämismahdollisuuksia, koska häntä yksinkertaisesti näkee useammin.

 

Miksi miehet saavat erektioita nukkuessaan?

Kyse voi olla upeasta seksiunesta mutta kyse voi olla myös ihan normaalista biologisesta reaktiosta. Unen ulkopuolella harrastetulla seksillä ei ole todettu olevan vaikutusta unen aikana saataviin erektioihin.

Useimmat miehet saavat erektioita REM-unen aikana, jolloin syke nousee ja silmämme liikkuvat kovasti. Tällöin hermojärjestelmämme on valmiustilassa ja tuloksena voi olla refleksierektio.

 

Nauttivatko miehet ja naiset todella yhtä paljon oraallisen mielihyvän antamisesta kuin sen saamisesta?

Kanadalaisen yliopiston tutkimuksen mukaan 97 prosenttia miehistä ja 95 prosenttia naisista pitää suuseksin saamista nautinnollisena.

Suuseksin antaminen vaikuttaa sen sijaan olevan enemmän miesten mieleen: 93 % miehistä nauttii suuseksin antamisesta, mutta naisilla vastaava osuus on vain 82 %.

On syytä ymmärtää se, että vaikka miehet tulevatkin lähes aina yhdynnän aikana, iso osa naisista saa helpommin orgasmin suuseksistä.

Tämä voikin kuulostaa hieman seksistiseltä, mutta suuseksin saaminen on naisille paljon tärkeämpää kuin miehille.

 

Miksi mieheni haluaa nähdä minun harrastavan seksiä toisen miehen kanssa?

Tätä kutsutaan aisankannattamiseksi ja se eroaa normaalista kimppakivasta, koska miehen roolina on ainoastaan katsella.

Aisankannattamisen suosio on kasvussa, sillä siihen liittyvät haut olivat suosituimpien joukossa suosituilla pornosivustoilla viime vuonna.

Mutta miksi mies saisi nautintoa katsellessaan vaimoaan pettämässä? Syy voi olla yksinkertaisesti siinä, että miehet saavat nautintoa katsellessaan muiden harrastavan seksiä.

Jotkut miehet kiihottuvat siitä, että akti on epäortodoksista ja kiellettyä, tai että heidän kumppaninsa on vastustamaton toisille miehille ja näin miehen itsetunto paranee.

Jotkut uskovat aisankannatuksesta pitävien miehien olevan masokisteja jotka nauttivat nöyryytyksestä.

 

Pitävätkö useimmat naiset isoista peniksistä?

Vuonna 2016 yhdysvaltalainen tutkimusryhmä antoi 75 kaikenikäiselle naiselle eri kokoisia tekopeniksiä ja pyysivät heitä valitsemaan täydellisen peniksen pitkään parisuhteeseen ja yhden illan juttuun.

Useimmat valitsivat hieman keskivertoa suuremman (16 cm) peniksen pitkälle aikavälille ja yhden illan juttuihin vielä pari senttiä pidemmän vehkeen.

Vaikka media useinkin luukuttaa sitä, että naiset rakastavat isoja peniksiä, todellisuus on toinen. Suurin osa heteronaisista, 85%, on sitä mieltä, ettei koolla ole väliä kumppania valittaessa.

Naisen genitaalialueiden hermopäätteet ovat suurimmalti osin kehon ulkopuolella, joten pitkästä peniksestä ei ole hirveästi apua.

Peniksen ympärysmitta on sen sijaan paljon pituutta tärkeämpi asia.

Mitä paksumpi penis, sitä enemmän se on kontaktissa vaginan alkupään hermopäätteiden kanssa ja täten se tuottaa enemmän nautintoa.

 

Saavatko naiset orgasmeja anaaliseksistä?

Monet naiset pitävät anaaliseksiä nautinnollisena, ja viime vuosina siitä on tullut jatkuvasti suositumpaa.

Vuonna 2009 teetetyn tutkimuksen mukaan anaaliseksi on yleisin orgasmiin johtava seksiliike naisilla; 94 prosenttia anaaliseksiä harrastaneista naisista kertoi saaneensa orgasmin anaaliseksiä sisältäneen aktin aikana.

Luku vaikuttaisi olevan valtavasti suurempi, kuin vaginallisesta penetraatiosta aiheutuvien orgasmien osuus. Tutkimusten mukaan ainoastaan 25 % naisista luottaa saavansa orgasmin perinteisemmästä yhdynnästä.

On kuitenkin mainittava, että anaaliseksiaktin aikana orgasmin saaneet naiset tekivät kyseisen aktin aikana myös muutakin, joka on voinut johtaa orgasmiin. Anaaliseksi ei välttämättä yksinään aiheuta siis orgasmia 94% todennäköisyydellä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Daily Mail
Lähde: Artikkelikuva / Pixaby