Kahdeksan paksureitisille ihmisille tuttua asiaa

19.7.2018

Olemme kaikki eri kokoisia ja muotoisia. Jotkut meistä ovat pitkiä ja jotkut lyhyitä. Joillakin oon D-kupit ja joillain A-kupit. Ja joillain meistä on ohuet reidet, kun taas toiset omaavat paksut reidet. Huolimatta siitä minkä kokoinen tai muotoinen olet, niin omasta kehosta on syytä olla ylpeä. Ehkä olet kehittänyt paksut reidet tanssimalla tai muiden harrastusten parissa tai ehkä synnyit niiden kanssa. Tässä 10 asiaa, joihin kaikki paksujen reisien omaavat ihmiset voivat samaistua.

1. Housut meinaavat aina tippua, joten oletuksena vihaat housuja.

Joudut ostamaan housut, jotka ovat sopivan kokoiset reisistä, jolloin ne ovat yleensä liian suuret muista kohdista. Nostat siis housuja ylös aina ja joka päivä. Edes vyö ei tunnu auttavan.

2. Shortsien pitäminen.

Ajatuskin shortsien käytöstä kauhistuttaa sinua. Sopivien shortsien löytäminen on melkein mahdoton tehtävä. Reisien kohdalta sopivat shortsit pysäyttävät verenkierron muualta, jolloin sinun pitäisi ottaa kokoa suuremmat shortsit, mikä ei vaan ole ok. Luojalle kiitos korkean vyötärön omaavista yoga-housuista.

3. Hankaaminen.

Reisiväli ei ole tuttu näky pelistä. Reitesi hankaavat aina toisiinsa, kun pidät shortseja tai hametta. Jo ajatuskin hiertymistä aihettaa ihottumaa.

4. Juokseminen.

Reisien hankaamisen ja läpsymisen takia juokseminen voi muuttua erittäin inhottavaksi puuhaksi erittäin nopeasti.

5. Vertailet usein reisiäsi toisen sukupuolen edustajien varustuksiin.

Ja kun vastaantulevalla miehellä on ohuemmat reidet kuin sinulla, haluat välittömästi kääriytyä pieneksi palloksi ja laihduttaa muutama kilo.

6. Bikineiden käyttö.

Vaikka muu kroppa olisikin timmissiä kunnossa, niin paljaiden reisien esittely voi olla painajaismainen tehtävä. Ja istuvien alaosien löytäminen – helpommin sanottu, kuin tehty.

7. Jalkojen ristiminen.

Mitä paksummat reidet sinulla on, niin sitä hankalampaa jalat on saada ristiin. Tämä on ultimaattinen haaste kaikille, kenellä on paksut reidet. Vaikka saisitkin jalkasi ristiin, niin todennäköisesti tämä asento ei tunnu laisinkaan hyvältä. Varsin hankala tilanne on, jos tiellä on pöytä ja sinun pitäisi saada nostettua toinen jalka pöytätasoa korkeammalle saavuttaaksesi tämän asennon. Sen miettiminen, että mihin asentoon jalat pitäisi laittaa työhaastattelussa tai kun pidät mekkoa tai hametta, voi olla todellinen ongelma.

8. Sen odottaminen, että paksut reidet tulevat muotiin.

Isoilla pepuilla oli hetkensä, isoilla rinnoilla on ollut hetkensä ja paksut käsivarret ovat olleet hottista kamaa. Mutta milloin on paksujen reisien vuoro?!

Katso lisää uutisia aiheesta lifestyle & vapaa-aika!

Lähde: forevertwentysomethings.com
Kuva: Unsplaash / composita