8 syytä miksi sinun tulisi matkustaa ainakin kerran elämässäsi parhaan ystäväsi kanssa

14.11.2017

On olemassa sekä hölmöjä ja vakavasti otettavia syitä, miksi maailman valloittaminen parhaan ystävän kanssa on yksi terveimmistä, voimaannuttavimmista ja positiivisimmista asioista, jonka voitte tehdä ystävyyssuhteellenne. Tässä kahdeksan syytä, miksi lähteä matkalle parhaan ystävän kanssa JUURI NYT.

 

1. Opit tuntemaan ystäväsi paremmin kuin voisit kuvitellakaan.

Olet tuntenut parhaan ystäväsi ehkä jo ala-asteen ensimmäisestä päivästä alkaen tai siitä lähtien, kun olitte kämppiksiä opiskeluaikana. Mutta matkustelu yhdessä syventää suhdettanne tavalla, jota kumpikaan teistä ei odota.

Mistä olisit voinut tietää, että ystäväsi kieltäytyy kysymästä tietä tai kutsuu ravintolan viereisestä pöydästä ihmisiä liittymään seuraan seuraavan päivän aktiviteetteihin?

 

2. Matkustelu yhdessä antaa tarinoita kerrottavaksi – ja joihin voi nojautua – vuosiksi.

Matkakertomukset on hyvä tapa murtaa jää, kun tapaatte yhdessä uusia ihmisiä, ja niistä saa takuu varmasti kunnon naurut aikaiseksi. Mutta tärkeämpää on, että te kaksi voitte muistella näitä tarinoita ikuisesti.

Ja kun ette asu lähellä toisianne, ja teillä ei ole paljon yhteisiä kokemuksia viime vuosilta, näistä jaetuista tarinoista tulee erityisen tärkeitä.

 

3. Joku tietää mitä olet kokenut, vaikka sitä olisi vaikea selittää.

Tiedät, että edessäsi on täydellinen auringonlasku, muttet saa sitä ikuistettua kameralla? Paras ystäväsi muistaa sen.

 

4. Ymmärrät kuinka paljon paras ystäväsi välittää sinusta.

On vaikea pitää puoliaan kiistassa lentoyhtiön edustajan kanssa, tai kun hotelliyö maksaakin enemmän kuin on mainostettu. Paras ystäväsi pitää huolta siitä, ettei sinua käytetä hyväksi.

 

5. Matkustelu antaa teille yhteisen kokemuksen, jota voitte suunnitella yhdessä.

Tutkimus osoittaa, että matkan suunnittelu tuo enemmän iloa kuin itse matka. Ja iloa on tuplasti, kun voit jakaa sen parhaan ystäväsi kanssa.

 

6. Jälkeenpäin olette valmiita kohtaamaan mitä tahansa.

Se kerta, kun myöhästyitte lennolta ja jouduitte nukkumaan lattialla. Se kerta, kun saitte ruokamyrkytyksen ja jouduitte metsästämään lääkäriä. Se kerta, kun teidän hostellihuoneessanne oli henkilö, joka kuorsasi kuin lehmälauma.

Kun olette voittaneet kaikki matkan tuomat haasteet, tiedätte, että mikään ei tule teidän tiellenne.

 

7. Tunnette olevanne vahvimmillanne, kun olette yhdessä.

Sinä puhut espanjaa ja hän saksaa. Sinä tiedät kuinka löytää parhaat ravintolat ja hän on kalliokiipeilyn taitaja. Mitä enemmän kiinnostuksen kohteita, taitoja ja työkaluja teiltä löytyy, sitä enemmän voitte tehdä yhdessä matkanne aikana.

 

8. Paikalla on joku, joka pitelee oksennuspussia lentokoneessa, pesee likaisen t-paitasi ja varmistaa, että pääset turvallisesti kotia.

Kaikki nämä ovat merkkejä aidosta rakkaudesta.

 

Lue myös: 7 parasta matkakohdetta sinkuille

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Huffington Post
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay