7 tapaa säästyä sydänsuruilta

9.3.2020

Kenenkään ei ole syytä kovettaa sydäntään turhaan, mutta sydänsuruilta voi ja kannattaa suojautua. Ihailetko ihmisiä, jotka ovat löytäneet keinon päästä takaisin jaloilleen ja vaatineet saada tulla kohdelluiksi ansaitsemallaan tavalla? Tässä seitsemän kokemuksen tuomaa neuvoa, joiden avulla voi säästyä sydänsuruilta.

 

1. Seurustele vain luotettavan henkilön kanssa

Keskinäinen luottamus on suhteen perusta. Luottamus rakentuu hitaasti, joten opetelkaa tuntemaan toisenne kaikessa rauhassa ennen kuin siirrytte tapailusta vakavampaan parisuhteeseen.

 

2. Opettele tunnistamaan erilaiset ihmistyyppit

Jos aiemmat kokemuksesi ovat olleet huonoja, opettele tunnistamaan varoitusmerkit, jotka kertovat kelvottomista kumppaneista. Vaikka sinulla olisi ollut tapana ymmärtää asioita väärin ole päättäväinen sen suhteen millaista ihmistyyppiä sinun ei missään tapauksessa tule sietää.

 

3. Mieti milloin ja millaisiin viesteihin vastaat

Jos et ole saanut vastausta edelliseen viestiisi, älä lähetä uutta. Älä vastaa myöhään yöllä tuleviin viesteihin, etenkään sellaisiin, jotka viittaavat vain seksin harrastamiseen.

 

4. Älä pelaa pelejä

Älä ryhdy suhteeseen sellaisen ihmisen kanssa, joka pitää sinua itsestään selvyytenä tai antaa katteettomia lupauksia. Vaadi johdonmukaisuutta ja aikaa. Varmista, että kumppanisi välittää sinusta yhtä paljon kuin sinä hänestä.

 

5. Älä jää odottamaan vastakaikua rakkaudellesi

Parisuhteessa kiintymyksen ja toisen huomioimisen tulee olla vastavuoroista. Jos koet saavasi selväsi vähemmän kuin antavasi suhde ei toimi. Et voi olla toisen kanssa vain siksi ettet olisi yksinäinen.

 

6. Älä hukkaa itseäsi

Muista huomioida kumppanisi lisäksi myös omat tarpeesi, tavoitteesi ja unelmasi. Vain rakastamalla ensin itseäsi voit rakastaa toista.

 

7. Aseta rajat

Älä anna kenenkään kohdella sinua huonosti. Rakkauden ei tule olla kärsimystä. Jos suhde ei toimi, jätä se.

Noudattamalla näitä seitsemää neuvoa suojelet sydäntäsi kunnes se oikea tulee eteesi.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: herway.net
Lähde: Pixabay.com