6 niksiä, joiden avulla intiimit hetkesi paranevat

25.7.2018

Tässä kuusi niksiä, joiden avulla saat enemmän – ja parempaa – vipinää vällyjen väliin.

1. Jätä korkkarit

Kun nainen laukeaa, hänen selkänsä taipuu aivan tietynlaiselle kaarelle. Tietyt korkokengät vääntävät selkää epäluonnolliselle kaarelle, minkä seurauksena selän lihakset heikkenevät – tämä voi johtaa heikompiin laukeamisiin

2. Juo vettä

Vaikka seksi onkin hauskaa, on se myös urheilua. Lähtisitkö sinä hölkälle ilman vettä? Vettä kannattaa juoda myös ennen petipuuhia: Nesteytyksen lisäksi riittävä vedensaanti pitää myös oikeat paikat kosteina.

3. Jätä alkoholi

Alkoholilla on päinvastainen vaikutus kuin vedellä: se kuivattaa kehoa – myös alapäätä. Lisäksi miehillä se heikentää ”jöpötystä”.

4. Käytä sukkia

Usko tai älä, mutta sukkien pitämiselle seksin aikana on tieteellinen tuki: Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että ilman sukkia puuhastellessa pariskunnista vain puolet sai orgasmin. Kun pariskunnat saivat sukat, johan alkoi sujua: Lämpimät sukat jalassa puuhastellessa pariskunnista laukeamisen saavuttivat peräti 80 %!

5. Luota itseesi

Tutkimuksissa on havaittu, että itsevarmasti omiin sukupuolielimiinsä suhtautuvat naiset saavat enemmän leukeamisia kuin he, jotka suhtautuvat elimiinsä epäröiden.

6. Kokeilkaa eri asentoja

Erään tutkimuksen mukaan naiset saavat paremmin laukeamisia silloin, kun petipuuhiin liittyy useita eri asentoja. Ei siis muuta kuin kokeilemaan ja testailemaan – vain mielikuvitus ja notkeus on rajana!

Lisää juttuja aiheesta Intiimi kanssakäyminen & Romantiikka

Lähde: BuzzFeed
Kuva: Pixabay / Up-Free

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia