Näin säästät rahaa helposti – 5 vinkkiä

6.7.2018

Rahan säästäminen on helppoa, kun tietää muutaman niksin!

1. Säilö ruokasi tehokkaammin

Ruoka kannattaa pakata vakuumiin eli tyhjiöön, koska näin ruoka säilyy esimerkiksi pakastimessa pidempään. Et kuitenkaan tarvitse kallista vakuumipakkauslaitetta – tiskiallas riittää! Laske altaaseen vettä, laita ruoka uudelleensuljettavaan pussiin ja pussi veteen, niin että pussin suu on vain pinnalla. Näin vesi puristaa ilman pois pussista. Kun suljet pussin, ruoka jää tyhjiöön.

2. Pidennä patterien käyttöikää

Loppuiko kaukosäätimen pattereista virta? Jatka patterien käyttöikää ottamalla toinen pattereista pois! Etsi patterin kokoinen ruuvi ja aseta se patteriaukkoon. Yleensä temppu toimii, ja kaukosäätimesi toimii jälleen!

3. Säästä vettä vesipulloniksillä

WC-pönttö kuluttaa todella paljon vettä. Voit säästää vessanpöntöstä alas huuhtomasi veden määrää merkittävästi helpolla niksillä: Aseta vedellä täytetty juomapullo wc-pönttösi vesisäiliöön. Näin vesisäiliöstä tulee jokaisella pöntönvetokerralla jopa 1,5 litraa vähemmän vettä. Jos vedät vessaa viisi kertaa päivässä, niin säästät siis 7,5 litraa vettä lähes huomaamattasi! Tämä ero näkyy myös vesilaskussasi.

4. Säästä nettilaskussa

Sovi naapurisi kanssa Wifin jakamisesta. Kun puolitatte nettilaskun keskenänne, molemmat säästävät verrattuna siihen tilanteeseen, että molemmilla olisi omat liittymät.

5. Älä heitä pois nuupahtaneita lehtivihanneksia

Voit pelastaa lehtevät vihannekset liottamalla niitä kylmässä, mielellään jääpaloilla viilennetyssä vedessä n. 20 minuutin ajan. Ne ovat kylmäkäsittelyn jälkeen kuin tuoreita!

Lue lisää artikkelista:Miten aloittaa rahan säästäminen? Katso 5 vinkkiä aloittelijalle!”.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: HouseholdHacker / Youtube.com