Mies ja nainen juovat shamppanjaa Tinder-treffeillä

5 viihdyttävintä ideaa Tinder-treffeille

18.4.2023

Tinder-treffit ovat monelle suomalaiselle tuttuja. Jotkut vertaavat treffailua niitä hieman huumorimielessä auton ostamiseen. Toisten mielestä Tinder-treffit ovat ilmiönä turhamaisia ja tutustuminen väkinäistä.

Tilastot kuitenkin kertovat, että erilaisten sähköisten deittipalvelujen kautta kuitenkin luodaan yhä enemmän niin pari- kuin ystävyyssuhteita. Tärkeintä tapaamisissa on, että treffeihin osallistuvilla osapuolilla olisi mahdollisimman rento fiilis ja kumpikin pystyisi olemaan osana mielekästä tekemistä sekä keskustelua.

Listasimme kaikki parhaat ideat Tinder-treffeille, joihin osallistuminen vaatii kuitenkin kummankin osapuolen vakaata suostumusta ja hieman toisen luonteen tutkimista ennen tekemisen ehdottamista.

1. Keskustelu kuuman juoman ääressä

Mikä olisi suomalaisille luonnollisempaa, kuin yhdessä kahvittelu? Suurin osa pareista on nähnyt ensimmäisen kerran kahvi- tai teekupin ääressä. Kahvin vapauttamat endorfiinit saavat mielen positiiviseksi sekä seuralaisen vaikuttamaan entistäkin mukavemmalta.

Kupin kuumaa voi juoda niin jomman kumman kotona, kahvilassa tai vaikka eräretkellä, joten kupillisen äärellä pystyy touhuamaan vaikka mitä kaikkea mukavaa. Kannattaa siis pistää espressopannu kuumenemaan ja olla avoimin mielin.

2. Ulkoilu lemmikin kanssa

Mikä olisikaan parempi viihdyttävämpää, kuin suloinen koira tai vaikka lemmikkikaniini, joita on mukava lähteä yhdessä ulkoiluttamaan? Moni perheellinen sinkku on kertonut, miten lapset ovat monesti hyviä jään rikkojia ja saman efektin luovat myös kaiken karvaiset tai karvattomat lemmikit.

Ulkoilemisen ohessa voi käydä läpi erilaisia nähtävyyksiä, keskustella vaikka huonekaluliikkeestä tai pysähtyä ihastelemaan kaunista luontoa. Kaupunkimaisemissa lenkkeillessä moni terassi vastaanottaa myös lemmikit luokseen, joten sympaattisen lemmikin mukaan ottaminen treffeille voi olla erittäin mukava bonus!

3. Nettikasinoilla pelaaminen

Yhä useampi myös vanhemmasta väestöstä on kiinnostunut erilaisista peleistä ja pelaamisintoa ei pelätä näyttää myöskään deittiprofiilissa. Esimerkiksi Fire Joker peli luo kuumaa tunnelmaa sekä jännitystä, jolloin käsikin saattaa vahingossa hiipiä kohti treffikumppanin kättä.

Jos kaksi pelaamisesta innostunutta tapaa – ei lopputulos voi olla mitään muuta, kuin hyvä. Pelit yhdistävät yleensä myös muillakin osa-alueilla, nimittäin pelaajat pitävät jännityksestä tai nettipelien lisäksi lautapeleillä pelaamisesta.

4. Keilaradalle lähteminen

Jos et ole innokas keilaaja, kannattaa ennakkoluulot ja huonot kokemukset heittää romukoppaan. Keilaus on mitä parhain liikuntamuoto, jossa yhdistyvät niin koordinaatiokyky, kuin kognitiiviset taidot.

Keilaamisessa kannustus on yksi tärkeimmistä asioista, kun treffien osapuolet kannustavat toisiaan voittoon sekä opettavat keilapallon heittotaktiikoita. Naurua piisaa, sillä keilausta ei kannata ottaa turhan vakavasti. Pelin ohessa on mahdollisuus juoda virvokkeita tai vaikka muutama tuoppi olutta, joka luo keilaamisesta todella rennon Tinder-treffi aktiiviteetin.

5. Uskaltautukaa seinäkiipeilemään

Varsinkin sporttilajeja rakastavalle on seinäkiipeily mitä mainioin keino haastaa itseään ja saada myös treffikumppani mukaan innostumaan uudesta lajista. Vaikka kiipeily voi äkkiseltään kuulostaa jopa pelottavalta lajilta, antaa se oikeasti huimia mahdollisuuksia paitsi haastaa itseään, niin myös tutustua treffiseuralaiseen.

Mikä olisikaan parempi keino nähdä toisen ihmisen sisimpään, kuin viedä treffikumppani kiperään tilanteeseen. Kummatkin saavat tästä aktiviteetista aivan varmasti myös onnistumisen kokemuksia, sillä seiniä on eri tasoisia, eikä minkäänlainen suoritus ole epäonnistunut.

Viihdyttävät aktiviteetit lähentävät

On totta, että vaikeat kokemukset lähentävät ihmissuhteita. Vaikka asiaa ei kannata ottaa niin vakavasti varhaisessa vaiheessa, ovat jännitystä antavat tilanteet tilanteita, jossa toiseen on helppo tukeutua. On ihmiskohtaista, kuinka hurjaan aktiviteettiin on ensitapaamisella valmis, mutta myös hauska hetki kahvilassa voi lähentää.

Toiseen kannattaa aina tutustua rauhassa ja edetä yhteisin askelin. Aina tinder-treffeiltä ei jää käteen uutta kumppania, mutta kumppanuuttakin voi kokea hyvin erilaisissa muodoissa. Joskus treffikumppanin kanssa voi syntyä pitkä ystävyyssuhde tai uusi tuttavuus voi avata uusia ovia työrintamalla.

Pääasia on, että uudessa treffitilanteessa kukin osapuoli käyttäytyy toistaan kunnioittavasti, eikä anna olettaa turhia. Ei siis muuta kuin Tinder metsälle tsiigailemaan, löytyisikö seinäkiipeilyyn ketään kaveria.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia