5 asentoa, joissa saatte orgasmin samaan aikaan

6.9.2017

Seksi on hauskempaa, kun saatte nautinnon yhdessä.

Monille naisille orgasmi yhdynnän aikana on saavuttamaton asia. Koska tarvitsemme klitoriksen stimulaatiota, asennolla, jonka valitsemme, on tärkeä asema. Tässä on parhaat asennot, joissa saat orgasmin yhdynnän aikana, tai yhtä aikaa miehesi kanssa.

 

Vatsahieronta

Vatsa vatsaa vasten voi antaa sinulle parhaan kulman saadaksesi ekstaasin huipun, kun mies on sisälläsi. Anna miehen maata selällään ja ole itse suorana hänen päällään. Vartaloiden ollessa suorana toisiaan vasten on loistava tapa kummallekin saada orgasmi. Vartaloidenne ollessa toisiaan vasten luotte olosuhteen maksimaalisen stimulaation saavuttamiseksi.

Voit tukea itseäsi sängynpäätyä vasten pitääksesi tasapainon, ja hiero koko kehoasi miestäsi vasten. Tämä mahdollistaa koko kehon stimulaation. Monille pareille tämä mahdollistaa häpyluiden kohtaamisen ja siten tunne kohdistuu klitorikseen.

Lue myös: Seksi ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolmea asiaa

 

Nainen päällä

Kun olet päällä, kontrolloit liikettä – tämän vuoksi pääset paljon todennäköisemmin kliimaksiin, kun istut miehesi päällä hieroen klitoristasi häneen (tai koskettelet itseäsi) hänen ollessaan sisälläsi.

Siihen on syynsä, miksi tämä on hyväksi todettu asento. Näin nainen kontrolloi rytmiä ja syvyyttä. Nainen saa täyden klitoriksen stimulaation omasta kulmastaan levittämällä tai tuomalla jalkansa yhteen.

Lue myös: 5 tapaa, joilla seksi voi parantaa terveyttäsi

 

Takaapäin

Vaikkakin voi tuntua, että mies on kontrollissa, kun hän on takanasi, totuus on, että tämä asento voi tuoda sinulle hyvinkin intensiivisen orgasmin joko stimuloimalla klitorista tai stimuloimalla G-pistettäsi.

Kaikilla naisilla on G-piste ja kaikki naiset ovat kykeneviä saamaan G-pisteen orgasmin. ”Doggy style” mahdollistaa suoran G-pisteen stimuloinnin ja se voidaan saada aikaan nopeilla ja lyhyillä työnnöillä, kahdella koukussa olevalla sormella tai erityisesti G-pistettä varten suunnitellulla seksilelulla.

Lue myös: Missä 73% miehistä haluaa harrastaa seksiä?

 

Mies polvillaan

Sinä olet selälläsi ja mies polvistuu eteesi työntyen sinuun. Et ainoastaan tunne häntä syvällä itsessäsi, mutta se on myös helppoa hänelle stimuloida klitoristasi, kun nostat lantiotasi häntä kohden. Tämä antaa mahdollisuuden hänelle myös leikkiä rinnoillasi.

Lue myös: Tämä on suosituin seksiasento sekä naisten, että miesten mielestä

 

Lähetyssaarnaaja-asento apujen kera

Lähetyssaarnaaja-asento ei ehkä ole sen ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun mietit naisen orgasmia. Mutta oikeiden välineiden kanssa, kuten penisrenkaan kanssa, tämä asento voi olla hyvinkin nautinnollinen.

Lähetyssaarnaaja-asento voi tuottaa hyvinkin vahvan orgasmin, mutta siihen tarvitaan apuvoimia. Saat klitoriksellesi stimulaation esimerkiksi mainitun penisrenkaan kanssa, vaikka normaalisti tässä asennossa orgasmin saaminen ei muuten olekaan todennäköistä. Ja miehesi saa aivan uuden kokemuksen värinän ja peniksen kiihottumisen kautta.

Lue myös: Tässä on tieteellinen syy miksi miesten tulisi tarjota suuseksiä naisille

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay