5 asentoa, joissa pääsette ”maaliin” samaan aikaan

6.9.2017

Petipuuhat ovat hauskempia, kun jaatte nautinnon yhdessä.

Monille naisille laukeaminen yhdynnän aikana on saavuttamaton asia. Koska tarvitsemme ”virikkeitä”, asennolla, jonka valitsemme, on tärkeä asema. Tässä on parhaat asennot, joissa laukeat intiimin kanssakäymisen aikana, tai yhtä aikaa miehesi kanssa.

 

Vatsahieronta

Vatsa vatsaa vasten voi antaa sinulle parhaan kulman päästäksesi hupulle. Anna miehen maata selällään ja ole itse suorana hänen päällään. Vartaloiden ollessa suorana toisiaan vasten on loistava tapa kummallekin laueta. Vartaloidenne ollessa toisiaan vasten luotte olosuhteen maksimaalisen stimulaation saavuttamiseksi.

Voit tukea itseäsi sängynpäätyä vasten pitääksesi tasapainon, ja hiero koko kehoasi miestäsi vasten. Tämä mahdollistaa koko kehon stimulaation. Monille pareille tämä mahdollistaa intiimin kohtaamisen ja siten tunne kohdistuu oikeaan paikkaan.

Lue myös: Intiimi kanssakäyminen ei voi olla mahtavaa ilman näitä kolmea asiaa

 

Nainen päällä

Kun olet päällä, kontrolloit liikettä – tämän vuoksi pääset paljon todennäköisemmin ”huipulle”, kun istut miehesi päällä hieroen klitoristasi häneen (tai koskettelet itseäsi) hänen ollessaan sisälläsi.

Siihen on syynsä, miksi tämä on hyväksi todettu asento. Näin nainen kontrolloi rytmiä ja syvyyttä. Nainen saa täyden stimulaation omasta kulmastaan levittämällä tai tuomalla jalkansa yhteen.

Lue myös: 5 tapaa, joilla intiimi kanssakäyminen voi parantaa terveyttäsi

 

Takaapäin

Vaikkakin voi tuntua, että mies on kontrollissa, kun hän on takanasi, totuus on, että tämä asento voi tuoda sinulle hyvinkin intensiivisen laukeamisen joko stimuloimalla klitorista tai stimuloimalla G*pistettäsi.

Kaikilla naisilla on G*piste ja kaikki naiset ovat kykeneviä saamaan G*pisteen laukeamisen. ”Koiratyyli” mahdollistaa suoran G*pisteen stimuloinnin ja se voidaan saada aikaan nopeilla ja lyhyillä työnnöillä, kahdella koukussa olevalla sormella tai erityisesti G*pistettä varten suunnitellulla aikuisten omilla lelulla.

Lue myös: Missä 73% miehistä haluaa harrastaa intiimiä kanssakäymistä

 

Mies polvillaan

Sinä olet selälläsi ja mies polvistuu eteesi työntyen sinuun. Et ainoastaan tunne häntä syvällä itsessäsi, mutta se on myös helppoa hänelle ”aktivoida” kli_to_ristasi, kun nostat lantiotasi häntä kohden. Tämä antaa mahdollisuuden hänelle myös leikkiä rinnoillasi.

Lue myös: Tämä on suosituin asento sekä naisten, että miesten mielestä

 

Lähetys saarnaaja-asento apujen kera

Lähetys saarnaaja-asento ei ehkä ole sen ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun mietit naisen laukeamista. Mutta oikeiden välineiden kanssa, kuten ”värkki”-renkaan kanssa, tämä asento voi olla hyvinkin nautinnollinen.

Lähetys saarnaaja -asento voi tuottaa hyvinkin vahvan laukeamisen, mutta siihen tarvitaan apuvoimia. Saat kli_to_riksellesi stimulaation esimerkiksi mainitun ”värkki”-renkaan kanssa, vaikka normaalisti tässä asennossa laukeaminen ei muuten olekaan todennäköistä. Ja miehesi saa aivan uuden kokemuksen värinän ja ”värkin” kiihottumisen kautta.

Lue myös: Tässä on tieteellinen syy miksi miesten tulisi tarjota naisille ”suusessioita”

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Your Tango
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay