4 Asiaa, jotka sinun tulisi tehdä kumppanillesi päivittäin

20.5.2020

Elämällä on tapana muuttua joskus hektiseksi, jolloin parisuhde on ensimmäisenä kärsijöiden jonossa. Aina ei kuitenkaan kannata antaa aikataulujen ja väsymyksen viedä voittoa parisuhteesta. Jos teet näitä neljää asiaa joka päivä, parisuhteesi pysyy vahvana ja onnellisena, tulee vastaan sitten kuinka stressaavia tilanteita tahansa.

 

1. Jaa ateria

Lähes jokainen parisuhde-ekspertti muistuttaa aina kumppaneiden yhteisten rutiinien tärkeydestä. Rutiineja voi olla kuitenkin vaikea ylläpitää, jos molemmat paahtavat täydellä höyryllä aikataulujensa ohjaamana. Mikä neuvoksi?

Raapikaa itsellenne aikaa syödäksenne edes kerran päivässä yhdessä. Se mahdollistaa hetkellisen rentoutumisen, toisen seurasta nauttimisen ja positiivisten kokemusten tuntemisen joka päivä.

 

2. Ole yhteydessä

Yhteyden ottaminen toiseen ollessanne kaukana toisistanne on tärkeää toimivassa parisuhteessa. Eikä se vaadi edes paljoa vaivaa – voit aina soittaa tai lähettää nopean tekstiviestin kysyäksesi kuulumiset tai ruokatoiveet iltapalalle.

Pieni yhteydenotto luo kumppanillesi mukavan ja turvallisen kumppanuuden tunteen. Vaikka hän olisikin kiireinen eikä ehdi vastata välittömästi, ajatus on tärkein.

 

3. Suutele

Totuus on, että ilman fyysistä läheisyyttä parisuhde muuttuu ystävyydeksi. Sen takia onkin todella tärkeää suudella kumppania aina kuin mahdollista. Joka päivä ei tarvitse olla kiimassa, mutta nopea ja hellä suukko päivittäin voi jo riittää fyysisen yhteyden ylläpitämiseen.

 

4. Naura

Mitä enemmän naurat, sitä enemmän rakastat. Vaikka olisitte rakkaanne kanssa kivikasvoja, jokainen nauraa joskus. Nauru on lääke, joka tekee kaikista asioista siedettäviä.

Etsikää juttuja, jotka saavat teidät molemmat nauramaan, (oli kyse sitten sisäpiirin vitsistä, tyhmästä tanssiliikkeestä tai lempikomediasarjastanne) ja sisällyttäkää ne jokapäiväiseen elämäänne. Onko mitään parempaa kuin nauraminen sen kaikkein rakkaimman ihmisen kanssa?

 

Lue myös: Parisuhde ei ole koskaan ajanhukkaa – tässä 5 syytä

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Purewow.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Joanna Nix