27 merkkiä siitä, että olet kaveriporukkasi äitihahmo

7.6.2020

Jokainen kaveriporukka tarvitsee äidin. Sen tyypin, joka on vastuullinen ja huolehtii muista. Hänet, joka on ensimmäisenä tarjoamassa nenäliinaa ja olkapäätä, jota vasten itkeä. Äitihahmo ei ole kaikista kapinallisin tai villein, muta ketä kiinnostaa. Hän on silti hauskaa seuraa, oli tilanne mikä tahansa.

Älä ole huolissasi tai häpeissäsi, jos epäilet olevasi oman porukkasi äitihahmo. Siitäon enemmänkin parempi olla ylpeä. Saatat vain olla hieman kypsä ikäiseksesi, mutta se ei haittaa mitään –siksi kaikki rakastavatkin sinua.

 

Tässä 27  merkkiä siitä, että sinusta on tullut kaveriporukkasi oma äitihahmo:

 1. Olet huomannut kantavasi naposteltavaa laukussasi sen varalta, jos jollekin kavereistasi tulee nälkä. Sitten loukkaannut hieman, kun humalainen kaverisi ottaa rasvaisen kebabin sinun jogurttipäällysteisten rusinoidesi sijaan.
 2. Laukussasi on myös aina tamponeja, nenäliinoja, käsirasvaa, laastareita ja kipulääkettä. Ja kaikkea muutakin tarpeellista.
 3. Olet aina se, joka tilaa taksin ja myös maksaa siitä. Kaverisi kyllä maksavat takaisin myöhemmin –heillä ei aina vain ole käteistä kostean shottien täyteisen baari-illan jälkeen.
 4. On aina sinun vastuullasi saada kaikki mukaan taksiin. Onneksi olet jo sopinut kaikkien kanssa tapaamispaikan, jos joku eksyy.
 5. Huomaat aina välillä tutkivasi kavereidesi jääkaappeja tarkistaaksesi, että puuttuuko heiltä jotain olennaista, kuten vihanneksia tai maitoa.
 6. Kaverisi kysyvät sinulta aina säätilaa ja sitä, onko takille tarvetta, sillä tarkistat sen aina kolme päivää etukäteen.
 7. Ja vastauksesi on aina”kyllä.”Et tietenkään halua, että kukaan kavereistasi palelee.
 8. Kaikki haluavat olla luonasi yökylässä, koska luotasi löytyvät aina puhtaat ja pehmeät petivaatteet.
 9. Aamuisin tarjoat myös ruhtinaallisen aamupalan, särkylääkettä ja ison lasillisen vettä.
 10. Et ikinä sekoile humalassa. Jos olet ottanut hieman liikaa viiniä, pysyt rauhallisena ja keskityt heittelemään hauskoja äitivitsejä.
 11. Kun he tulevat humalassa kotiisi yöksi, käsket heitä aina pesemään hampaansa. Suuhygienia on kaiken A ja O.
 12. Kaikki haluavat viettää illanvietot sinun luonasi, koska tarjoat aina parhaat juustot ja viinit.
 13. Tai jos ystäväsi tarvitsevat kuuntelijaa, tulevat he välittömästi luoksesi.
 14. Olet aina ajoissa jokaisessa kaverikokoontumisessa. Mutta se ei haittaa, koska odottelet mielelläsi ja luet kirjaa. Laukussasi on nimittäin aina kirja.
 15. Joskus myös saarnaat ystävillesi siitä, kuinka törkeääon saapua myöhässä. Et ole vihainen, olet vain pettynyt heihin.
 16. Olet aina se, joka lainaa kavereille rahaa heidän sitä tarvitessa. Et vain halua, ettähe joutuisivat elää pelkällä leivällä ja vedellä.
 17. Annat myös aina taloudellisia neuvoja budjetin hallintaan ystävillesi.
 18. Aina välillä sanot kaverillesi, että hänellä on ruokaa naamalla ja pyyhit sen pois.
 19. Huomaat kertovasi kaikille aina ystäviesi saavutuksistasi, mutta omista saavutuksistasi olet hiljaa.
 20. Rakastat järjestää illanistujaisia. Nimenomaan järjestää ja organisoida. Päivän sopiminen, kaikkien kontaktoiminen, ruokalistan laatiminen…AAH.
 21. Olet aina tarkastamassa ystäviesi olotilaa. ”Oletko jo päässyt kotiin?””Oletko kunnossa?”Onko kaikki hyvin?”Onko jääkaapissasi ruokaa?”
 22. Olet raivoisan suojeleva, jos joku loukkaa tai uhkaa läheistäsi. Muutut leijonaksi, joka tekee kaikkensa suojellakseen suojattiaan.
 23. Estät aina kavereitasi tekemästä mitään vastuutonta, kuten juomasta jämäjuomia baarissa ja välttämästä tuntemattomia miehiä.
 24. Olet syntynyt olkapääksi, jota vasten itkeä. Jopa naisten vessassa itkevä tuntematon nainen valitsee sinut tukipilarikseen.
 25. Olet aina nukkumassa ennen, kuin draamaa tapahtuu, ja aamulla puhelimesi on täynnäviestiä. Sinulle on tärkeää päästä nukkumaan ajoissa, ja humalaisten kavereiden seikkailuista on mukavaa lukea puhelimesta seuraavana aamuna kukonlaulun aikaan.
 26. Olet hyvissä väleissä kaikkien vanhempien kanssa. Ja juttelet myös heidän kanssaan koskien heidän lapsiaan, eli sinun kavereitasi.
 27. Et välttämättätee aina oikeita valintoja, mutta olet aina huolehtimassa kavereidesi päätöksistä. Olet viisas, ja annat aina oikeita neuvoja.

 

Käytät liikaa rahaa sisustukseen ja kotiin kuljetettuun ruokaan, mutta olet silti aina tukemassa kavereitasi rahallisesti.

Mutta se ei haittaa. Sillä jos itse joskus joudut vaikeuksiin, kaikki kaverisi ovat sinun tukenasi. Ja se pitää mielesi rauhallisena.

Lue myös: 46 asiaa, jotka voi jakaa vain parhaan ystävän kanssa

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Metro.co.uk
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Brooke Cagle