15 naista paljastaa eniten vihamaansa intiimit asennot

19.6.2018

Kaikilla naisilla on omat inhokkinsa intiimin asentojen laajassa kirjossa. Esimerkiksi 69 herättää monissa inhotusta, mutta toisille jopa perinteinen lähetyssaarnaaja on vastenmielistä. Kysyimme naisilta, mistä he eivät pidä ja seuraavassa 15 naisen kommentit:

 

69 on kamalinta

“69 ei ole hauskaa ja uskon, että sen keksivät ihmiset, jotka haluavat kehojen olevan yhdessä tavalla, jolla niiden ei kuuluisi olla yhdessä.”

“Mielestäni on parempi, kun nenät osoittavat jonnekin muualle kuin takalistoon oraalisen toiminnan aikana.”

“69 on pahin. Se on epämiellyttävää ja usean asian tekeminen samaan aikaan on vaikeaa.”

“Riippuu ihmisestä – Olen itse lyhyt, joten jos mies on pitkä, on vaikeaa tehdä mitään hänen päällään. 69 ei ole muutenkaan ikinä hauskaa ja se vaatii liikaa keskittymistä.”

“Suoraan sanottuna en pidä 69:stä. Ehkä en ole tehnyt sitä riittävästi tai oikean ihmisen kanssa, mutta se ei ole ikinä tyydyttävää ja tuntuu liian koreografiselta.”

 

Suihkussa touhuaminen ei olekaan niin kiihkeää

“Suihkussa. Ehkä en ole tehnyt sitä oikein, mutta suihkussa on aina liukasta ja meinaan kaatua jatkuvasti.”

“Jos pidät siitä, että vettä on silmissäsi, nenässäsi, korvissasi ja ihan kaikkialla, niin sitten suihkusessio sopii sinulle. Minulle se ei sovi.”

 

Intiimi kanssakäyminen seinää vasten ei ole mukavaa

“Intiimin kanssakäymisen harrastaminen seinää vasten on hankalaa, koska liu’un aina alas seinää pitkin. Elokuvissa se näyttää aina hyvältä, kun joku iso mies hoitelee pientä naista, mutta tosielämässä tilanne ei aina toimi niin kuin elokuvissa.”

 

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta laukeamiseen johtavaa intiimiä asentoa

 

Tai mikään muukaan asento, johon kuuluu seisomista

“Asento, jossa sinua pidetään ylhäällä käsien varassa, on mahdoton ja absurdi. Miksi miehet edes yrittävät sitä? En ole oranki, enkä osaa kiipeillä kehossasi.”

“Petipuuhien harrastaminen seisaaltaan ei sovi minulle ollenkaan. Olen muutenkin kömpelö, joten kun mies yrittää penetroida minua seisoessani yhdellä jalalla ja pitäessäni toista jalkaa jonkun epävakaan tason päällä, on se usein mahdotonta ja kaikkea muuta kuin nautinnollista.”

 

Lähetyssaarnaaja on tylsää

“Ehkäpä lähetyssaarnaaja siksi, että tunnen oloni ulkopuoliseksi, jos toinen ihminen ei katso minua session aikana.”

 

Intiimi kanssakäyminen rannalla ei toimi

“Tämä ei ole mikään tietty asento, mutta intiimin kanssakäymisen harrastaminen rannalla on kamalaa. Hiekkaa on kaikkialla.”

 

Lue myös: Näistä asennoista nuoret miehet ja naiset pitävät eniten

 

Kaikki oraalinen touhuaminen ei ole nautinnollista

“Mielestäni ei ole mukavaa istua kenenkään naamalla. Se ei ole mukavaa ja haluaisin vaan rentoutua. Joudun kuitenkin ylläpitämään tasapainoa, minkä takia päädyn ajattelemaan vain itseäni ja fiilis häviää.”

 

Käänteinen lehmityttö on yliarvostettu

“En ole käänteisen lehmitytön suurin suosikki. Kun käännän selkäni kumppanilleni, sillä se saa minut tuntemaan oloni itsekeskeiseksi. En myöskään osaa liikuttaa lantiotani oikealla tavalla. Se myös tuntuu tyhmältä.”

 

Kyykisteleminen miehen päällä on kiusallista

“Kaikki inhokkiasentoni ovat sellaisia, joissa joudun kyykistelemään, sillä tunnen niissä oloni sammakoksi eivätkä jalkani kestä liikaa kyykistelyä.”

 

Jalat olkapäillä

“Jalkojen nostaminen miehen olkapäille tuntuu harvoin hyvältä, sillä paine kasvaa liian suureksi.”

 

Lue myös: 7 Intiimiä asentoa, jotka vahvistavat parisuhdettasi 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Wesley Quinn