15 Varmaa merkkiä siitä, että olet löytänyt hyvän miehen

25.4.2021

Joskus tuntuu vaikealta ymmärtää, miten tietyt ihmiset päätyvät yhteen. Sitä usein löytää itsensä pohtimasta, miksei ihminen jätä puolisoaan, jos parisuhde ei täytä odotuksia.

On oletettavaa, että ongelma johtuu siitä, ettei monet ihmiset edes tiedä, miltä terve parisuhde näyttää tai miten “hyvän miehen” (tai naisen) tulisi käyttäytyä kumppaniaan kohtaa. Jotta asia selkeytyisi hieman, tässä 15 signaalia, joita hyvä mies lähettää.

 

1. Hän antaa rakkautensa näkyä.

Monet naiset valittelevat välittämisen puutetta parisuhteissaan; mies ei saa näitä naisia tuntemaan itseään halutuksi, rakastetuksi tai arvostetuksi. Hyvä mies tekee selväksi rakkautensa kumppaniaan kohtaan.

Miehet ovat herkästi hieman naisia vähemmän kommunikoivia tai läheisyydenkipeitä, mutta se ei ole tekosyy yrittämisen puutteelle. Jos joku rakastaa sinua oikeasti, huomaat ja tunnet sen kyllä. Jos näin ei ole, löydät itsesi jatkuvasti miettimästä, rakastaako hän sinua oikeasti.

 

2. Hän on aina tukenasi.

Halusit sitten palata koulun penkille 20 vuoden tauon jälkeen saadaksesi maisterin paperit tai aloittaa laulajan uran, hyvä mies tukee aina sinua ja haaveitasi. Hän ei ikinä aliarvioi sinua tai saa sinua ajattelemaan, ettet voisi tehdä mitä haluat.

 

3. Hän inspiroi sinua.

Tämä on seuraava taso tukemisesta, joka voi olla hieman passiivisempaa. Inspiroiminen vaatii kykyä hallita omaa elämää ja tukea muita heidän tavoitteissaan. Hyvän miehen intohimo ja tavoitteellisuus tarttuvat läheisiin ihmisiin.

Lue myös: Onnellisen avioliiton salaisuus – aviomies, joka käy salilla!

 

4. Hän tekee töitä ansaitakseen luottamuksesi.

Hyvä mies haluaa sinun tuntevan olosi mukavaksi ja itsevarmaksi parisuhteessanne. Jotta tämä onnistuisi, tulee kumppanien välillä vallita luottamus ja hyvä mies ymmärtää tämän. Jos luottamusta ei löydy, rakkaudelle ja kunnioitukselle ei ole tilaa.

Hän ymmärtää, että luottamusta ei saada noin vain, se pitää ansaita ja sitä pitää ylläpitää.

 

5. Hän saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi.

Hän ymmärtää, ettei kyse ole vain sanoista. Kyse on siitä, miten hän katsoo, koskettaa ja kohtelee sinua. Jos panostat ulkonäköösi, hän huomaa kyllä yksityiskohdat ja vaikket olisi hehkeimmilläsi, hän silti muistuttaa siitä, kuinka viehättävänä pitää sinua.

Hyvä mies ymmärtää, että olit sitten college-housuissa sohvalla tai iltapuvussa menossa gaalaan, kun jotain ihmistä rakastaa oikeasti, kaikki asiat muuttuvat hänessä kauniiksi.

 

6. Hän tekee olosi turvalliseksi.

Yksi parhaista kohteliaisuuksista minkä nainen voi miehelleen kertoa, on se, että hän kertoo tuntevansa olonsa turvalliseksi miehen seurassa. Riippumatta siitä, kuinka ihastunut hän on sinuun tai kuinka hauskana hän pitää sinua tai kuinka rikas olet, jos nainen ei voi nukkua rauhassa vieressäsi öisin, millään ei ole väliä.

Lue myös: Mahtavan tyttöystävän 10 ominaisuutta (miesten mukaan)

 

7. Hän tekee myös pienet asiat.

Mainitsitko ohimennen suosikkiartistisi konsertista, joka on tulossa ja miehesi osti salaa liput teille? Etkö ehtinyt hakea pakettia postista ylitöiden takia, mutta kotiin päästyäsi paketti odottikin keittiön pöydällä? Oli kyse sitten kuinka pienistä asioista tahansa, hyvä mies ymmärtää niiden merkityksen.

 

8. Hän ei mene koskaan liian pitkälle.

On normaalia, että parisuhteessa esiintyy erimielisyyksiä ja jopa riitoja, mutta on tarpeetonta mennä henkilökohtaisuuksiin tai loukata toista tarkoituksella. Yksi hyvän miehen merkki on, että hän pysyy rauhallisena ja aiheessa erimielisyyksienkin aikana.

 

9. Hän pyrkii aina kehittämään itseään.

Halusi hän sitten oppia uutta, lukea uuden kirjan tai katsoa dokumentin, hyvä mies pyrkii ylpeästi kehittämään itseään ollakseen älyllisesti haastavaa seuraa kumppanilleen. Hän tekee näitä asioita tietenkin itseään varten, mutta tietää niiden parantavan myös parisuhdetta.

 

10. Hän tietää tekojen puhuvan enemmän kuin sanojen.

Oikean miehen löytäminen saa sinut ymmärtämään, että ihmiset, jotka lupaavat asioita, eivät ansaitse kunnioitustasi. Sen sijaan ihmiset, jotka pitävät lupauksensa, ovat huomiosi arvoisia.

Lue myös: 14 syytä miksi erillään asuminen on hyväksi parisuhteelle

 

11. Hän avautuu sinulle.

Joillekin miehille voi olla vaikeaa ilmaista tunteita, pelkoja ja intohimoja, mutta oikea kumppani voi avata pahatkin patoutumat. Hyvä mies ymmärtää, että vaikka joitakin asioita ei kannata jakaa, asioiden salailu tai piilottelu aiheuttaa vain jännitettä ja turhautumista.

 

12. Hän on aina rehellinen.

Hyvä mies ymmärtää, että rehellisyys on yksi onnellisen parisuhteen kulmakivistä.

 

13. Hän saa myös sinut avautumaan.

Parisuhteessa mukavuuden tunne tulee kyvystä olla avoin ja rehellinen kumppanille. Tämä kyky pohjautuu siihen tietoon, ettei kumppanisi ikinä tuomitse sinua, sanoit sitten mitä tahansa. Hyvä mies rohkaisee sinua puhumaan ja jakamaan tunteitasi hänen kanssaan.

 

14. Hän ei ole koskaan loukkaava.

Tämä on ehkä tärkein kohta tällä listalla. Oli kyse sitten henkisestä tai fyysisestä loukkaamisesta, hyvä mies ei edes harkitse tällaisia asioita. Jos miehesi loukkaa sinua jollakin tapaa, muista kunnioittaa itseäsi riittävästi ja puhua asiasta jollekulle välittömästi. Hyvä ihminen ei loukkaa kumppaniaan millään tavalla eikä ongelma tule poistumaan itsestään.

Lue myös: 5 pahinta tapaa, jotka pilaavat parisuhteita

 

15. Hän pysyy vierelläsi kaikesta huolimatta.

Parisuhteessa tulee aina hyviä ja huonoja vaiheita. Haasteita ja odottamattomia tilanteita tulee vastaan, mutta hyvä mies pysyy vierelläsi ja joukkuekaverinasi aina.

Tämä ei tarkoita sitä, että voisit käyttäytyä häntä kohtaan epäkunnioittavasti tai pettää häntä. Et voi pettää hänen luottamustaan ja odottaa hänen pysyvän vierelläsi vain koska hän on luvannut.

Hyvä mies pysyy vierelläsi aurinkoisina päivinä. Oikea testi koittaa silloin, kun edessä on hieman myrskyisempiä päiviä.

Naiset, jos kumppanisi näkee vaivaa ollakseen hyvä mies, näytä hänelle kuinka paljon arvostat häntä. Ei ole tyhjempää tunnetta kuin se, että annat sydämesi jollekin, joka pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / Carly Rae Hobbins