Mahtavan tyttöystävän 10 ominaisuutta (miesten mukaan)

15.2.2021

Ehkä todellista rakkautta todella on olemassa kaikesta huolimatta. Ehkä elämässä on muutakin kuin deittailu. Sinä voit itse vaikuttaa parisuhteesi onnistumiseen etsimällä oikeita ominaisuuksia sen sijaan, että pyyhkäisisit oikealle jokaisen kohdalla Tinderissä. Tässä on Top 10 pysyvään parisuhteeseen johtavaa tyttöystävän ominaisuutta miesten kertomana.

 

10. Hän on itsenäinen

Kukaan ei halua olla parisuhteessa toisen lapsenvahti. Jos tyttöystävälläsi on ollut rankka päivä töissä, niin on mukava olla hänelle olkapää, johon tukeutua. Mutta jos hän ei tunnu selviävän ilman sinua, parisuhde tukehduttaa sinut. Tai jos olet fiksu, juokset lähimmästä ovesta ulos.

Itsenäisyys on avaintekijä onnellisessa parisuhteessa, niin miehelle kuin naisellekin. Tulet huomaamaan, että opit tyttöystävästäsi uusia asioita paljon suhteen vakavoitumisen jälkeen, jos hänellä on elämää myös parisuhteen ulkopuolella.

 

9. Hän on älykäs

Ikävä sanoa näin, mutta tyhjäpää-käyttäytyminen käy vanhaksi todella nopeasti. Nainen, joka voi haastaa sinut älyllisellä tasolla onkin taas aivan toinen asia.

Älykäs nainen yllättää sinut kerta toisensa jälkeen ja pitää sinut varpaillasi. Hänen kanssaan et pitkästy etkä pääse muuttumaan omahyväiseksi. Sitä paitsi, on mukavaa, kun on jotain puhuttavaa sängyn seinään hakkaamisten välissä.

Lue myös: 7 merkkiä siitä, että oletkin oikeasti NERO

 

8. Hän on seksuaalinen

Nyt kun pääsimme asiaan, niin loistavan tyttöystävän täytyy olla seksuaalisesti kanssasi yhteensopiva. Jos esimerkiksi sinä pidät enemmän S&M aktiviteeteista ja tyttöystäväsi on enemmän pitsiyöpaitoihin kietoutuja, ongelma on käsillä. Teidän täytyy olla samalla aaltopituudella, tai ainakin tyttöystäväsi täytyy olla avoin pukeutumaan nahkaan ja heiluttamaan piiskaa silloin tällöin.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että tyttöystäväsi täytyisi tietää kaikki kikat saman tien; teidän täytyy tuntea vetovoimaa toisianne kohtaan ja pystytte keskustelemaan toiveistanne avoimesti (tai fyysisillä eleillä ja merkeillä). On tärkeää, että tyydytätte toisenne makuuhuoneessa – tai pesukoneen päällä – missä ikinä.

Lue myös: Säännöllinen seksi tekee onnelliseksi

 

7. Hän viehättää sinua

Tämä on jokseenkin itsestään selvää, mutta tärkeää joka tapauksessa. Loistava tyttöystävä ei halua ainoastaan näyttää hyvältä sinua varten, mutta myös itseään varten.

Näyttäytyminen tyttöystäväsi kanssa pitäisi tuottaa hyvänolon tunne sinussa itsessäsi. Tämä ei tarkoita sitä, että hänen pitäisi olla Heidi Klum –klooni. Jokaisella on oma makunsa. Mutta molemminpuolinen viehätys johtaa kummankin tahtoon näyttää hyvältä toista varten.

 

6. Hän kunnioittaa sinua

Tämä on tärkeä asia. Tyttöystäväsi täytyy kunnioittaa sinua – muuten alat miettimään, miksi hän ensinnäkään on kanssasi. Tyttöystäväsi kuuntelee sinua vaikka teillä olisi pahakin riita meneillään.

Loistava tyttöystävä käy isoimmat sanaharkat mieluummin kotona kuin julkisilla paikoilla. Hän yrittää nähdä asiat sinun näkökulmastasi (mikäli sinä teet samoin). Kunnioituksen täytyy olla molemminpuolista – on vaikea kunnioittaa toista, jos ei itse koe saavansa samaa kohtelua. Tämä onkin parisuhteessa erittäin tärkeä asia, jollei jopa kultainen sääntö.

Lue myös: 6 Parisuhdeansaa, joita hyvinvoivat pariskunnat välttävät

 

5. Hän antaa sinun olla mies

Älä ikinä – siis ikinä – päädy parisuhteeseen naisen kanssa, joka pyrkii saamaan sinut syömään raejuustoa ja hedelmiä aamiaiseksi ja vaatii sinua luopumaan poikien pokeri-illoista. Tulet paheksumaan häntä enemmän kuin voisit kuvitellakaan. Hyvä tyttöystävä antaa sinun olla mies kaikin tavoin pokeri-iltoja myöten. Ja jos hän on loistava tyttöystävä, hän tuo sinulle ja ystävillesi pokeripöytään muutaman oluen ja tekee pientä purtavaa.

Hänen täytyy ymmärtää, että miehet ja naiset ovat erilaisia ja siten antaa sinun olla oma itsesi. Sinun ei pitäisi kieltää tyttöystävältäsi ostospäiviä hyvän ystävänsä kanssa ja hänen ei pitäisi odottaa sinun luopuvan omista ystävistäsi.

 

4. Hän ei nalkuta ilman hyvää syytä

Emme ole koskaan tavanneet miestä, joka olisi muuttanut pysyvästi käytöstään tyttöystävänsä nalkuttamisen ansioista. Hyvä tyttöystävä tietää tämän ja siksi valitseekin taistelunsa viisaasti. Hän tietää milloin suuttua ja milloin antaa asian olla.

Muista kuitenkin, että jos elätte saman katon alla ja olet koko yön ulkona soittamatta hänelle, ja saat kotona kuulla siitä, olet itse rakentanut tilanteen. Kukaan ei antaisi tällaisen asian olla – ei edes loistava tyttöystävä. Älä koettele onneasi kenenkään kanssa, kaikista vähiten tyttöystäväsi kanssa.

 

3. Hän tulee toimeen ystäviesi ja perheesi kanssa

Loistava tyttöystävä pyrkii tutustumaan sinun läheisiisi. Hän auttaa vanhempiasi jouluna, yrittää ymmärtää veljesi kieroa huumoria ja tahtoo tutustua ystäviisi.

Hän jopa tuntee empatiaa, kun siskosi parisuhde on päättynyt ja suosittelee, että veisitte siskosi yhdessä ulos viettämään iltaa. Lisäksi, ystäväsi eivät nyrpistele nenäänsä, kun ilmoitat, että tyttöystäväsi liittyy seuraan töiden jälkeen – hän on osa porukkaa.

 

2. Hän rakastaa sinua

Jos olet löytänyt naisen, joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet eikä sellaisena, jota yrität esittää, pidä hänestä kiinni. Totta kai kaikilla meillä on pieniä ärsyttäviä tapoja, jotka kumppanin on hyväksyttävä. Mutta tyttöystäväsi hyväksyy nämä, mikäli hän todella rakastaa sinua.

Toinen tapa, jolla voit määritellä rakastaako tyttöystäväsi todella sinua, on seurata kuinka hän katsoo sinua ja kuinka hän kohtelee sinua päivittäisessä elämässä. Jos sinun näkemisesi ei tuo hymyä hänen kasvoilleen tai jos häntä ei kiinnosta mitä sinulla on sanottavaa, hän joko leikkii vaikeasti tavoiteltavaa tai olet vain ”joku” kaveri hänelle. Mutta jos yllätysvierailu tai –puhelu sinulta saa hänet loistamaan, hän rakastaa sinua.

Lue myös: 9 merkkiä miehestä, joka rakastaa sinua ikuisesti

 

1. Hänen takiaan haluat olla parempi mies

Usko pois… Jokainen mies, jolla on loistava tyttöystävä tai vaimo sanoo, että naisen takia hän haluaa olla parempi mies. Tyttöystävän ei tarvitse sanoa mitään, tämä vain tapahtuu. Jos yhtäkkiä tunnet huonoa omaatuntoa siitä kuinka kohtelit siskoasi nuorena tai yrität saada raha-asiasi kuntoon, jotta tulevaisuus olisi helpompi, mietipä mistä tuo motivaatio tulee. Ehkä se on rakkautta.

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Popsugar
Lähde: Pixabay.com / NatKar26