12 asiaa intiimeissä puuhissa, joista miehet eivät välitä

20.3.2022

1. Tuoksuuko emättimesi liljapellolta.

Jos emättimesi kirjaimellisesti tuoksuu kukkapellolta, silloin voisi olla syytä huoleen. Mutta emättimen kuuluu tuoksua emättimelle. Mikään kynttilätehdas ei tule tuomaan markkinoille kivesten tuoksuista kynttilää, joten tasapeli. Suurin osa miehistä pitää alapään tuoksustasi tai heille asialla ei ole merkitystä.

 

2. Oletko karvainen vai sileä kuin delfiini

Ellei sinulla ole perinnöllistä liikakarvaisuutta aiheuttavaa häiriötä, muutaman päivän karvojen ajamattomuus ei vaikuta asiaan. Ottaen huomioon, että suurin osa miehistä tekisi mitä tahansa päästäkseen paneskelemaan, muutaman häpykarvan saaminen suuhun on pieni riski.

 

3. Kuinka märkä (tai kuiva) olet

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin liian märkä. On olemassa myös tuote nimeltä liukuvoide. Kumpikaan näistä ei ole ongelma.

Lue myös: Naisen kotityötaakan keventäminen voi johtaa aktiivisempaan intiimiin kanssakäymiseen

 

4. Äänet, joita emättimesi päästää intiimin kanssakäymisen aikana

Oudot äänet seksin aikana ovat täysin normaaleja ja ainoa tapa, jolla ne ovat kammottavia on, kun huudat kesken session ”Voi ei. Tuo kuulosti kauhealle”. Ei kuulostanut.

Mikä on kauheaa on se, että yhtenä hetkenä nautit seksistä ja seuraavana et vain sen takia, että sinä et ilmeisesti koskaan lapsena työntänyt kättäsi Ghostbusters-limapurkkiin. Tämä tapahtuu, kun työnnät jotain tiukkaan ja kosteaan paikkaan. Ilma pakenee voimalla.

 

5. Oletko äänekäs vai liian hiljainen

Niin kauan, kun et revi meitä korvista ja huuda suoraan korviimme niin, että tärykalvot repeää, kaikki on hyvin. Ellei meillä ole naapureita. Ja jos olet sellainen nainen, joka hiljenee juuri ennen orgasmia, se on täysin ok myös.

Kenenkään miehen ei tarvitse kuulla sinun toistavan ”Nautin intiimeistä leikeistä kanssasi” koko session ajan aina loppuhuipennukseen asti.

 

6. Heiluvat rintasi

Jos et heilu edestakaisin intiimin kanssakäymisen aikana, emme tee työtämme hyvin. Sitä paitsi hytkyminen on mahtavaa. Sinun ei siis tarvitse kiinnittää siihen huomiota.

Täytyy kuitenkin lisätä, että ota ilman muuta kiinni rinnoistasi ja tee käsistäsi rintaliivit, jos (1) heiluminen sattuu tai (2) haluat leikkiä rinnoillasi, koska myös se on mahtavaa.

Lue myös: 22 syytä, miksi petipuuhat ovat parikymppisenä paljon parempaa kuin teininä

 

7. Sinulla on takamuksessa reikä

Kaikilla on peppu ja pepussa reikä. Jopa meritähdillä on sellainen ja niillä ei ole mitään. Älä ole niin outo sen suhteen.

 

8. Oudot ilmeesi petipuuhien aikana

Meidän mielestämme se ilme on melko varmasti kiihottava. Lisäksi, on vaikea keskittyä sinun ilmeisiisi, koska meillä on kiire itsellämme irvistellä.

 

9. Onko hiuksesi kiinni

Usko tai älä, mutta meillä on kiire ajatella ”Jes, saan harrastaa petipuuhia”. Meillä ei ole aikaa miettiä turhia asioita, kuten kerkesitkö pesemään hiuksesi. Ei ole mitään tarvetta alkaa kiinnittämään hiuksia pinneillä ja tekemään kampausta samalla, kun ratsastat meillä. Anna hiuksesi tippua kasvoillesi ja tökkiä meitä silmiin. Me emme välitä.

Lue myös: Naiset paljastavat kolme parasta laukeamiseen johtavaa asentoa

10. Kuinka kauan sinulla kestää laueta

Kunhan jalkamme eivät kramppaa 30 minuutin jälkeen, sillä ei ole merkitystä kuinka kauan sinulla kestää. Ainoa asia joka saa meidät tuntemaan miehisemmäksi kuin laukeamisen tuottaminen naiselle, on miekkojen takominen paidattomana omassa pajassamme. Ja koska suurimmalla osalla meistä ei ole pajaa, on naisen laukeaminen se ainoa asia.

 

11. Vinkkien antaminen

Jos jokin ei tunnu hyvältä, tai tarvitset meidän hidastavan tai nopeuttavan tahtia, sano jotain. Kukaan mies ei valita pienestä rakentavasta palautteesta. Mutta älä huuda komentoja. Voihkimisen, ”Pane mua hitaammin” ja käskyllä ”Vasemmalle, idiootti” välillä on eroa.

 

12. Et aina innostu ottamaan suihin

Suuseksi on kivaa, mutta joskus haluat hypätä mozzarella-tikkujen yli suoraan hampurilaiseen (tässä ruokaisassa metaforassa hampurilainen on intiimiä kanssakäymistä ja tikut esileikkiä, ja jos ajattelet asiaa hiukan tarkemmin, mozzarella-tikut ja esileikki on aika osuva kuvaus). On täysin ok kieltäytyä ottamasta suihin silloin tällöin. Me ymmärrämme.

Lue myös: Hyviä uutisia, naiset! Tieteellinen syy, miksi miesten tulisi tarjota raalista nautintoa teille

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Cosmopolitan
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay