10 asiaa, joita ei kannata pukea täytettyäsi 30 vuotta

6.11.2017

Kaksikymppisenä on helppo erottua erikoisilla tyylikeinoilla, mutta iän kertyessä on tärkeää hieman rauhoittaa tyyliä ja vältellä muutamaa tyylimokaa.

Seuraavassa 10 asiaa, joita kannattaa karttaa 30 ikävuoden täyttyessä. Näitä asusteita et tule edes ikävöimään siirtyessä kohti tyylikkäämpää ja aikuisempaa tyyliä.

 

Lastenosaston vaatteet

On aika sanoa hyvästit lastenosaston tuotteille, vaikka jotkut vaatteet saattaisivatkin näyttää söpöiltä. On myös suositeltavaa karsia vaatekaapista kaikki, mikä muistuttaa edes vähän lastenvaatetta.

Jos löydät kaapistasi esimerkiksi paidan varustettuna “Baby Girl”-tekstillä, tiedät mitä tehdä.

 

Kolisevat asusteet

Vaihda tyylikkäämpiin asusteisiin luodaksesi yhtenäisemmän ilmeen itsellesi. Hennon kaulakorun yhdistäminen suuriin metallirannekoruihin ja isoon villiin sormukseen aiheuttaa vain hämmennystä kanssaihmisissä. Kukaan ei halua sinun menettävän särmääsi, mutta jos haluat käyttää kiiltäviä glitter-laukkuja tai eläinprinttejä, pidä huoli, ettet vie niiden huomiota muilla samankaltaisilla räikeillä yksityiskohdilla.

Lue myös: 9 tottumusta joista kannattaa opetella pois ennen kuin täytät 40

 

Rusetit hiuksissa

Ellet ole ikääntyvä lapsitähti, kannattaa vältellä rusettien laittamista hiuksiin. Sääntö pätee kaikkiin rusetteihin, oli kyse sitten itse solmimastasi nauhasta, kirkkaasta valmiiksi solmitusta rusetista, pinniin kiinnitetystä tai hiuspantaan kuuluvasta. Rusetit eivät vain ole tyylittömiä, ne myös luovat mielikuvan vanhentuvasta naisesta, joka yrittää epätoivoisesti olla nuorempi.

 

Crop Topit

Jätä navan vilauttelu nuoremmille. Vaikka omaisitkin loisteliaat vatsalihakset, säästele niiden esittely rannalle tai allasjuhliin, missä pukukoodi jo itsessään kehottaa niukkaan asustukseen. Kun et voi enää esitellä vatsaasi crop toppien avulla, kykenet löytämään sivistyneempiä tapoja esitellä vetovoimaasi.

 

Täyspinkit asukokonaisuudet

Sano hyvästit kokopinkeille asuille. Jos omistat pinkkejä mekkoja, jotka näyttävät hyviltä sopivien asusteiden kanssa, älä luovu niistä, mutta pyri vähentämään pinkkiä päämäärätietoisesti. Hyvin räätälöidyt pinkit puvut ovat poikkeus sääntöön, mutta pinkkien housujen ja toppien yhdistäminen on menneisyyttä.

 

Reput

Reput tulisi itse asiassa unohtaa jo yliopiston jälkeen. Jos reppu kuitenkin jää selkääsi koulun jälkeenkin, luovu siitä viimeistään täytettyäsi 30. Maailma on täynnä tyylikkäitä ja sivistyneitä laukkuja, kuten duffelit ja weekenderit, jotka selättävät selkäreput 100-0.

Lue myös: Nainen antoi 6-vuotiaan tyttärensä pukea hänet ja tämähän tyttö onnistui hommassa täydellisesti!

 

Nahkahousut

Nahkahousut ovat hieman kyseenalainen vaate jo kaksikymppisilläkin, mutta varsinkin myöhemmällä iällä niiden pukeminen on erittäin kyseenalaista. Voit kokeilla niitä vielä kerran kotona peilin edessä, mutta pyri kypsempään tyyliin liikkuessasi ulkona.

 

Lyhyet shortsit

Dumppaa mikroshortsit ja etsi hieman peittävämpiä alaosia. Sinun ei tarvitse laimentaa koko persoonallisuuttasi, mutta minishortsit eivät yksinkertaisesti sovi kypsälle naiselle. Ei ole kuitenkaan syytä lopettaa jalkojen treenaamista, mutta lopeta niiden esittely shortsien avulla. Pidemmät housut tai mekko jättää enemmän tilaa mielikuvitukselle ja auttaa sinua näyttäytymään aikuisempana.

 

Sanoman sisältävät T-paidat

Vaikka sinulla olisikin paljon asiaa, ei välttämättä kannata tuoda mielipiteitäsi enää esiin T-paitojen avulla. Jos edelleen omaat paljon erilaisia sloganeja tai iskulauseita sisältäviä T-paitoja, siirry pitämään niitä coolisti sisällä, mutta vaihda jotain muuta päälle mennessäsi ulos. Kypsemmän tyylin saavuttaaksesi kokeile erilaisia värejä tai printtejä tekstien sijaan.

 

Matalavyötäröiset farkut

Pyllyvakosi ei tarvitse näyttäytyä enää niin usein kuin nuorempana. Jos farkkujesi alta paljastuu jatkuvasti alusvaatteesi tai vakosi, on aika siirtyä muihin farkkuihin. Matalavyötäröisiä farkkuja ei kannata heittää kuitenkaan pois, sillä ne voi edelleen yhdistää riittävän peittäviin ja pitkiin toppeihin.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Becomegorgeus.com
Lähde: Artikkelikuva / Pixabay