Treffivinkit miehelle: Näitä asioita suomalaiset naiset oikeasti toivovat ensitreffeiltä

30.11.2020

Keväisin media on pullollaan treffivinkkejä. Halusin ottaa selvää, mitä treffivinkkejä omat sinkkuystäväni oikeasti antaisivat heitä lähestyville miehille. Istuimme alas kuoharilasien kanssa kesäillassa ja kirjoitin ylös ystävien ajatukset.

Tämä pieni puutarhahaastattelu osoitti, että naisten mielestä parasta on, jos mies suunnittelee treffit etukäteen hyvin. Naiselle vain kerrotaan milloin pitää olla valmiina. Idea on parhaimmillaan sellainen, josta mies itse pitää. Pahinta on, jos yrittää teeskennellä ja esim. pynttäytyä ympäristöön, joka tuntuu liian jäykältä. Tunnelma voi hyvin nousta huippuunsa auringonlaskussa rantakalliolla jutellessa tai kuoharilasillisella soutuveneessä.

On parasta, jos mies pystyy tuomaan oman persoonansa esiin ja kertomaan aidosti kiinnostuksen kohteistaan ja elämästään. Muita ei kuitenkaan kannata haukkua, eikä puhua entisistä tyttöystävistä ja vaimoista. Miehen pitäisi olla myös kiinnostunut naisesta ja osata kuunnella. Puhelimen näprääminen ei kuulu treffeille. Huumori ja rento tunnelma auttavat aina. Pari viinilasillista riittää, kohtelias käytös ja skarppius on hyvä säilyttää loppuun asti. 

Mokaamista ei kannata pelätä. Treffit ovat tutustumista, ei suorittamista varten. Äläkä häkelly, jos kaikki ei mene kuin elokuvissa. Naiset ovat empaattisia olentoja ja pitävät inhimillisyydestä.

Naiset pitävät edelleenkin romanttisista eleistä ja kohteliaisuuksista. Ruususta saa hyvän mielen. Miehen luonnollisuus ja avoimuus ovat aina eduksi. Kun on aika lähteä kotiin, sano suoraan, jos haluat tavata naisen uudelleen. Jos et, ole kuitenkin kohtelias ja kiitä kivasta illasta. Jos treffeille on tarkoitus tulla jatkoa, ole yhteydessä parin päivän sisällä.

 

Lue lisää uutisia aiheesta lifestyle & vapaa-aika!

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Pixabay

Kirjoittaja:

Luova yrittäjä, kuvaaja, kaikesta terveellisestä ja kauniista inspiroituva bloggaaja ideoi ruokaa, joka hellii makuhermoja ja hyvinvointia, on helppoa valmistaa ja aineet ovat helposti saatavilla. Resepteissä ei ole sokeria eikä jauhoja. Ruoan lisäksi lifestyle-kirjoituksissa inspiroidutaan hyvästä olosta, jooga & spa-tunnelmista, onnellisuudesta ja stessinhallinnasta, matkoista maailmalla, Suomen saaristosta ja kodin sisustamisesta.