Suosikkijuomasi paljastaa piileviä persoonallisuuspiirteitäsi

22.5.2024

Jokaisella on se yksi juoma: se valittu alkoholijuoma, joka automaattisesti varmistaa, että hauskaa tulee olemaan. Cocktailin avulla ilta muuttuu tylsästä upeaksi. Se humalainen juoma, jota hän aina tilaa, johon hän tuntee suurinta vetovoimaa, kun he kysyvät, mitä hän juo. Tämän vuoksi on mahdollista, että ihmiset voivat oppia tuntemaan sinut tarkemmin ja ymmärtämään tietynlaisen persoonallisuustyyppisi, ominaisuudet ja piirteet suosikkijuomasi perusteella.

Onko suosikkijuomasi liitetty persoonallisuuteesi? Voi olla, että ajattelet tämän kaiken olevan folkloreä ja myyttejä, mutta on olemassa todellisia todisteita siitä, että voimme tehdä päätelmiä siitä, mitä ihmiset juovat. Joten juoma, johon uppoudut tai mitä mieluiten juot, voi antaa ihmisille vilauksen persoonallisuudestasi – ilman että itse edes tiedät sitä.

Se ei kuitenkaan ole täydellinen kuva yhden persoonallisuudesta. Ihmiset ovat 3-ulotteisia – monimutkaisilla elämäillään ja persoonallisuuksillaan. Mutta on silti hauskaa nähdä, mitä juomapreferenssisi paljastavat sinusta. Tässä ovat suositut cocktailit ja alkoholijuomat ja mitä ne kertovat syvimmistä piilevistä persoonallisuuspiirteistäsi.

 

Margarita

Jos suosikkijuomasi on margarita, olet todennäköisesti se, joka voi syödä ja juoda mitä haluaa, eikä liho. Margaritan juoja on juhlien sielu. Rakastat tequilaa, mutta et halua ihmisten ajattelevan sinun olevan sekaisin sen juomisesta. Kesä on suosikkisesonkisi, ja rakastat, miten mansikka-margarita sopii värikääseen asuusi.

Olet sosiaalinen perhonen, joka rakastaa ystävystymistä. Olet hyvin ekstrovertti ja rakastat yksilöllisyyttäsi. Pidät asioista hedelmäisinä ja hieman villeinä.

 

Vodka Cranberry

Jokainen käy läpi vaiheen, jolloin vodka cranberry toimii. Tämäntyyppinen henkilö on kupliva ja hauska. Olet naiivi, suloinen ja usein hyväksikäytetty sen vuoksi. Et ole oikein tottunut juomaa tai vain pidät alkoholista vain humalan takia, mutta et pidä mausta..

Pidät muiden joukossa olemisesta ja pysyt trendien mukana, mutta et mene liian trendikkääksi. Sinulla saattaa olla tarpeeksi rahaa hankkia jotain hienoa, ja kun tämä juoma on usein erikoistarjouksessa paikallisessa baarissa, suuntaat sitä kohti.

Vodka cranberry -tykkääjät eivät yleensä pysy vodka cranberry -tykkääjinä ikuisesti. Se on loistava aloitusjuoma, joka on luotettava ja joka johdattaa sinut tutkimaan muita juomia ja seikkailuja aikanaan.

 

Mojito

Luultavasti kävit jossain trooppisessa paikassa nuorempana, kuten Meksikossa tai Karibialla. Sinulle tehtiin hiuksiin pieniä lettejä, ja olet aina halunnut juoda raikkaita, puhtaita ja ilmiselvästi minttuisia juomia.

Et välitä siitä, että minttu ei ole trendikästä talvella tai, että tämä juoma on vaikea ja rasittava valmistaa. Tiedät, miten voit karata arjesta ja siirtyä toiseen maailmaan, kun juot tätä juomaa. Olet cool ja seikkailunhaluinen. Pidät tavasta, jolla ”mojito” kuulostaa viereltäsi, kun tilaat sen. Tiedät mitä haluat, ja olet nirso. Et anna periksi tilata yksinkertaista juomaa vain sen takia, että jonossa on pitkä jono takanasi.

 

Valkoviini

Olet joku, joka haluaa ja jopa tarvitsee tuntea itsensä uskomattoman tyylikkääksi. Et leiki johdonmukaisuutesi kanssa. Yksikään baarimikko ei voi mahdollisesti pilata lasillista viiniä. Se on erittäin turvallinen valinta. Pidät myös siitä, että suosikkijuomallasi on vaihtoehtoja. Voit valita makean viinin, mausteisen viinin tai kuivan viinin. Aivan kuten viinillä, persoonallisuudellasi on monta puolta. Sinulla on makea puoli, villi puoli ja ilkeä puoli.

Olet utelias, sarkastinen ja hieman perfektionisti. Loukkaannut, kun baarimikko vastaa valkoinen tai punainen, kun tilaat Sangriaa tai Moscatoa. Viinistä pitävät ihmiset (erityisesti kun he aloittivat nuorena) pysyvät usein valinnassaan koko elämän.

 

Punaviini

Olet itsevarma, vahva ja omistautunut. Olet vuodattanut viiniä itseesi useita kertoja – ja se sopii sinulle. Itse asiassa olet luopunut valkoisen käyttämisestä ruokailun yhteydessä ja olet peittänyt upean valkoisen sohvan syvän punaisella viltillä estääksesi tahroja.

Sinua ei ole hävetä kuljettaa viinilasia ympäri baaria ja tunnet olosi tyylikkääksi ja elegantiksi, kun teet sen. Sinulle ei ole väliä, jos baarimikko joutuu avaamaan kokonaan uuden viinipullon lasillesi.

Olet seikkailunhaluinen, mutta rakastat järjestystä ja organisointia. Voit olla myös uskomattoman suorasanainen. Ajattelet, että asiat paranevat iän myötä, joten voit olla mitä tahansa college-tyypistä naimisissa olevaan ammattilaiseen, jolla on kolme lasta ja talo esikaupungissa.

 

Vodka ja kyytipoika

Olet joko juuri aloittanut yliopiston tai haluat olla uudelleen yliopistossa. Ehkä muistat ajat, jolloin joit votkaa vesipulloista, ja haluat elää uudelleen vanhat, huolettomat päivät. Haluat niin kovasti olla kapinallinen votkanjuoja, mutta olet jäänyt jälkeen.

Pysyt jumissa menneisyydessä ja saatat keskittyä pysymään nuorena. Olet ikuisesti jumissa keskellä makeaa ja seksikästä, hauskaa ja vakavaa, ulospäin suuntautunutta ja ujoa. Olet vaikutettavissa ja hieman määräilevä. Säästä itsesi noloudelta ottamalla mehu ja hankkimalla itsellesi sekoitusjuoma. Et ole enää yliopistossa. Tunnusta, että olet vanhenemassa, ja tilaa itsellesi kunnon sekoitusjuoma tai jätä mehut.

 

Martini

Näytät todella hienolta juodessasi tätä juomaa. Se erottaa sinut oluenjuojista baarissa – ja jopa viinijuojista. Sinua ei haittaa maksaa 12 euroa juomasta, ja nuo pienet oliivit pohjassa toimivat upeana välipalana keskiyöllä. Haluat huomiota ja olet omassa liigassasi.

Ihmiset eivät lähesty sinua, koska he olettavat, että ajattelet olevasi liian hyvä heille tai että he ovat sinua alempiarvoisia. Olet salaperäinen, nokkela ja huomiota herättävä. Sinulla voi olla rahaa, mutta todennäköisesti päädyt yksinäiseksi illan päätteeksi ihmetellen, miksi kukaan ei lähestynyt sinua.

 

Kotimainen olut

Kotimaisen oluen juoja on jalkapallofani ja yksi jätkistä. Sinulle ei ole väliä ulkonäöstäsi, näytätkö turvonneelta. Pidät asiat turvallisina ja tiedät, että olut ei saa sinua liian päihtyneeksi. Odotat, että joku tulee luoksesi ja sanoo: ”Hei, katso! Juotko sinäkin tätä olutta? Meidän täytyy olla sielunkumppaneita!”. Ja vastaus on ei, ette ole.

Olet itsepäinen ja päättäväinen ja arvostat vakautta. Vaikka olut on hieno juoma, se ei ehkä ole paras vaihtoehto, jos aiot viedä kaverin kotiin.

 

Rommi/Viski ja Coke

Yrität peittää alkoholin maun, selvästi. Tämä on juoma, jonka ihmiset tilaavat, kun he ovat nuoria, koska rommi tai viski voidaan nopeasti sekoittaa siihen kolaan perhejuhlissa. Tietenkin on mahdollista, että rakastat tätä klassikkoa. Kaikki rakastavat hyvää rommia ja kolajuomia. Tai sitten et tiedä mitä teet, ja se on vain yksinkertainen juoma muistettavaksi.

Olet tapojesi orja ja rehellisesti melko monimutkainen. Kuitenkin olet myös valmis riehumaan silloin tällöin. Tilaat tämä juoman baarissa ja annat turvallisen vaikutelman, etkä etsi jännitystä, ja olet yleisesti helppo.

 

Gin Tonic

Olet vähän tyylitön tyyppi. Olet yksinkertainen ja sinulla ei ole draamaa. Vihaat hedelmäisiä juomia ja halveksit niitä , jotka juoksevat torstai-iltaisin juomilla, jotka maistuvat mehulle.

Sinulla ei ole mitään sitä vastaan, että pysyt klassisessa ja kunnioitetussa juomassa. Olet sinut sen kanssa ja olet sinut elämäsi kanssa. Ihmiset lähestyvät sinua, koska vaikutat stressittömältä tyypiltä. Sinut todennäköisesti luokitellaan ”cooleimmaksi” ystäväporukassasi. Saatat olla tunnettu hipsteri ja vaikuttaa salaperäiseltä tuntemattomille.

Tiedät, mitä haluat elämässäsi, etkä häiritse houkuttelevammista vaihtoehdoista. Olet omistautunut ja sitoutunut yksilö, jolla on saavutettava suunnitelma.

 

Irlantilainen kermalikööri

Tunnetaan myös nimellä ”laukeamis” -juoma. Jos tilaat tämän juoman, etsit epätoivoisesti jotain toimintaa ja odotat kaverin kysyvän, mitä juot. Et ehkä tiedä, mitä tässä juomassa on, mutta nautit mausta ja tietysti nimestä.

Olet hienostunut henkilö, joka haluaa nauttia luksuksesta ja tasaisesta, sekä pehmeästä maustu. Yaipumuksesi ja makusi hienoille asioille kuvaa sinua eleganttina henkilönä. Olet seurallinen, rakastat viettää aikaa ystäviesi kanssa ja sinulla on seikkailunhaluinen sielu. Olet myös romanttinen ja mieluummin pysyt kotona mukavuudessa kuin lähdet ulos kaupungille.

 

Jäger-pommit tai Vodka Red Bull

Olet yksi niistä arvaamattomista. Olet ehdoton villi kortti ja ihmiset arvostavat sinua, koska olet usein se, joka saa asiat käyntiin. Sinulla on paljon energiaa ja haluat olla seinille sinkoilija – räjähdys lasissa.

Sinua ei haittaa alkoholin ja kofeiinin sekoittamisen mahdolliset seuraukset ja nautit tämän yhdistelmän antamasta kihelmöinnistä. Saatat tehdä pitkiä työpäiviä a ja tarvita kofeiinia pysyäksesi ylhäällä.

Tapaat nolata itsesi ja ystäväsi aika ajoin, mutta sinulle se ei todella merkitse paljoakaan. Seikkaillessa huolet haihtuvat. Kaikki tietävät, että olet huoneessa, heti kun astut sisään, ja muistavat sinut, koska teit jotain hullua viime viikolla.

 

Long Island jäätee

Mahdollisuudet ovat, että olet joko yksi-ja-valmis -tyypeistä. Vihaat alkoholin makua, mutta et halua testata rajojasi sen kaverin kanssa, joka juuri tarjoutui ostamaan sinulle mitä tahansa juomaa haluat. Tiedät mitä haluat, ja usein saat sen. Voit olla määräilevä ja olet todennäköisesti tottunut komentamaan ihmisiä ja saamaan heidät mukaasi.

Saat asioita aikaan, etkä koskaan peräänny haasteesta. Olet motivoitunut ja keskittynyt. Sinusta voi tulla pomo tai jonkinlainen toimitusjohtaja, jos et ole sellainen jo. Sinulle ei haittaa, että näitä juomia kestää ikuisuuden valmistaa tai että niissä on tarpeeksi alkoholia viidelle hengelle.

 

Tequila-shotit

Rakastat olla huomion keskipisteenä ja ihastut kaikkeen mikä lievittää stressiä. Sinulla voi olla vaikeuksia oppia omat rajoituksesi tai pysyä niissä. Et pysähdy yhteen juomaan. Juot saadaksesi kunnon humalan ja tehdäksesi muistoja, jotka luultavasti unohdat seuraavana aamuna.

Olet tulinen, räväkkä ja vahva. Et jätä hauskanpitoa väliin. Olet se, jonka jokainen baarissa haluaa viedä kotiin. Oikea tequila-shot -hahmo tietää miten käsitellä alkoholia ja sen jälkeistä aamua, joka väistämättä seuraa. Väärä tequila-shot -hahmo vain oksentaisi vessassa 10 minuuttia myöhemmin.

Olet räväkkä tulisoihtu, joka tietää, miten hauskaa pidetään. Voit kompensoida epävarmuuttasi, juomista ja menemällä kotiin kavereiden kanssa, jotta voisit olla kiinnittämättä huomiota siihen, mikä todella vaivaa sinua, mutta pidät silti hauskaa. Olet baarimikon paras ystävä – nopea ja helppo tilaus houkuttelee enemmän ihmisiä baariin.

 

Pidä mielessä, että…

Rakasta mitä rakastat ja juo mitä haluat juoda. Älä muuta allekirjoitusjuomaasi sen perusteella, mitä luit persoonallisuudestasi! Tämä on kevyt, hauska analyysi siitä, mitä allekirjoitusjuomasi saattaa sanoa sinusta.

Jotkut ihmiset juovat tequila-shotteja vain siksi, että he pitävät mausta, ja jotkut juovat kotimaista olutta, koska se on halpaa ja helppoa. Pidä hauskaa ja juo mitä haluat juoda. Tärkeintä on aina muistaa pysyä turvallisena ja tuntea omat rajasi.

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Yourtango.com
Lähde: Unsplash.com