Sisusta koti luonnon antimilla – kaunista, kivaa ja ilmaista

6.6.2016

Kaikkialla tuoksuu ja kukoistaa. Rakastan kesää ja sitä kaikkea, mitä luonnolla on juuri nyt meille tarjota. Olen jo monta viikkoa tuonut iltakävelyiltä kotiin tuliaisiksi luonnonkukkia.

Luontosisustus_3

Kieloista se alkaa. Pitkän talven jälkeen niiden kauneutta ja huumaava tuoksua pitää päästä nauttimaan kotonakin. Kieloilla sisustan kylppärin.

Sen jälkeen tulee olohuoneeseen omenapuun kukkiva oksa. Kun sen tuo ihan pienillä nupuilla maljakkoon lämpimään veteen, saa omenapuun kukat olohuoneeseen jo pari viikkoa ennen puiden kukkimista.

Luontosisustus_2

Seuraavaksi kannan sisään villitulppaaneja ja narsisseja ja juuri nyt ovat vuorossa syreenit, lupiinit ja tervakukat.

Meren hiomat kivet ja oksat kuuluvat myös luonnon tarjoamaan kiehtovaan sisustustuotantoon. Kiviä pidän olohuoneen pöydällä ja niillä täytän kukkaistutusten tyhjät kohdat. Ne säilyttävät kosteuden mullassa ja tuovat kaunista kontrastia herkkiin kukkiin.

Katso lisää uutisia aiheesta lifestyle & vapaa-aika!

Kirjoittaja:

Luova yrittäjä, kuvaaja, kaikesta terveellisestä ja kauniista inspiroituva bloggaaja ideoi ruokaa, joka hellii makuhermoja ja hyvinvointia, on helppoa valmistaa ja aineet ovat helposti saatavilla. Resepteissä ei ole sokeria eikä jauhoja. Ruoan lisäksi lifestyle-kirjoituksissa inspiroidutaan hyvästä olosta, jooga & spa-tunnelmista, onnellisuudesta ja stessinhallinnasta, matkoista maailmalla, Suomen saaristosta ja kodin sisustamisesta.