Riidanhaluisimmat horoskooppimerkit – kiukuttelevat ja raivokkaat

27.5.2024

On luonnollista, että ihmisillä on eriäviä mielipiteirä aika ajoin, mutta jotkut eivät voi säilyttää malttiaan missään tilanteessa. He aloittavat kiihkeitä poliittisia keskusteluja perheillallisella tai moittivat ystävää sanan väärinkäytöstä.

Astrologien mukaan näiden ihmisten horoskoopit saattavat olla syynä heidän aggressiiviseen käytökseensä. Jatka lukemista saadaksesi selville luettelon riidanhaluisimmista horoskooppimerkeistä, mielipiteissään melko kärkkäistä täysin taisteleviin.

 

Kaksonen

Kaksoset saattavat olla sosiaalisin horoskooppimerkki, mutta heidän puhelias, nopeasti ajatteleva luonteensa tarkoittaa sitä, että he nauttivat ihmisten ohittamisesta ja sivuuttamista älykkyytensä avulla.

”Kaksonen omaa kummallisen kyvyn yhdistää pisteet paikan päällä, kiitos kaiken tarpeettoman tiedon, joka taianomaisesti tallentuu heidän mieliinsä,” huomauttaa astrologi ja tarot-lukija Ryan Marquardt.

Astrologi Barretta sanoo, että he saattavat jopa ”tippailla joitakin juoruja tai muita ärsyttäviä uutisia” vain koska he ”pitävät sanallisesta vuorovaikutuksesta ja väittelystä.”

 

Vesimies

”Vesimiehet ovat horoskooppimerkkien aivot,” huomauttaa Astrologi Bennet. Vesimiehillä on vähän sietokykyä niille, jotka eivät jaa heidän tietojaan ja mielipiteitään.

”Kun he uskovat johonkin, se on lähes mahdotonta muuttaa heidän mieltään,” hän selittää. ”He ovat pelottavia vastustajia, jotka siteeraavat aina asiantuntijanäkemyksiä ja ovat aseistautuneet tutkimuksella tukemaan väitteitään.”

Barretta varoittaa myös , että Vesimies ”ei anna sinulle rauhaa ennen kuin he saavat sinut näkemään asiat heidän näkökulmastaan.”

 

Jousimies

Kuten Vesimies, myös Jousimies pitää lujasti kiinni uskomuksistaan. Kuitenkin tälle merkille ei ole kysymys tiedoista vaan pikemminkin ”heidän elämänkokemuksistaan”, sanoo Marquardt.

”Vaikka sinulla olisi faktoja, tiedettä tai akateemista taustaa jostain mistä väittelet, se ei merkitse Jousimiehelle mitään, jos he ovat kokeneet ristiriitaisen tilanteen,” hän selittää.

Bennet huomauttaa, että Jousimiehet ovat erittäin maailmanviisaita ja matkustaneet paljon. ”He vaikuttavat usein tehneen kaiken ja olleen kaikkialla, esiintyen kaikkivaltiailta,” hän sanoo.

 

Leijona

Leijonat ovat tottuneet olemaan huomion keskipisteenä. Heidän mielestään juhlat eivät ala ennen kuin he astuvat huoneeseen – ja tämä ylemmyyden tunne voi nousta heille päähän.

”He odottavat seuraajiensa katsovan heitä epäilemättä ylöspäin,” sanoo Bennet. ”Leijonat ottavat sen henkilökohtaisesti, kun heidät kyseenalaistetaan, ja heidän karvansa nousevat pystyyn.”

Barretta myöntää, että tämä merkki ”hyökkää”, jos olet eri mieltä heidän kanssaan tai et ”käsittele heitä sillä kunnioituksella, jonka he aina odottavat”. He asettavat sinut omalle paikallesi eivätkä välitä, kuka on läsnä näkemässä sitä. Itse asiassa vielä parempi, jos on yleisöä.

 

Oinas

Kuten Bennet kertoo, Oinaat ovat ”syntyneitä kilpailijoita.” He haluavat olla komennossa eivätkä harvoin myönnä tappiota.

”Marssin, sodan planeetan, hallitsemana Oinas antaa sinulle tunteen kävellä rikkinäisillä lasinsiruilla, kun he väittelevät kanssasi,” sanoo Marquardt. ”Vaikka olisit sataprosenttisesti oikeassa, tiedät että sinun täytyy olla varovainen esittäessäsi argumenttisi – muuten oinas voisi laueta yhtä ehlposti kuin aikapommi.”

Tai, kuten Barretta sen sanoo, he ”pitävät ’mustaa vyötä’ kun kyse on väittelystä.” Hän lisää, ”He seuraavat sinua, kun poistut huoneesta ja jatkavat väittelyä päivästä toiseen, kunnes viimein luovutat.”

Lue lisää: lifestyle & vapaa-aika uutisia

Lähde: Bestlifeonline.com
Lähde: Unsplash.com