Parisuhteesi on hajoamassa, jos nämä merkit ovat nähtävillä

9.6.2024

Tuore rakkaus on humalluttavaa – mikä olisi ihanampaa kuin löytää joku josta unelmoida päivät pitkät? Vielä mahtavampaa on jos ihastuksesi kohde jakaa tunteesi. Toisaalta jos ihastuksesi ei olekaan ihan samalla aaltopituudella eikä jaa samoja tunteita, niin olosi on epävarma ja hämmentynyt. Tärkeintä onkin siis tunnistaa ajoissa saatko vastakaikua tunteillesi ja käyttäytyä sen mukaisesti.

Tässä viisi merkkiä joista tunnistat että ihastuksesi ei ehkä olekaan se oikea:

 

1. Kumppanisi ei vastaa puheluihin tai viesteihin

Jos kommunikointi tuntuu tahmealta, jotain on pielessä. Vastaamattomat soittopyynnöt ja vastauksetta jääneet viestit kertovat, ettei kumppanisi priorisoi suhdetta välttämättä niin korkealle kuin itse priorisoit. Jos itse odotat innolla kumppaniltasi viestejä ja vastaat niihin nopeasti ja mielelläsi, niin on vain oikein odottaa samaa kumppaniltasi.

 

2. Kumppanisi on jatkuvasti “liian kiireinen”

Jos kumppanisi on jatkuvasti “liian kiireinen” panostamaan aikaa sinuun, tarkoittaa se ettei tämä parisuhde ole hänellä välttämättä tärkeysjärjestyksessä kovinkaan korkealla.

3. Kumppanisi ei uskalla sitoutua koska “pelkää pettyvänsä”

Jos todella olet tavannut sen oikean, niin tunnetasolla koet varmasti voivasi tehdä mitä vain saadaksesi pitää hänet elämässäsi. Jos kumppanisi puolestaan kertoo pelkäävänsä sitoutumista pettymyksen pelossa, niin asiat eivät ole tasapainossa: Hänen ei tulisi pelätä pettymystä, vaan sitä että menettää sinut. Ehkä tällaisessa tilanteessa onkin parempi että etsit rakkautta muualta.

 

4. Kumppanisi ei lataa sinusta kuvia sosiaaliseen mediaan

Jos kumppanisi on aktiivinen sosiaalisessa mediassa mutta ei lataa sinusta yhtäkään kuvaa sinne, on se merkki ongelmasta. On normaalia että rakastunut pari haluaa jakaa onneansa myös lähipiirilleen. Jos näin ei ole käynyt, on syytä kysyä kumppanilta asiasta.

 

5. Kumppanillasi on “erityinen kaverisuhde” exäänsä

Uuteen suhteeseen kuuluu se, että kumppanin ystäväpiiriin tutustutaan. Jos kumppanisi ei halua esitellä sinua exälleen, mutta haluaa pitää exänsä kuitenkin läheisenä ystävänään, niin asiat ovat huonolla tolalla. Se tarkoittaa, että tämä suhde ei välttämättä ole vain kaverisuhde.

Muista että parisuhde on yksi elämän tärkeimmistä suhteista. Älä tyydy suhteeseen jossa tunteesi eivät saa vastakaikua

 

Lisää aiheesta Seksi & romantiikka

Lähde: HuffPost
Kuva: Unsplash / Joanna Nix

 

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia