Näin olet hyvä poikaystävä – miehet kertovat

24.6.2021

Jokainen parisuhde on erilainen. On kuitenkin asioita, jotka tekevät meistä kaikista paremman kumppanin parisuhteessa. Tällä kertaa ei kerrota uudesta tutkimuksesta, jonka avulla parisuhteen saa kukoistamaan. Nyt mentiin suoraan juurille ja kysyttiin suoraan miehiltä, mikä tekee heistä hyvän poikaystävän.

1. Ole kärsivällinen

“Hyvänä poikaystävänä oleminen vaatii kärsivällisyyttä. Kärsivällisyyttä opettaa kumppanille uusia asioita ja kärsivällisyyttä ottaa itse opiksi. Älä yritä käyttää kokemuksia aikaisemmista parisuhteista uuden suhteen pohjana. Kokemuksiemme avulla voimme kasvaa ja oppia mutta meidän ei kannata verrata nykyistä kumppania entisiin. Kaikki meistä ovat erilaisia” — Sean M.

2. Näytä kiinnostuneisuutesi

“Kannattaa olla kartalla mitä kumppanillesi kuuluu ja kysellä kuinka hänen päivänsä meni. Näytä kiinnostusta ja pidä keskustelu avoimena, molempiin suuntiin.” — Sam G.

3. Ota pienet asiat huomioon ja palaa niihin myöhemmin

“Yritän aina kuunnella häntä ja pistää muistiin edes pari asiaa mistä hän puhui. Ehkä se on jotain mitä hän on pitkään toivonut, jotain mitä voin myöhemmin kenties ostaa hänelle, jotain mikä ehkä helpottaa hänen arkielämää. Suhteen alussa kysyin mitkä ovat hänen lempikukkiaan ja laitoin sen ylös puhelimeeni. Kun tulee aika hankkia hänelle jokin lahja, tiedän tarkalleen mistä hän pitää.” — Paul D.

4. Aseta hänet etusijalle

“Uskon, että monikaan mies ei ymmärrä mitä hyvänä poikaystävänä oleminen vaatii. Se vaatii toisen asettamista itsesi edelle, koska haluat tehdä niin – ei koska sinun täytyy tehdä niin.” — Justin H.

5. Ole henkisenä tukena

“Hyvä poikaystävä on aina rakkaansa tukena, kuuntelee toista kun hän haluaa puhua, tukee häntä kaikessa, on hänen puolellaan, kertoo hänelle kuinka kauniilta hän näyttää, kun hän ei siltä näytä, pitää häntä tiukasti kainalossa, kun hänellä ei ole hyvä olla ja hyvä poikaystävä ei laita kumppania itkemään.” — Jose F.

6. Muista iloisuus ja hauskuus

“Yritä saada hänet hymyilemään ja nauramaan aina kun mahdollista.” · Michael S.

7. Älä pelkää osoittaa kovaa rakkautta

“Hyvä poikaystävä ei pelkää sanoa vastaan, kun hän on eri mieltä asioista. Hyvän poikaystävän kuuluu olla kumppanin paras ystävä ja suurin kriitikko. Hyvän parisuhteen dynamiikka vaatii kummaltakin osapuolelta luottamusta ja tietoa siitä, että toinen rakastaa toista ehdoitta. Jos toinen osapuoli ei osaa ottaa kritiikkiä vastaan, niin parisuhde ei voi toimia.” — Sean T.

8. Päästä irti ohjaksista

Joillakin miehillä ei ole ongelmaa myöntää, että kaapin paikan määrää nainen.

“Tee mitä ikinä hän sinulta pyytääkään” — Augustus T.

Katso lisää uutisia aiheesta seksi & romantiikka!

Lähde: yourtango.com
Kuva: Unsplash / Allef Vinicius