Nämä 7 ruokaa vauhdittavat seksuaaliviettiäsi

29.3.2018

Jos makuuhuoneessasi on ollut hiljaista viime aikoina, voi syy löytyä ruokavaliostasi. On tietenkin itsestään selvää, ettei seksi välttämättä maistu silloin, kun turvottaa tai on kova nälkä.

Mutta sen lisäksi, että söisit terveellisesti, voit lisätä ruokavalioosi muutaman avaintekijän, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi seksikkäämmäksi kuin koskaan. Lisää siis seuraavat 7 ruokaa kauppalistallesi:

 

Pihvit

Älä epäröi syödä kunnon fileepihvejä. Punainen liha on erinomainen sinkin lähde. Seksuaaliviettiä kiihdyttävää sinkkiä löytyy myös ostereista.

Sinkki lisää testosteronin määrää elimistössä ja hillitsee prolaktiinin eritystä. Prolaktiini tunnetaan seksuaalitoimintoja hidastavista ominaisuuksistaan.

 

Lohi

Rasvaisen lohen omega-3-rasvahapot kiihdyttävät verenkiertoa elimistössä ja näin lisäävät myös veren virtaamista genitaalialueille. Rasvat voivat myös lisätä hyvinvointihormoni dopamiinin määrää aivoissa ja näin nopeuttaa oikeaan tunnelmaan pääsemistä.

 

Kananmuna

Haluatko syödä aamupalan sängyssä ja harrastaa aamuseksiä sen jälkeen? Valitse munakas aamupalaksi.

Munien proteiini antaa energiaa ja keskittymiskykyä – kaksi asiaa, joista on aina hyötyä sängyssä. Munista saa myös runsaasti B6-vitamiinia, joka auttaa tasapainottamaan hormonitasoja ja sääntelemään omaa seksuaaliviettiä.

 

Makeuttamaton karpalomehu

Karpalomehu on luonnollinen diureetti, joka auttaa turvotuksen laskemisessa. Ja kukapa haluaisi harrastaa seksiä turvettuneella vatsalla? Sekoita kaksi ruokalusikallista mehua lasilliseen vettä, kun haluat poistaa turvotuksen.

 

Suklaa

Onko jotain, mihin suklaasta ei olisi? Suklaa on erinomainen lemmenherkku – se sisältää rentouttavaa magnesiumia ja rento olotila on avainasia seksin harrastamisessa.

 

Kaurapuuro

Aamupalasi voi oikeasti lisätä testosteronia elimistössäsi, mikä edistää seksuaaliviettiä. Lisäksi kaura sisältää L-arginiinia, jota on käytetty erektiohäiriöiden hoidossa ja joka lisää verenkiertoa klitorikseen.

 

Persikka

Tämä herkkä hedelmä on pullollaan C-vitamiinia, joka tutkimusten mukaan lisää naisten seksihaluja. C-vitamiini myös kiihdyttää verenkiertoa, minkä myötä kiihotut nopeammin.

 

Lue myös: Näin tupakoinnin lopettaminen kohentaa seksielämääsi

Lue lisää: seksi & romantiikka uutisia

Lähde: Women's Health
Lähde: Artikkelikuva: Unsplash / RitaE